0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
نویسندگان :
ستار طهماسبی انفرادی
1
رضا یزد آبادی
2
داود محمدی پور
3
1- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
2- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
3- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
کلمات کلیدی :
Peganum harmala L،SKNMC،هارمین،هارمالین
چکیده :
هدف: Peganum harmala L.، گیاهی از خانواده Nitrariaceae,، بومی آسیای مرکزی، خاورمیانه و شمال آفریقا است. هارمین و هارمالین، متابولیتهای ثانویه ی Peganum harmala L هستند که خواص دارویی متنوعی از جمله اثرات ضد تومور، گشادکننده عروق، ضد HIV، آنتیاکسیدانی، تعدیلکننده سیستم ایمنی و کاهنده قند خون دارند. مواد و روشها: در این مطالعه 20 گرم پودردانه Peganum harmala با محلول 30 درصد (حجمی/حجمی) اسید استیک به مدت 10 دقیقه مخلوط گردید سپس با کاغذ فیلتر 0.45 میکرومتر فیلتر شد بعد از شستشو با اسید استیک ، اتر و استات اتیل اضافه شدند و pH محلول 8 تنظیم گردید. در مرحله بعد کلروفرم به محلول اضافه شد و آلکالوئیدهای حاصل، پس از تبخیر در فاز کلروفرم جمعآوری شدند. آلکالوئیدهای استخراج شده با استفاده از تکنیک فلوریمتری برای شناسایی هارمین و هارمالین در عصاره دانهها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج: نتایج نشان داد که روش استخراج با کلروفرم تقریباً 90 درصد همپوشانی با ترکیبات استاندارد دارد. نتیجهگیری: این یافتهها نشاندهنده پتانسیل کاربردهای عصاره پگانوم هارمالا، در مطالعات بیان ژن، استفاده در سلولهای سرطانی SKNMCو به عنوان مادهای برای بارگذاری نانوگرافن در تحقیقات آینده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
آبزی پروری میگو با سیستم آکوامیمیکری
محمدحسین خانجانی - سعید زاهدی
ارزیابی خشکسالی در حوضه آجیچای، استان آذربایجان شرقی
پویا اللهویردی پور - یعقوب دین پژوه
Medicinal Plants in Alzheimer's Disease Prevention and Treatment: Recent Advances in Biotechnology Approaches and Molecular Insights
Hosein Yousefi
بررسی سطح مختلف تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ماش (Vigna radiata L.) در شرایط آزمایشگاه
محمد جواد جداوی منوجان - ام البنین افتخاری - فاطمه میرشکاری - بهاره پارسامطلق
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
بیوتروریسم کشاورزی
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی علیایی
بررسی میزان حساسیت بیابان¬زایی زاهدان با استفاده از مدل MEDALUS
سعید شجاعی
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
بررسی شدت بیابانزایی با تأکید بر معیار آب زیرزمینی با استفاده از مدل IMDPA
حامد اسکندری دامنه - غلامرضا زهتابیان - حسن خسروی - حسین آذرنیوند - علی اکبر براتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4