0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تولید ورمی¬کمپوست در راستای کارآفرینی دانش¬آموزی در شهرستان بهبهان
نویسندگان :
مرضیه جامعی
1
طاهره فسحت
2
رقیه معلقی
3
امین الله مظفری
4
سعیدرضا حسین زاده
5
1- آموزش و پرورش خوزستان
2- آموزش و پرورش خوزستان
3- آموزش و پرورش خوزستان
4- آموزش و پرورش خوزستان
5- آموزش و پرورش خوزستان
کلمات کلیدی :
کودهای شیمیایی،کود زیستی،استان خوزستان،آموزش و پرورش
چکیده :
در سال هاي اخير توليد فزاينده زباله در نتيجه رشد جمعيت شهري و توسعه صنايع، به عنوان يک چالش جدي مطرح است. دفن این زباله ها می تواند باعث خطرات زیست محیطی زیادی شود. از طرف دیگر استفاده از کودها و سم های شیمیایی موجب اُفت کیفیت محصولات کشاورزی و کاهش حاصلخیزی خاک ها شده است. یکی از بهترین راه های جلوگیری از این مشکلات، تولید و استفاده از کود آلی ورمی کمپوست است. در واقع با این شیوه، کرم های خاکی زباله ها را می خورند و بنابراین از دفن آن ها جلوگیری می شود. از جهت دیگر کود حاصله را می توان به جای کودهای شیمیایی استفاده کرد و محصولات بسیار مفیدتری تولید کرد و به طور کلّی باعث بهبود سلامت جامعه شد. بنابراین پرداختن به مقوله تولید و استفاده از ورمی کمپوست امری ضروری می باشد. این پژوهش در راستای کارآفرینی دانش آموزی و بر اساس مطالعات کتابخانه ای در دبیرستان استعدادهای درخشان مهندس دادپور شهرستان بهبهان انجام شد. شهرستان بهبهان یکی از قطب های کشاورزی در سطح استان خوزستان است و بر این اساس یکی از اهداف این تحقیق معرفی روش های ساده تولید ورمی کمپوست بوده که می تواند نقش بسیار مهمی در عدم استفاده از کودهای شیمیایی و تولید محصولات ارگانیک توسط کشاورزان شهرستان بهبهان داشته باشد. از سوی دیگر با توجه به علاقه مندی دانش-آموزان هدف کاربردی دیگر از انجام این پژوهش، تولید ورمی کمپوست در راستای کارآفرینی دانش آموزی در آموزش و پرورش شهرستان بود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
گزارش مشاهده اولین مورد هموگلوبینوری در گاو پس از نوشیدن آب گرم
علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
ویروس موزائیک رگه¬ای گندم: تاریخچه، خسارت و راهکارهای مقاومتی صورت گرفته در ایران
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - محمود معصومی
فناوری تکنیکهای هستهای در کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
Impact of Combined Vitamin C/Selenium Supplementation in Vegetable Oil-Based Diets on Broiler Performance, Blood Lipids, and Breast Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
مروری بر اثرات استفاده از تفاله انگور در تغذیه برهها بر برخی خصوصیات لاشه
جمیل بهرام پور - علی حسین پیرای
نقش کودهای زیستی در کاهش تنشهای غیرزیستی و بهبود عملکرد گیاهان زراعی
معصومه مصطفائی - زهره الویار
بررسی رابطه بین ارزشافزوده بخش کشاورزی و مصرف انرژی (مدلسازی با روش خودرگرسیون برداری در ایران)
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
نانوریزپوشانی اسانسهای گیاهی، خواص و کاربرد آنها
کوثر دشتی سرمدی - محمدعلی نجفی
ارزیابی کاربرد برگی ملاتونین بر خصوصیات موفولوژیک نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) تحت تنش شوری
سحر خمسه زاده قزوینی - موسی رسولی - فاطمه برنا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4