0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نویسندگان :
نادیا ترقی خواه
1
شهرک واتگر
2
پریا حسین زاده
3
1- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
2- مدیر کنترل کیفیت شرکت آذرنان نظری
3- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
کلمات کلیدی :
نانوتکنولوژی،کشاورزی،امنیت مواد غذایی،کیفیت،فراهمی زیستی،ماندگاری
چکیده :
نانوتکنولوژی یک فناوری نوظهور حیاتی است که مشارکت، نوآوری و تأثیر بلندمدت در غذا، دارو و کشاورزی را ممکن میسازد. نانومواد می توانند توسعه کمی و کیفی غذاهای کاربردی نیمه فاسد شدنی یا فاسد شدنی ایمن تر، سالم تر و با کیفیت تر را بهبود بخشند. فناوری نانو در افزایش ماندگاری محصول غذایی، کاهش آلودگی و تولید مواد غذایی با کیفیت بالاتر از تکنیکهای سنتی تولید مواد غذایی بهتر عمل میکند. کاربردهای نانوتکنولوژی با تغییر قطر ذرات، خوشه بندی پتانسیل و چگالی بار نانوذرات غذا، فراهمی زیستی، طعم، بافت و پایداری مواد غذایی را بهبود می بخشد. مقاله مروری حاضر نقش فناوری نانو در توسعه محصول و نگهداری با کیفیت و همچنین نقش بالقوه آن در کشاورزی را برجسته میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کنترل کیفیت میوهها پس از برداشت با استفاده از فناوری طیف سنجی مادون قرمز
دنیا حسینی - حسن صباغی
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
مروری بر تولید پروتئین تکیاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
بررسی اثرات زیست محیطی تولید یونجه در اگرواکوسیستم¬های شهرستان سرخس
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
Electrochemical Biosensor and its Application in Food Evaluation Process
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونههای آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
مروری بر برخی چالشها و روش¬های نوین کنترل مگس میوه مدیترانهای، Ceratitis capitata Wiedemann (Diptera: Tephritidae)
فاطمه غیاثی نژاد - مریم پهلوان یلی
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
عصارههای دارویی کلزا، فرصتها و چالشها
فرزانه بوشاسب - زینب عباسی
تاثیر اسید هیومیک بر کارایی فسفر بیولوژیکی و جایگزینی کود شیمیایی در کم آبیاری گیاه لوبیا چیتی
ندا حسین زاده - علیرضا پیرزاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2