0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
نویسندگان :
ستار طهماسبی انفرادی
1
رضا یزد آبادی
2
داود محمدی پور
3
1- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
2- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
3- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
کلمات کلیدی :
Peganum harmala L،SKNMC،هارمین،هارمالین
چکیده :
هدف: Peganum harmala L.، گیاهی از خانواده Nitrariaceae,، بومی آسیای مرکزی، خاورمیانه و شمال آفریقا است. هارمین و هارمالین، متابولیتهای ثانویه ی Peganum harmala L هستند که خواص دارویی متنوعی از جمله اثرات ضد تومور، گشادکننده عروق، ضد HIV، آنتیاکسیدانی، تعدیلکننده سیستم ایمنی و کاهنده قند خون دارند. مواد و روشها: در این مطالعه 20 گرم پودردانه Peganum harmala با محلول 30 درصد (حجمی/حجمی) اسید استیک به مدت 10 دقیقه مخلوط گردید سپس با کاغذ فیلتر 0.45 میکرومتر فیلتر شد بعد از شستشو با اسید استیک ، اتر و استات اتیل اضافه شدند و pH محلول 8 تنظیم گردید. در مرحله بعد کلروفرم به محلول اضافه شد و آلکالوئیدهای حاصل، پس از تبخیر در فاز کلروفرم جمعآوری شدند. آلکالوئیدهای استخراج شده با استفاده از تکنیک فلوریمتری برای شناسایی هارمین و هارمالین در عصاره دانهها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج: نتایج نشان داد که روش استخراج با کلروفرم تقریباً 90 درصد همپوشانی با ترکیبات استاندارد دارد. نتیجهگیری: این یافتهها نشاندهنده پتانسیل کاربردهای عصاره پگانوم هارمالا، در مطالعات بیان ژن، استفاده در سلولهای سرطانی SKNMCو به عنوان مادهای برای بارگذاری نانوگرافن در تحقیقات آینده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کنترل واکنشهای قهوهای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
محمدرضا بذرافشان - ابوالفضل فدوی
انقلاب هوش مصنوعی در کشاورزی: آیندهای روشن برای تولید غذا
محمد جواد ادیبیان
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
بررسی اثرگذاری مقدار و عمق توزیع بیوچار کاه گندم بر تبخیر از سطح خاک
آوین حکمی کرمانی - آرین حسنی توتشامی - ارسطو سلیمان زاده - مالک سفندارند
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
تاثیر محلولپاشی فنیلآلانین بر شاخصهای رشد فیزیولوژیک دانه برنج
پرستو دریادل - محمدرضا قلمبران - سیده بتول حسنی - مرتضی نصیری
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
ترسیب کربن در مراتع
فاطمه امیری - زهرا امیری
بهبود رشد و عملکرد سورل (Rumex acetosa) در سامانه هیدروپونیک عمودی: اثرات هم افزایی آبهای نسل جدید، هیبریدی و نور مکمل الایدی
نجمه زینلی پور - مهدی سرچشمه پور
بررسی میزان حساسیت بیابان¬زایی زاهدان با استفاده از مدل MEDALUS
سعید شجاعی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2