0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
نویسندگان :
مهدی پورهاشمی
1
مهناز هاشمی روان
2
نازنین زند
3
علیرضا شهاب لواسانی
4
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
4- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
کلمات کلیدی :
اسانس میخک هندی،گواوا،ماندگاری
چکیده :
هدف: پژوهش حاضر با هدف ارزیابی و افزایش عمر ماندگاری و حفظ کیفیت و افزایش مدت زمان انبارش میوه گواوا تو سرخ صورت گرفته است. مواد و روشها: با استفاده از آزمون های شیمی و میکروبیولوژی و روشهای اسنادی-میدانی و تکنیکهای کمی و کیفی با ابزار پرسشنامه و روش نمونهگیری پژوهش کیفی هدفمند با 20 نفر از ارزیابان انجام شده است. یافتههای پژوهش: افزایش کیفیت میوه گواوا تو سرخ، افزایش ماندگاری میوه گواوا تو سرخ، اسانس میخک هندی تأثیر چشمگیری در کاهش رشد میکروارگانیسمها دارد. تیمارهای با غلظت بالاتر (7/0 و 8/0) رشد میکروبی را بهطور قابلتوجهی محدود کردند، در حالی که تیمارهای با غلظت پایینتر کمتر مؤثر بودند. دادهها نشان میدهند که اسانس میخک هندی تأثیر مثبتی در کاهش سرعت تخریب میوه دارد. در هفتههای اول تا سوم، میوهها همچنان سالم باقی مانده و تخریب بهطور کندی پیش میرود. اما در هفتههای چهارم و پنجم، لکهها و تخریب گستردهتری مشاهده میشود. اسانس نمیتواند تخریب را بهطور کامل متوقف کند، اما سرعت آن را کاهش میدهد. این نتایج نشاندهنده توانایی اسانس میخک در افزایش ماندگاری میوهها است. جهتگیریها برای پژوهشهای آینده: بهتر است تاثیر ترکیب اسانس ها با یکدیگر نیز بررسی شود. نتیجهگیری: با توجه به یافتههای پژوهش میزان 0.7 میلی گرم اسانس میخک هندی به ازای 100 گرم از گواوا می تواند اثر مثبت در مدت ماندگاری و حفظ کیفیت آن داشته باشد. لذا پیشنهاد میشود برای کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم ها در میوه های استوایی از این روش نیز صورت پذیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
واکاوی شبکههای ژنی دفاعی پرتقال شیرین در پاسخ به باکتری Candidatus Liberibacter asiaticus
فاطمه سهرابی - علی مقدم - مرضیه مهری
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
مبانی قرانی حضور تمدنی نماز جمعه نصر
میثم تارم - مریم کریمی افشار - اصغر شاهرخی
بهینه سازی و استخراج ترکیبات فراسودمند از گیاه چوچاق جهت تولید مکمل غذایی
فاطمه هاشمی - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
Renewable Energy and Green Technologies: Shaping the Future of Sustainable Agriculture and Environment
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
نانوپروبیوتیکها: کاربردهای نوین نانوذرات در بهبود عملکرد و اثربخشی پروبیوتیکها
رضا کاظمی درسنکی
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
اصول اساسی و دامنه کاربرد استاندارد 90-1995 کدکس پیرامون ماهی گیزشده
رضا رضانژاد
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
اصلاح خاکهای شور و سدیمی باغات پسته (مطالعه موردی- منطقه مرتاضیه استان یزد)
حسین بیرامی - رستم یزدانی بیوکی - علی مومن پور - امیر پرنیان - حسین پرویزی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4