0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
امکان‌سنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بسته‌بندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌ اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
بهینه سازی و استخراج ترکیبات فراسودمند از گیاه چوچاق جهت تولید مکمل غذایی
فاطمه هاشمی - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
تحلیل نقش مزایای ادراک‌شده محصول در تعدیل اثر قیمت بر ارزش ادراک‌شده: مطالعه موردی بازار محصولات کشاورزی ارگانیک درهمدان
امیررضا اسراری
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
بررسی توانایی جدایه‌های مخمری فلور هلو و شلیل در تولید آنزیم‌های خارج سلولی
پرستو درویش زاده - مسعود ابرین بنا - لاچین مختارنژاد
تاثیر محلول پاشی گابا بر مقاومت به خشکی گیاه دارویی Mentha piperita
فرشته عباسی - آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمدحسین صیادی - محمود رمرودی
Lethal Effects of CO2 on the Greenhouse Whitefly
Arsalan Jamshidnia
غنی‌سازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانه‌زده
فخرالدین صالحی
مطالعه هموپارازیت‌ها در خوتکای اوراسیایی (Anas crecca)
آلا غلامرضازاده یوسفی - حسین جوان بخت
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2