0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
لیستریا مونوسیتوژنز،لیستریوز،مواد غذایی
چکیده :
لیستریا مونوسیتوژنز باکتری هوازی-بیهوازی اختیاری، گرم مثبت، فاقد اسپور و میلهای به طول 2-1 میکرون میباشد. ثابت شده است که هر ماده غذایی تازه با منشاء حیوانی یا گیاهی میتواند حاوی تعداد متفاوتی لیستریا مونوسیتوژنز باشد. به طورکلی، این میکروارگانیسم در شیر خام، پنیرهای نرم، گوشتهای تازه و منجمد، گوشت طیور و فرآوردههای دریایی، فرآوردههای میوهها و سبزیجات یافت شده است. در این پژوهش، اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی و بیماری لیستریوز به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه کالبدشناختی ستون مهره و ساختار بالههای ماهی شوریده معمولی (Otolithes ruber) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر رادیوگرافی
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - علیرضا اشرف منصوری - مسعود عابدی
تحلیل اقتصادی تولید تخم مرغ بلدرچین: تاثیر یارانهها بر هزینهها و سودآوری در شهرستان سراوان
راضیه گلدرزهی - منوچهر یوسفی
طب حفاظت، راهبردهای بهداشتی و حفاظتی مقابله با بیماریهای حیاتوحش در ایران
حجت قلی پور
تاثیر کاربرد بقایای گیاهی و زغال زیستی آنها بر صفات بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در شرایط تنش شوری
احسان بیژن زاده - زهرا ارکیان - حمید رضا بوستانی
بررسی فلزات سنگین سرب و جیوه در عضله میگو وانامی در شهر شیراز
امیرحسین رضازاده شیرازی
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
مروری براثرات کودهای مورد استفاده در کشاورزی بر روی بارداری انسان
زهرا مطلبی ارباطان - حسین طایفی نصرآبادی
تعیین نیروی گسیختگی پسته
سید رسول راضی هشجین - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2