0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تولید ورمی¬کمپوست در راستای کارآفرینی دانش¬آموزی در شهرستان بهبهان
نویسندگان :
مرضیه جامعی
1
طاهره فسحت
2
رقیه معلقی
3
امین الله مظفری
4
سعیدرضا حسین زاده
5
1- آموزش و پرورش خوزستان
2- آموزش و پرورش خوزستان
3- آموزش و پرورش خوزستان
4- آموزش و پرورش خوزستان
5- آموزش و پرورش خوزستان
کلمات کلیدی :
کودهای شیمیایی،کود زیستی،استان خوزستان،آموزش و پرورش
چکیده :
در سال هاي اخير توليد فزاينده زباله در نتيجه رشد جمعيت شهري و توسعه صنايع، به عنوان يک چالش جدي مطرح است. دفن این زباله ها می تواند باعث خطرات زیست محیطی زیادی شود. از طرف دیگر استفاده از کودها و سم های شیمیایی موجب اُفت کیفیت محصولات کشاورزی و کاهش حاصلخیزی خاک ها شده است. یکی از بهترین راه های جلوگیری از این مشکلات، تولید و استفاده از کود آلی ورمی کمپوست است. در واقع با این شیوه، کرم های خاکی زباله ها را می خورند و بنابراین از دفن آن ها جلوگیری می شود. از جهت دیگر کود حاصله را می توان به جای کودهای شیمیایی استفاده کرد و محصولات بسیار مفیدتری تولید کرد و به طور کلّی باعث بهبود سلامت جامعه شد. بنابراین پرداختن به مقوله تولید و استفاده از ورمی کمپوست امری ضروری می باشد. این پژوهش در راستای کارآفرینی دانش آموزی و بر اساس مطالعات کتابخانه ای در دبیرستان استعدادهای درخشان مهندس دادپور شهرستان بهبهان انجام شد. شهرستان بهبهان یکی از قطب های کشاورزی در سطح استان خوزستان است و بر این اساس یکی از اهداف این تحقیق معرفی روش های ساده تولید ورمی کمپوست بوده که می تواند نقش بسیار مهمی در عدم استفاده از کودهای شیمیایی و تولید محصولات ارگانیک توسط کشاورزان شهرستان بهبهان داشته باشد. از سوی دیگر با توجه به علاقه مندی دانش-آموزان هدف کاربردی دیگر از انجام این پژوهش، تولید ورمی کمپوست در راستای کارآفرینی دانش آموزی در آموزش و پرورش شهرستان بود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیتهای آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
نقش اطلاعات رقومی خاک در مدیریت خاک
زهره الویار - معصومه مصطفائی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
سنتز سبز نانو کامپوزیت روی-سولفور (nZn-S) و بررسی اثر آن بر رشد گیاه کلزا در شرایط تنش آرسنیک
فاطمه رنجبری - زهرا سوری - لیلا نوروزی
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپفروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوششدار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای تغذیهای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
مروری کوتاه بر ارزیابی غیرتهاجمی استرس در گوسفندان: نقش کورتیزول پشم بهعنوان شاخص پایدار فیزیولوژیکی
فاطمه نسب پور
تاثیر چرای بیش از حد بر تخریب خاکهای جنگلی و پیشنهاد راهکارهای مدیریتی
زهرا امیری - فاطمه امیری
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
درونپوشانی گیاهان دارویی به روش الکتروریسی
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدی نژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2