0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
نویسندگان :
سراج بیتا
1
1- دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
کلمات کلیدی :
ارزیابی کیفیت،هيستامين،یلی خط کمانی،یخ
چکیده :
هیستامین یک متابولیت سمی است که توسط باکتری های تولید کننده هیستامین در طی فساد ماهی و محصولات ماهی تولید می شود، بنابراین در مطالعه حاضر کیفیت ماهی یلی خط کمانی با استفاده از تغییرات هیستامین به عنوان پارامتر شيميايي فساد به مدت هجده روز نگهداری در یخ ( صفر، 3، 6، 9، 12، 15 و 18 روز) مورد ارزيابي قرارگرفت. ماهیان بلافاصله پس از صید در داخل جعبه های یونولیتی حاوی یخ پودر شده به آزمایشگاه منتقل شدند و به مدت 18 روز هر سه روز یکبار جهت سنجش تغییرات هیستامین نمونه برداری شدند. طبق نتایج هيستامين در نمونه های تازه (روز صفر) تشخيص داده نشد. اولين رديابي هيستامين مربوط به روز ششم نگهداري بود. با گذشت به خصوص از روز نهم افزايش معناداری در غلظت هيستامين در نمونهها مشاهده شد، به طوری که در پایان دوره نگهداری به بالاترین غلظت رسید بر طبق نتايج اين تحقيق، ميانگين غلظت هيستامين در ماهیان یلی خط کمانی طی 18 روز نگهداری در یخ پايين تر از حد مجاز استانداردهاي جهاني بود و کیفیت این ماهی بر اساس تغییرات هیستامین تا پایان دوره نگهداری ایمن ارزیابی شد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثرات روی به دو فرم نانو و معمولی همراه با سرک نیتروژن بر عملکرد و محتوی روغن دانه کلزا
حسین موسی زاده - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
Nano-Magnetic Iron Nanoparticles: A Cutting-Edge Approach to Mitigating Biotic Stresses in Plants
Leili Salahshour - Nader Bahramifar
تجزیه خوشهای برخی از ژنوتیپهای پسته باغستان سنتی قزوین براساس صفات کیفی
پوریا کاکوند - علی سلیمانی - فرهنگ رضوی
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
تعیین عملکرد دانه نخود و اجزاء آن تحت تأثیر تاریخ کاشت و سامانه خاکورزی
شهرام چوبتاشانی - حسن حیدری - محمداقبال قبادی
تأثیر روش¬های نوین بسته¬بندی زیست¬تجزیه¬پذیر بر محیط زیست
حدیث شیرخانی - آریو امامیفر
واکاوی هم بیانی شبکههای ژنی درگیر در پاسخ به تنش خشکی در Brassica rapa
شهلا اتابکی - هومن راضی - علی مقدم - مرضیه مُهری
تحلیل الگوی انرژی-اقتصادی بوم نظامهای تولید گیاهان علوفهای: راهکاری برای تأمین امنیت غذایی و حفظ محیط زیست
ناصر شهرکی - فاطمه نادی - ابوالقاسم سراج
ویروس موزائیک رگه¬ای گندم: تاریخچه، خسارت و راهکارهای مقاومتی صورت گرفته در ایران
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - محمود معصومی
نقش میکروارگانیسمهای فعال در بهبود حاصلخیزی خاک: رویکرد شیمی-زیستی در کشاورزی
حمیرا مسعودی پور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2