0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش متابارکدینگ در شناسایی آلودگیهای زیستی و تأثیر آن بر امنیت غذایی جهانی
نویسندگان :
یاسمن مظفری گودرزی
1
مهسا ساکی
2
زهرا میرسلیمانی
3
زینب بهمنی
4
1- دانشگاه شهید چمران اهواز
2- دانشگاه شهید چمران اهواز
3- دانشگاه شهید چمران اهواز
4- دانشگاه ایلام
کلمات کلیدی :
توالی یابی با توان بالا،تنوع زیستی،شناسایی گونه
چکیده :
برای نجات تنوع زیستی نیاز به بدست آوردن داده های دقیق در مورد اندازه جمعیت و توزیع گونه در مقیاس اکولوژیکی و زمانی است. پایش گونه ها ی قارچی به روش های ریخت شناسی و مولکولی معمول دارای نقایصی بوده از جمله قابل تفکیک نبودن گونه-های نزدیک به هم از نظر شکل ظاهری، زمان بر بودن شناسایی ریخت شناسی گونه های قارچی و قابل کشت نبودن بعضی از گونه ها اشاره کرد. اما امروزه با به روی کار آمدن فناوری های نوین مانند بارکدگذاری دی اِن اِی و متابارکدینگ تا حدودی مشکل شناسایی گونه های قارچی در هر مرحله رشدی، افزایش و تسهیل کشف گونه های نهفته و میکروسکوپی و موجوداتی که دارای ریخت شناسی پیچیده و غیر قابل دسترس هستند حل شده است. متابارکدینگ یک روش سریع با توان عملکردی بالا برای شناسایی چندین گونه به صورت همزمان بر اساس قطعه ای از DNA ازجوامع میکروبی پیچیده مانند خاک و آب(جانداران آب شیرین و دریا) می باشد. این رویکرد بالقوه دگرگون کننده، شناسایی تنوع زیستی و ارزیابی سلامت اکوسیستم را تسهیل می کند. در این روش DNA از منابع مختلفی و گروه های تاکسونومیک مختلف می تواند همزمان آنالیز شود. محتویات DNA می تواند با پرایمر های عمومی تکثیر و سپس تعیین توالی شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
مهرداد قاسمی نژاد
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
نقش هوش مصنوعی در تأمین امنیت غذایی با تکیه بر شناسایی و تشخیص آفات، بیماریهای گیاهی و باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی
سلمان امیری
بررسی جایگاه شهید یحیی سنوار در تحقق تمدن نوین اسلامی با تأکید بر مفهوم مقاومت و شهادت
محمد فاضل عظیمی - سید حسین علوی زاده - محمد حسین بزرگر
مدیریت پایدار منابع آب و انرژی در راستای دستیابی به امنیت غذایی در استان چهارمحالوبختیاری
مریم صدیقی هفشجانی - مصطفی کرباسیون - حسنا ابراهیمی حسین آبادی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بررسی انواع پلیمرها جهت استفاده در درون پوشانی مواد زیست فعال
اعظم دلاوری کاریزی - مجتبی کیخاصابر
Lasiodiplodia theobromaea (Botryosphaeriaceae, Ascomycota) همراه با بافت مردگی جوانه درختان انبه (Mangifera indica L.) در ایران
آتیه رئیسی - حمید محمدی
اولین گزارش از همراهی باکتری Klebsiella pneumoniae با بیماری لکه برگی پسته
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - مهدی آزادوار - اکبر حسینی پور - زهره لری
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوهها
زینب میرزاپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2