0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
نویسندگان :
یدالله بدخشان
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
ریزآرایه،هیپوفیز قدامی،شاپرون
چکیده :
پروتئینهای شوک حرارتی یا شاپرونها از جمله پروتئینهای حفاظتی سلول هستند که در تنظیم ساختارهای سوم و چهارم پروتئینها و همچنین قرارگیری آنها در دیواره سلولی، نقش حیاتی ایفا میکنند. به عبارت دیگر، این پروتئینها در حفظ سلامت و کارایی سلول نقش دارند. یکی از ژنهای مؤثر در این زمینه، HSPA5 است که مسئول بیان پروتئین HSP70 میباشد. پروتئین HSP70 در شرایط استرسزا نقش حیاتی در حفظ سلامت سلولهای مختلف بدن ایفا میکند. در این مطالعه، به منظور تحلیل الگوی بیان ژن HSPA5 در دو لاین سبک و سنگین وزن مرغهای گوشتی، دادههای ریزآرایه هیپوفیز این دو لاین با شماره دسترسی GSE122519 از وبسایت GEO استخراج و مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق، مقایسه بین این دو لاین در سنین یک تا هفت هفته انجام شد. براساس دادههای بیان ژن، تفاوت معنیداری در بیان ژن HSPA5 در هفتههای یک و پنج مشاهده نشد. اما در هفتههای سوم و هفتم، بیان ژن HSPA5 در هیپوفیز قدامی لاین سنگین وزن بهطور معنیداری نسبت به لاین سبک وزن افزایش یافت (P<0.01). این مقایسه اهمیت سیستم بیان ژنهای شاپرون در هیپوفیز مرغهای سنگین وزن، به ویژه در هفتههای سوم و هفتم را نشان میدهد. همچنین، بررسی اهمیت بیان این ژن و ارتباط آن با سایر شاخصهای تولیدی لاینهای سنگین وزن مرغهای گوشتی توصیه میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
چشم انداز توسعه کشت و صنعت خرما در ایران
فاطمه ارتیاعی - مجید جعفری
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسمهای غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
بررسی نقش غنیسازی نان در بهبود کیفیت و ارزش غذایی: یک مرور سیستماتیک
محمدرضا رضائی - اسماعیل میرزایی قلعه - حامد کرمی - زینب رمدانی
ارزیابی روشهای مختلف تهیه قلمه برگ برای بهینهسازی افزایش زامیفولیا
نفیس عاشوری - شیرین دیانتی دیلمی - سهیل کریمی
Moderate Osmotic Stress Ameliorates Root Formation and Acclimatization in Apple Rootstock
Masoud Azizi - Parvin Sayadi - Reza Ghahremani
گزارش مشاهده اولین مورد هموگلوبینوری در گاو پس از نوشیدن آب گرم
علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با خوراک فضولات طیورغنی شده با لارو مگس در جیره برعملکردهای پرواری در بره های پرواری قره گل
مجید یعقوب زاده - سارا رجب زاده - محسن شیرمحمدی - فریبا فریور
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
مطالعهی اثر محلولپاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4