0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نویسندگان :
نادیا ترقی خواه
1
شهرک واتگر
2
پریا حسین زاده
3
1- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
2- مدیر کنترل کیفیت شرکت آذرنان نظری
3- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
کلمات کلیدی :
نانوتکنولوژی،کشاورزی،امنیت مواد غذایی،کیفیت،فراهمی زیستی،ماندگاری
چکیده :
نانوتکنولوژی یک فناوری نوظهور حیاتی است که مشارکت، نوآوری و تأثیر بلندمدت در غذا، دارو و کشاورزی را ممکن میسازد. نانومواد می توانند توسعه کمی و کیفی غذاهای کاربردی نیمه فاسد شدنی یا فاسد شدنی ایمن تر، سالم تر و با کیفیت تر را بهبود بخشند. فناوری نانو در افزایش ماندگاری محصول غذایی، کاهش آلودگی و تولید مواد غذایی با کیفیت بالاتر از تکنیکهای سنتی تولید مواد غذایی بهتر عمل میکند. کاربردهای نانوتکنولوژی با تغییر قطر ذرات، خوشه بندی پتانسیل و چگالی بار نانوذرات غذا، فراهمی زیستی، طعم، بافت و پایداری مواد غذایی را بهبود می بخشد. مقاله مروری حاضر نقش فناوری نانو در توسعه محصول و نگهداری با کیفیت و همچنین نقش بالقوه آن در کشاورزی را برجسته میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمهای میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بررسی انگلهای خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
بررسی ریشهزایی قلمه گونههای گلابی شمالغرب کشور
مشهید هناره
مروری بر اثرات استفاده از تفاله انگور در تغذیه برهها بر برخی خصوصیات لاشه
جمیل بهرام پور - علی حسین پیرای
اثرات Sclerotinia sclerotiorum بر تجزیه اسیدهای هومیک و تأثیر آن بر رشد ریشه Helianthus tuberosus
ستار طهماسبی انفرادی - داود محمدی پور - رضا یزد آبادی
Assessment of Monthly and Annual Discharge Trends of the Darreh Dozdan River Using Nonparametric Tests
Hedieh Ahmadpari - Vitaly Khaustov
بررسی جایگاه شهید یحیی سنوار در تحقق تمدن نوین اسلامی با تأکید بر مفهوم مقاومت و شهادت
محمد فاضل عظیمی - سید حسین علوی زاده - محمد حسین بزرگر
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
تحلیل اثرات امنیت غذایی بر معیشت اقتصادی و اجتماعی روستایی نمونه موردی: روستای تپه سلام
ساره پاکاریان
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2