0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ریسکها و خطرات هوش مصنوعی در کشاورزی
نویسندگان :
محمدجواد آهنگریان
1
1- مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین
کلمات کلیدی :
هوش مصنوعی،کشاورزی،ریسکها،خطرات
چکیده :
تلفیق هوش مصنوعی در کشاورزی این قابلیت را دارد که کشاورزی را متحول کند، اما چالشها و خطراتی را نیز به همراه دارد که باید بهدقت مدیریت شود. هوش مصنوعی میتواند موجب بهبود برنامهریزی، تصمیمگیری، سادهتر شدن فرآیندهای کاری و افزایش بازدهی برای کشاورزان شود. بااینحال، فقدان آموزش و هزینههای بالای پیادهسازی میتواند استفاده از هوش مصنوعی را برای برخی کشاورزان دشوار کند. علاوه بر این، هوش مصنوعی ممکن است خطرات امنیت سایبری را به دنبال داشته باشد و به بیکاری در میان افرادی که سطح مهارت کمتری دارند منجر شود. از طرفی نگرانیهای حقوقی نیز در رابطه با مالکیت و حق استفاده از دادهها وجود دارد. سؤالی در این مورد مطرح است که چه کسی میتواند به دادههای جمعآوریشده دسترسی داشته باشد و از آنها استفاده کند؟ کشاورزان اغلب مجبورند به سیستمهای هوش مصنوعی با درک محدود از نحوه کارشان تکیه کنند. اگر این سیستمها به هر دلیلی شکست بخورند و باعث آسیب شوند، لزوم پاسخگویی به یک موضوع مهم تبدیل میشود. ارزیابی معایب و خطرات هوش مصنوعی در کشاورزی و آموزش کشاورزان در مورد این خطرات برای جلوگیری از آسیبهای قابل توجه بسیار مهم است. مدیریت مؤثر این خطرات و اطمینان از صحت و امنیت دادهها در پذیرش جهانی هوش مصنوعی در کشاورزی ضروری است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
Review of Investigations of Medical effect Punica granatum L. in the Recent Years
Mahbobeh Khatabakhsh
Detection of the CryIA(c) Gene in 12 Rice Samples from Iranian Market
Hajar Soleimani - Samin Asadi - Mahdieh Hosseyni Moghaddam
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای پسیل مولد گزانگبین در استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان
سعید قاسمی - منصوره ملکیان
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوآفتکش
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
پرینت سهبعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4