0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر تغییر شکل در نقطه گسیختگی پسته
نویسندگان :
سید رسول راضی
1
منصور راسخ
2
سینا فیض اله زاده
3
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
3- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
پسته،خواص مکانیکی،تغییر شکل
چکیده :
در این تحقیق تغییرشکل در نقطه گسیختگی سه رقم پسته (اکبری، قندوقی و احمدآقایی) در آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی با دو عامل، شامل 4 سرعت بارگذاری(10، 30، 50 و 70 میلی متر بر دقیقه) و سه رقم پسته ( اکبری، قندوقی و احمدآقایی) در 7 تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد اثر اصلی رقم در سطح احتمال 5% معنی دار شده است. همچنین اثر اصلی سرعت بارگذاری و اثر متقابل دو تایی سرعت بارگذاری و رقم معنی دار نشده است. بیشترین تغییر شکل در نقطه گسیختگی با مقدار 549/1 میلیمتر مربوط به رقم احمدآقایی و کمترین تغییر شکل در نقطه گسیختگی با مقدار 247/1 میلیمتر مربوط به رقم اکبری است. همچنین تغییر شکل در نقطه گسیختگی رقم های فندوقی و اکبری با هم و تغییر شکل در نقطه گسیختگی رقم های احمدآقایی و فندوقی با هم اختلاف معنی دار ندارد و تغییر شکل در نقطه گسیختگی رقم های احمد آقایی و اکبری با هم اختلاف معنی دار دارد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Vegetative and Yield Characteristics in New Prune Cultivars (P. cerasifera)
Maryam Tatari Varnousfaderani - Mohyeddin Pirkhezri
مدیریت منابع آب درحوزه آبخیز تالاب جازموزیان با توسعه سدهای زیر زمینی
پرویز گرشاسبی - علی شریفی شلمانی - عطالله ابراهیمی - باقر قرمز چشمه
بررسی رابطه بین ارزشافزوده بخش کشاورزی و مصرف انرژی (مدلسازی با روش خودرگرسیون برداری در ایران)
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
تحلیل فراوانی و مشخصه یابی آلودگی میکروپلاستیکها به عنوان آلایندههای نوظهور در تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - سارا امامی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - امیر حمزه درخشانی
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
روشهای تولید و کاربرد نانوذرات مس در بستهبندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
بررسی تولید سوخچه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالشهای تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم زاده انصاری
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر خصوصیات مروفولوژیک کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2