0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان
نویسندگان :
محمدحسین خانجانی
1
مصطفی خنامانی
2
1- دانشگاه جیرفت
2- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
آبزی پروری،پودر حشرات،تغذیه،خوراک
چکیده :
در حال حاضر صنعت آبزی پروری با چالش عمده یافتن منابع پروتئینی جایگزین برای تهیه پودر (غذا) ماهی ها مواجه است. منابعی که بتواند اثرات زیست محیطی را کاهش و رضایت مندی پرورش دهندگان را برای تولید خوراک پایدار فراهم کند. پودر، روغن ماهی و مواد گیاهی زمینی مواد غالب مورد استفاده در صنعت آبزی پروری می باشند که تولید آن ها ناپایدار است و منجر به خالی شدن منابع محدود آن ها می شود. حشرات در حال حاضر به عنوان یک جایگزین امیدوار کننده غنی از پروتئین برای پودر ماهی هستند و می توانند اثرات مخرب زیست محیطی برای تولید خوراک آبزیان را کاهش دهند. پودر حشرات دارای ترکیبات غذایی مطلوب با اثرات مثبت بر عملکرد رشد، فعالیت های ایمنی و آنتی اکسیدانی آبزیان پرورشی می باشند و از نظر زیست محیطی پایدار است. در سالهای اخیر استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان به عنوان یک جایگزین پایدار و مقرون به صرفه برای منابع پروتئینی سنتی مانند پودر ماهی و کنجاله سویا مورد توجه قرار گرفته است. این رویکرد نه تنها به کاهش فشار بر منابع طبیعی کمک میکند، بلکه مزایای زیستمحیطی و اقتصادی قابل توجهی نیز دارد. استفاده از پودر حشرات در جیره غذایی آبزیان میتواند رشد، بقاء، سلامت و مقاومت آبزیان در برابر بیماریها را بهبود بخشد. در مطالعه حاضر پتانسیل حشرات برای استفاده در تولید خوراک آبزیان مورد بررسی قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
تحلیل اقتصادی تولید تخم مرغ بلدرچین: تاثیر یارانهها بر هزینهها و سودآوری در شهرستان سراوان
راضیه گلدرزهی - منوچهر یوسفی
اولین گزارش از رديابی ویروس چروکیدگی قهوهای میوه گوجه فرنگی (Tobamovirus fructirugosum,ToBRFV ) از گلخانه هيدروپونیک گوجه فرنگی در جنوب استان کرمان
اسرا سالاری - جهاد باقری
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
مطالعه و مروری بر تولید کیکهای رژیمی برای افراد دیابتی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
تأثیر روش¬های نوین بسته¬بندی زیست¬تجزیه¬پذیر بر محیط زیست
حدیث شیرخانی - آریو امامیفر
ارزیابی خاصیت آنتیاکسیدانتی میوه گیاه پسته کوهی (بنه)
شکوفه حاجی هاشمی - ام البنین جهانتیغ - نسترن ایمانی فر - شیوا گرشاسبی - زهرا مهاجر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2