0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی هوشمند برای کاهش نیتراتها در محصولات کشاورزی
نویسندگان :
زهرا سیمایی
1
محمدحسین صیادی
2
سارا امامی
3
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- Shahid Bahonar University of Kerman
3- Shahid Bahonar University of Kerman
کلمات کلیدی :
آلودگی محیط زیست،کشاورزی هوشمند،کیفیت محصول،نیتراتها،هوش مصنوعی
چکیده :
هدف: استفاده بیش از حد از نیتراتها در کشاورزی منجر به آلودگی محیط زیست و کاهش کیفیت محصولات شده است. هدف این تحقیق مدل سازی و کاربرد هوش مصنوعی در کاهش نیترات محصولات کشاورزی است. مواد و روشها: مدل سازی پتانسیل بالایی در شبیهسازی و کنترل میزان نیترات در آب، خاک و محصولات دارد و میتوانند رابطه آماری بین دادههای ورودی و خروجی را بدون نیاز به دانستن فرآیندهای فیزیکی را شناسایی کنند. در این تحقیق، از مدل و الگوریتمهای هوش مصنوعی مانند جنگل تصادفی برای شبیهسازی غلظت نیترات و تعیین عوامل اصلی مرتبط با آلودگی نیترات و مدیریت آن استفاده شده است. یافته های پژوهش: استفاده از هوش مصنوعی در کشاورزی هوشمند کمک میکند تا مصرف نیترات به طور مؤثری مدیریت شده و آلودگی کاهش یابد. با تحلیل دادههای خاک و گیاه به همراه الگوریتمهای یادگیری ماشین، شبکههای عصبی عمیق و تحلیل دادههای کلان، امکان پیشبینی نیازهای نیتروژنی گیاهان وجود دارد. این فناوری همچنین به نظارت و کنترل مداوم سطوح نیترات در خاک و آب کمک میکند و از مصرف بیش از حد جلوگیری میکند. شبیهسازی و شناسایی زمان و مقدار مناسب کاربرد نیترات از طریق این فناوری نوآورانه، منجر به بهبود سلامت و کمیت محصولات میشود. نتایج محققان نشان میدهد که استفاده از سیستمهای هوش مصنوعی میتواند منجر به کاهش نیتراتها در محصولات کشاورزی و همچنین کاهش هزینههای کوددهی شود. این رویکرد میتواند به توسعه پایدار کشاورزی و حفظ تنوع زیستی کمک کند و به کشاورزان در مواجهه با چالشهای آینده در بخش کشاورزی یاری رساند. توسعه و آزمایش مدلی برای مدیریت بهینه نیتروژن به منظور به حداقل رساندن آبشویی نیترات، افزایش تولید با استفاده از رویکرد شبیهسازی پویا ترکیب شده با تکنیکهای بهینهسازی هوش مصنوعی است. نتیجه گیری: هوش مصنوعی میتواند به بهبود و مدیریت نیتراتها در کشاورزی کمک کند. با تحلیل دادهها، کشاورزان میتوانند نیازهای نیتروژنی محصولات خود را پیشبینی کرده و از آلودگی و مشکلات صادراتی میوهها جلوگیری کنند. این امر به افزایش بهرهوری و پایداری محیط زیست کمک میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کوتاه بر استفاده از رزماری در تغذیه نشخوارکنندگان
مرضیه رفیعی - جمیل بهرام پور
سازگاری حشرات تحت استرس گرمایی
اعظم امیری
مروری بر کاربرد انواع هورمون روی تولید مثل و تعیین جنسیت در آبزیان
داود محمد رضائی - فاطمه میر
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
Efficacy of Microencapsulated Trichoderma Biocompounds on Biocontrol of Citrus Nematode (Tylenchulus semipenetrans)
Nilofar Arab Sarbizhan - Hossein Alaei Shah Vali Anar - Laleh Ilkhan - Ali Akbar Mohammadi-Meyrik
مروری بر تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2