0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان
نویسندگان :
محمدحسین خانجانی
1
مصطفی خنامانی
2
1- دانشگاه جیرفت
2- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
آبزی پروری،پودر حشرات،تغذیه،خوراک
چکیده :
در حال حاضر صنعت آبزی پروری با چالش عمده یافتن منابع پروتئینی جایگزین برای تهیه پودر (غذا) ماهی ها مواجه است. منابعی که بتواند اثرات زیست محیطی را کاهش و رضایت مندی پرورش دهندگان را برای تولید خوراک پایدار فراهم کند. پودر، روغن ماهی و مواد گیاهی زمینی مواد غالب مورد استفاده در صنعت آبزی پروری می باشند که تولید آن ها ناپایدار است و منجر به خالی شدن منابع محدود آن ها می شود. حشرات در حال حاضر به عنوان یک جایگزین امیدوار کننده غنی از پروتئین برای پودر ماهی هستند و می توانند اثرات مخرب زیست محیطی برای تولید خوراک آبزیان را کاهش دهند. پودر حشرات دارای ترکیبات غذایی مطلوب با اثرات مثبت بر عملکرد رشد، فعالیت های ایمنی و آنتی اکسیدانی آبزیان پرورشی می باشند و از نظر زیست محیطی پایدار است. در سالهای اخیر استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان به عنوان یک جایگزین پایدار و مقرون به صرفه برای منابع پروتئینی سنتی مانند پودر ماهی و کنجاله سویا مورد توجه قرار گرفته است. این رویکرد نه تنها به کاهش فشار بر منابع طبیعی کمک میکند، بلکه مزایای زیستمحیطی و اقتصادی قابل توجهی نیز دارد. استفاده از پودر حشرات در جیره غذایی آبزیان میتواند رشد، بقاء، سلامت و مقاومت آبزیان در برابر بیماریها را بهبود بخشد. در مطالعه حاضر پتانسیل حشرات برای استفاده در تولید خوراک آبزیان مورد بررسی قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
اخلاق کشاورزی، راهی برای دستیابی به پایداری کشاورزی و امنیت غذایی
سکینه عبدی
نقش هوش مصنوعی در تحول و بهبود فرآیندهای کشاورزی
امید شریفی - سمیرا بهروزه
تاثیر فلزات سنگین بر رشد و سلامت گیاهان
اسما گرمی
بررسی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای شمال ایران
محمودرضا اثناعشری
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
اولین گزارش گیاه انگل دارواش (Viscum album) در باغات مناطق سردسیر جنوب استان کرمان
محمد روزخش - بهروز خلیل طهماسبی - علی عباسی
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
Efficacy of Microencapsulated Trichoderma Biocompounds on Biocontrol of Citrus Nematode (Tylenchulus semipenetrans)
Nilofar Arab Sarbizhan - Hossein Alaei Shah Vali Anar - Laleh Ilkhan - Ali Akbar Mohammadi-Meyrik
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4