0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
لیستریا مونوسیتوژنز،لیستریوز،مواد غذایی
چکیده :
لیستریا مونوسیتوژنز باکتری هوازی-بیهوازی اختیاری، گرم مثبت، فاقد اسپور و میلهای به طول 2-1 میکرون میباشد. ثابت شده است که هر ماده غذایی تازه با منشاء حیوانی یا گیاهی میتواند حاوی تعداد متفاوتی لیستریا مونوسیتوژنز باشد. به طورکلی، این میکروارگانیسم در شیر خام، پنیرهای نرم، گوشتهای تازه و منجمد، گوشت طیور و فرآوردههای دریایی، فرآوردههای میوهها و سبزیجات یافت شده است. در این پژوهش، اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی و بیماری لیستریوز به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اجرای اقتصاد چرخهای در زنجیره تأمین کشاورزی
سمیه Naghavi
مروری بر مینیاتورسازی دستگاه¬های آنالیز شیمیایی در صنعت غذایی
رحمت الله فتحی - محمد اسمی زاده - احد منافی
کشاورزی آلی و حفاظت از تنوع زیستی در مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - نگار عبدالرحیمی
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
ریز جلبک اسپرولینا (Spirulina)؛ طلای سبز
سید مبین قنبری - سجاد صفری
Algal Bioremediation
Aida Gifani - Zahra Khodadadi - Ahmed Jaafer Hannon Al-Yacoub
اثرات منابع سلنیوم غیرآلی بر میزان بروز آسیت القا شده در جوجههای گوشتی آرین
محمدرضا شیرکوند - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - شکوفه غضنفری - محمد دیانی
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
نقش پرندگان مهاجر در انتشار سویههای Salmonella زئونوز و تهدیدات آن برای سلامت عمومی
فاطمه متفکر - امیر حسین رضازاده شیرازی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2