0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر مینیاتورسازی دستگاه¬های آنالیز شیمیایی در صنعت غذایی
رحمت الله فتحی - محمد اسمی زاده - احد منافی
نقش واکنش‌های بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
مروری بر تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
اثر محافظتی مکمل بیوتین و تمرین شنا بر تنش اکسایشی و شاخص‌های پیش‌التهابی در بافت مغز موش‌های مبتلا به بیماری آلزایمر
شادی الماسی - محمدحسن دشتی - علیرضا کمکی - سعید کریمی
تأثیر راهکارهای تغذیه‌ای پایدار بر شاخص‌های فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و عملکردی بالنگو تحت تنش خشکی
محمد حقانی نیا
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از مصرف کودهای نیتراته در برخی از محصولات پرمصرف کشاورزی در شهرستان‌های کرمان و جیرفت
مسلم بسیج - فریده گنجوی - ایمان شریفیان
مقایسه مصرف سوخت، انرژی و انتشار گازهای گلخانه¬ای در تولید برنج نشایی و خشکه‌کاری در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی - مسعود تاجی
ارزیابی کیفیت پساب تصفیه شده به منظور آبیاری فضای سبز (مطالعه موردی شهر یزد)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
مروری بر کاربرد کنجاله دانه‌های روغنی در غنی سازی فرآورده‌های غذایی
زهرا آذری - علیرضا مهرگان نیکو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4