0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
نویسندگان :
ستار طهماسبی انفرادی
1
رضا یزد آبادی
2
داود محمدی پور
3
1- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
2- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
3- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
کلمات کلیدی :
Peganum harmala L،SKNMC،هارمین،هارمالین
چکیده :
هدف: Peganum harmala L.، گیاهی از خانواده Nitrariaceae,، بومی آسیای مرکزی، خاورمیانه و شمال آفریقا است. هارمین و هارمالین، متابولیتهای ثانویه ی Peganum harmala L هستند که خواص دارویی متنوعی از جمله اثرات ضد تومور، گشادکننده عروق، ضد HIV، آنتیاکسیدانی، تعدیلکننده سیستم ایمنی و کاهنده قند خون دارند. مواد و روشها: در این مطالعه 20 گرم پودردانه Peganum harmala با محلول 30 درصد (حجمی/حجمی) اسید استیک به مدت 10 دقیقه مخلوط گردید سپس با کاغذ فیلتر 0.45 میکرومتر فیلتر شد بعد از شستشو با اسید استیک ، اتر و استات اتیل اضافه شدند و pH محلول 8 تنظیم گردید. در مرحله بعد کلروفرم به محلول اضافه شد و آلکالوئیدهای حاصل، پس از تبخیر در فاز کلروفرم جمعآوری شدند. آلکالوئیدهای استخراج شده با استفاده از تکنیک فلوریمتری برای شناسایی هارمین و هارمالین در عصاره دانهها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج: نتایج نشان داد که روش استخراج با کلروفرم تقریباً 90 درصد همپوشانی با ترکیبات استاندارد دارد. نتیجهگیری: این یافتهها نشاندهنده پتانسیل کاربردهای عصاره پگانوم هارمالا، در مطالعات بیان ژن، استفاده در سلولهای سرطانی SKNMCو به عنوان مادهای برای بارگذاری نانوگرافن در تحقیقات آینده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
فیتوپلاسمای عامل تورم جوانه تهدید جدی برای مزارع گوجه¬فرنگی ارومیه
مرتضی مهدی حسن - مینا راستگو
Nano-Biosensors: Revolutionizing Smart Food Packaging for Enhanced Safety and Quality Monitoring
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
ایدئولوژی الهی و الحادی و نحوه مواجهه حق و باطل در عصر مدرن
جلیل جلیلی
جمعآوری و استفاده از آب باران بهعنوان راهکاری اساسی برای تحقق مدیریت یکپارچه و پایدار منابع آبی
رضوان رئیسی نژاد - تهمینه رئیسی نژاد - محمد رسول رئیسی نژاد
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
محدثه احمدی - اکبر عرب حسینی - هادی صمیمی اخیجهانی
نوآوریهای علمی در امنیت غذایی: پاسخ به چالشهای جهانی تغذیه و تغییرات اقلیمی
سیده فریناز صارم نژاد نمینی - پویا پورعالی - آیتن قاسم پور نیاری - سیده سوین صفوی هیر
انواع سامانههای آبیاری با انرژی خورشیدی: مروری بر ادبیات موجود
داوود بهرامی کهیش نژاد - شعبان قوامی جولندان - مصطفی کیانی ده کیانی
تاثیر ریزگردها بر تنوع زیستی و راهکارهای حفاظتی (مطالعه موردی: شهرستان جیرفت)
سعید نیک نفس دهقانی - سیامک دخانی
بررسی تأثیرات زیست محیطی تولید گندم در نظامهای کشاورزی متنوع: چالشها و راهکارها
احسان باقری - هیمن خودکام
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2