0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
نویسندگان :
سراج بیتا
1
1- دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
کلمات کلیدی :
ارزیابی کیفیت،هيستامين،یلی خط کمانی،یخ
چکیده :
هیستامین یک متابولیت سمی است که توسط باکتری های تولید کننده هیستامین در طی فساد ماهی و محصولات ماهی تولید می شود، بنابراین در مطالعه حاضر کیفیت ماهی یلی خط کمانی با استفاده از تغییرات هیستامین به عنوان پارامتر شيميايي فساد به مدت هجده روز نگهداری در یخ ( صفر، 3، 6، 9، 12، 15 و 18 روز) مورد ارزيابي قرارگرفت. ماهیان بلافاصله پس از صید در داخل جعبه های یونولیتی حاوی یخ پودر شده به آزمایشگاه منتقل شدند و به مدت 18 روز هر سه روز یکبار جهت سنجش تغییرات هیستامین نمونه برداری شدند. طبق نتایج هيستامين در نمونه های تازه (روز صفر) تشخيص داده نشد. اولين رديابي هيستامين مربوط به روز ششم نگهداري بود. با گذشت به خصوص از روز نهم افزايش معناداری در غلظت هيستامين در نمونهها مشاهده شد، به طوری که در پایان دوره نگهداری به بالاترین غلظت رسید بر طبق نتايج اين تحقيق، ميانگين غلظت هيستامين در ماهیان یلی خط کمانی طی 18 روز نگهداری در یخ پايين تر از حد مجاز استانداردهاي جهاني بود و کیفیت این ماهی بر اساس تغییرات هیستامین تا پایان دوره نگهداری ایمن ارزیابی شد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Review of Investigations of Medical effect Punica granatum L. in the Recent Years
Mahbobeh Khatabakhsh
Artificial Intelligence: A Practical and Satisfying Tool for Ensuring the Safety and Quality of Seafood Products
Alireza Rabiepour - Fatemeh Zahmatkesh - Aria Babakhani
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
تأثیر مقررات زیست محیطی بر توسعه سبز کشاورزی
هاجر اثنی عشری
شناسائی گیاه هندوانۀ ابوجهل بهعنوان میزبان نگاهدارندۀ دو بگوموویروس مهم در استان فارس
نسیم بشارتی - جهانگیر حیدرنژاد - مریم اسماعیلی - حسین معصومی
اولین گزارش از رديابی ویروس چروکیدگی قهوهای میوه گوجه فرنگی (Tobamovirus fructirugosum,ToBRFV ) از گلخانه هيدروپونیک گوجه فرنگی در جنوب استان کرمان
اسرا سالاری - جهاد باقری
مروری بر تاثیر فیلم و پوششهای خوراکی در افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
تاثیر استفاده از ماکروجلبکها در جیره مرغهای تخمگذار
حسنا حاجاتی - علی حسین پیرای
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4