0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌های رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
Electrochemical Biosensor and its Application in Food Evaluation Process
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بررسی تنوع مورفولوژیکی درختچه هوهوبا در شرایط گلخانه ای با استفاده از روش‌های آماری چند
امین باقی زاده - زهرا نبی قهفرخی - حسین شاهسوند حسنی - سارا خسروی
روش¬های مختلف آبزی پروری در مناطق خشک جهت تولید پایدار
هاشم خندان بارانی - محدثه میری
شناسایی مؤلفه‌های پذیرش فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق روستایی شهرستان سراوان: استراتژی نظریه داده بنیان
فاطمه ارتیاعی - سید ابوالقاسم برآبادی
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش‌، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
تأثیر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آب و زایشگاه بر زنده‌مانی نوزادان مولی (Poecilia sphenops) و گوپی (Poecilia reticulata) در آکواریوم‌های خانگی
فاطمه متفکر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4