0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی
نویسندگان :
نسیم شاویسی
1
یاسر شهبازی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
لیستریا مونوسیتوژنز،لیستریوز،مواد غذایی
چکیده :
لیستریا مونوسیتوژنز باکتری هوازی-بیهوازی اختیاری، گرم مثبت، فاقد اسپور و میلهای به طول 2-1 میکرون میباشد. ثابت شده است که هر ماده غذایی تازه با منشاء حیوانی یا گیاهی میتواند حاوی تعداد متفاوتی لیستریا مونوسیتوژنز باشد. به طورکلی، این میکروارگانیسم در شیر خام، پنیرهای نرم، گوشتهای تازه و منجمد، گوشت طیور و فرآوردههای دریایی، فرآوردههای میوهها و سبزیجات یافت شده است. در این پژوهش، اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی و بیماری لیستریوز به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
شیوع و شدت انگلهای خونی آپی کمپلکسایی در جمعیتی از گاوهای شمال ایران
زهرا دربندی املشی - حسین جوان بخت
تهیه تقویم زنبورداری حوزه آبخیز درمیان در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
مروری بر بیماریزایی بیمارگرهای گیاهی در انسان
مینا راستگو - محمدرضا اتابکی
نوآوریهای علمی در امنیت غذایی: پاسخ به چالشهای جهانی تغذیه و تغییرات اقلیمی
سیده فریناز صارم نژاد نمینی - پویا پورعالی - آیتن قاسم پور نیاری - سیده سوین صفوی هیر
نقش فناوری هوشمندسازی آبیاری در کنترل هدر رفت آبهای زیرزمینی
مرضیه پهلوانی دهگودال - معصومه فروزانی
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
بررسی الگوی بیان ژن هیدروکسی استروئید دهیدروژناز (HSD) بااستفاده از آنالیز میکرواری هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
تحلیل الگوی انرژی-اقتصادی بوم نظامهای تولید گیاهان علوفهای: راهکاری برای تأمین امنیت غذایی و حفظ محیط زیست
ناصر شهرکی - فاطمه نادی - ابوالقاسم سراج
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4