0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
نویسندگان :
مریم بهدانی
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،خط تولید،کنترل کیفیت،صنایع غذایی،هوش مصنوعی
چکیده :
این پژوهش نقش هوش مصنوعی در ایمنی و کنترل کیفیت صنایع غذایی را بررسی میکند. هدف آن، تحلیل تجربیات جهانی و ارائه راهکارهایی برای پیادهسازی این فناوری در ایران است. این مطالعه فناوریهایی مانند یادگیری ماشین، بینایی کامپیوتر و اینترنت اشیا را بررسی میکند و تأثیر آنها را بر کاهش ضایعات، افزایش ایمنی محصول و افزایش بهرهوری تولید تحلیل میکند. نتایج نشان میدهد که هوش مصنوعی میتواند نقش مهمی در بهبود فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت ایفا کند و میتواند به عنوان یک ابزار استراتژیک برای توسعه پایدار صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، برای بهرهبرداری کامل از این فناوری، نیاز به تحقیقات بومی و زیرساخت مناسب در ایران وجود دارد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی کارایی انرژی تولید گندم با استفاده از برنامهریزی ریاضی
علیرضا خوشرو
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
تاثیر فلزات سنگین بر گیاهان
سارا محبعلی - حسین مددی - حمید طالشی
Efficacy of Microencapsulated Trichoderma Biocompounds on Biocontrol of Citrus Nematode (Tylenchulus semipenetrans)
Nilofar Arab Sarbizhan - Hossein Alaei Shah Vali Anar - Laleh Ilkhan - Ali Akbar Mohammadi-Meyrik
مروری براثرات کودهای مورد استفاده در کشاورزی بر روی بارداری انسان
زهرا مطلبی ارباطان - حسین طایفی نصرآبادی
اولین گزارش بیماری لکهبرگی مرکبات ناشی از Stachybotrys chartarum
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - سونیا عقیقی - مهدی آزادوار - زهره لری
مروری بر تولید پروتئین تکیاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
بررسی سطح مختلف تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ماش (Vigna radiata L.) در شرایط آزمایشگاه
محمد جواد جداوی منوجان - ام البنین افتخاری - فاطمه میرشکاری - بهاره پارسامطلق
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
بررسی تقلب گونهای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4