0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
نویسندگان :
مهدی پورهاشمی
1
مهناز هاشمی روان
2
نازنین زند
3
علیرضا شهاب لواسانی
4
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
4- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا
کلمات کلیدی :
اسانس میخک هندی،گواوا،ماندگاری
چکیده :
هدف: پژوهش حاضر با هدف ارزیابی و افزایش عمر ماندگاری و حفظ کیفیت و افزایش مدت زمان انبارش میوه گواوا تو سرخ صورت گرفته است. مواد و روشها: با استفاده از آزمون های شیمی و میکروبیولوژی و روشهای اسنادی-میدانی و تکنیکهای کمی و کیفی با ابزار پرسشنامه و روش نمونهگیری پژوهش کیفی هدفمند با 20 نفر از ارزیابان انجام شده است. یافتههای پژوهش: افزایش کیفیت میوه گواوا تو سرخ، افزایش ماندگاری میوه گواوا تو سرخ، اسانس میخک هندی تأثیر چشمگیری در کاهش رشد میکروارگانیسمها دارد. تیمارهای با غلظت بالاتر (7/0 و 8/0) رشد میکروبی را بهطور قابلتوجهی محدود کردند، در حالی که تیمارهای با غلظت پایینتر کمتر مؤثر بودند. دادهها نشان میدهند که اسانس میخک هندی تأثیر مثبتی در کاهش سرعت تخریب میوه دارد. در هفتههای اول تا سوم، میوهها همچنان سالم باقی مانده و تخریب بهطور کندی پیش میرود. اما در هفتههای چهارم و پنجم، لکهها و تخریب گستردهتری مشاهده میشود. اسانس نمیتواند تخریب را بهطور کامل متوقف کند، اما سرعت آن را کاهش میدهد. این نتایج نشاندهنده توانایی اسانس میخک در افزایش ماندگاری میوهها است. جهتگیریها برای پژوهشهای آینده: بهتر است تاثیر ترکیب اسانس ها با یکدیگر نیز بررسی شود. نتیجهگیری: با توجه به یافتههای پژوهش میزان 0.7 میلی گرم اسانس میخک هندی به ازای 100 گرم از گواوا می تواند اثر مثبت در مدت ماندگاری و حفظ کیفیت آن داشته باشد. لذا پیشنهاد میشود برای کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم ها در میوه های استوایی از این روش نیز صورت پذیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Perspective of Nanosensors in Food Quality Evaluation
Zahra Izadi
اثر جنگلکاری بر بهبود کیفیت هوا و کاهش آلودگی
شیدا جباری - زهرا میرازادی* - سیدوحید سیدنا
بررسی انگلهای خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوکودها
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
نقش گیاه دارویی (آویشن) بر افزایش ایمنی و رشد در پرورش ماهی
زینب کاظمی - رضا رضانژاد
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی - ارسلان برازنده - جمیل بهرامپور
مروری بر کاربرد الگوریتمهای یادگیری ماشین در ایمنی مواد غذایی
فاطمه زریسفی کرمانی
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
مطالعهی اثر محلولپاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2