0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
برآورد عملکرد یونجه بر اساس نهادههای انرژی با استفاده از تابع تولید کاب داگلاس و الگوریتم کرم شبتاب
نویسندگان :
علیرضا خوشرو
1
1- دانشگاه یاسوج
کلمات کلیدی :
الگوریتم تکاملی،انرژی،فرا ابتکاری،هوش مصنوعی
چکیده :
کشاورزی و انرژی ارتباط مستقیمی دارند و تولید یونجه نیازمند مقدار قابل توجهی انرژی می باشد. توانایی پیشبینی قابل اعتماد عملکرد نیز برای برنامهریزی گستردهتر کشاورزی، از جمله سیاستهای تجاری و ابتکارات امنیت غذایی، ضروری است. الگوریتمهای بهینهسازی، بهویژه آنهایی که از پدیدههای طبیعی الهام گرفتهاند، میتوانند به طور موثر روابط پیچیده بین عوامل مختلف موثر بر عملکرد محصولات کشاورزی را تعیین کنند. در میان این رویکردهای الهامگرفته از طبیعت، الگوریتم کرم شبتاب قرار دارد، یک تکنیک بهینهسازی فراابتکاری که پتانسیل خود را در حل طیف گستردهای از مسائل بهینهسازی پیچیده در حوزههای مختلف نشان داده است. در این تحقیق به منظور بررسی رابطه عملکرد یونجه و انرژی نهاده های مصرفی، استان های مختلف ایران مورد بررسی قرار گرفتند. مدلسازی عملکرد یونجه بر اساس نهاده های مصرفی با تابع خطی انجام گردید. تعیین ضرایب مدل با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب انجام گرفت. مطابق این مدل بذر و سوخت دیزل بیشترین تاثیر را بر افزایش عملکرد یونجه داشتند. نتایج نشان داد مدل ارائه شده با الگوریتم کرم شب با دقت مناسب برآورد عملکرد یونجه را انجام می دهد (R=0.8). نتایج قابلیت مناسب الگوریتم کرم شب تاب را در برآورد ضرایب مدل نشان می دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
محمدرضا بذرافشان - سید حسین حسینی قابوس
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
جداسازی اندوفیتهای متعلق به Alternaria و Penicillium از درختان ارس منطقه هزار مسجد خراسان
طیبه چاره ساز - مجتبی ممرآبادی - فرهاد شکوهی فر - بیتا زعفرانلو
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای پسیل مولد گزانگبین در استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان
سعید قاسمی - منصوره ملکیان
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
صدیقه یزدان پناه - زهرا فهیم - ملیکا اکبری
ارزیابی روشهای مختلف تهیه قلمه برگ برای بهینهسازی افزایش زامیفولیا
نفیس عاشوری - شیرین دیانتی دیلمی - سهیل کریمی
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
فراوردههای گوشتی تخمیری عملگرا
مهلا الهی نیا
تأثیر روشهای نوین کشاورزی بر کاهش ردپای آب و بهینهسازی مصرف منابع آب در راستای مدیریت پایدار
امید بهمنی - مانا فروتن
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2