0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تولید پروتئین از ضایعات کشتارگاهی با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی: فرایندها، چالشها و کاربرد¬ها
نویسندگان :
ثنا محمدی
1
صابر امیری
2
مهسا ضروری
3
فرزاد میراب توپچی
4
1- دانشگاه ارومیه
2- دانشگاه ارومیه
3- دانشگاه ارومیه
4- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،پروتئین،صنایع غذایی،ضایعات کشتارگاهی
چکیده :
امنیت غذایی به مفهوم دسترسی همه افراد به غذای کافی، سالم و مغذی برای برآوردن نیازها و ترجیحات غذایی آنها است. یکی از مسائل مهم در این زمینه، نحوه برخورد با ضایعات کشتارگاهی است که تأثیر قابل توجهی بر امنیت غذایی و محیط زیست دارد. این ضایعات شامل بخشهایی از دام هستند که پس از ذبح غیرقابل مصرف محسوب میشوند و در صورت مدیریت نادرست، میتوانند باعث آلودگی محیطی، گسترش بیماریها و اتلاف منابع ارزشمند گردند. با این وجود، با بهکارگیری فناوریهای پیشرفته، این ضایعات قابلیت تبدیل به محصولاتی از جمله بسیاری از پروتئین های مفید را دارند. کاهش ضایعات کشتارگاهی نه تنها به حفظ منابع غذایی کمک میکند، بلکه با کمکردن فشار بر محیط زیست و افزایش کارایی، نقش مهمی در تقویت امنیت غذایی ایفا مینماید. ما در این مقاله قصد داریم که به بررسی این منابع پروتئینی، روش استخراج آنها و کاربردشان در صنعت غذا بپردازیم.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد انواع هورمون روی تولید مثل و تعیین جنسیت در آبزیان
داود محمد رضائی - فاطمه میر
اثر تغییر اقلیم بر بیمارگرهای قارچی و شبهقارچی و ریززیواگان گیاهی
آریادخت رضایی - مریم میرطالبی
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
چشم انداز توسعه کشت و صنعت خرما در ایران
فاطمه ارتیاعی - مجید جعفری
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
نقش کودهای زیستی در کاهش تنشهای غیرزیستی و بهبود عملکرد گیاهان زراعی
معصومه مصطفائی - زهره الویار
بررسی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای شمال ایران
محمودرضا اثناعشری
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
Amin Baghizadeh - Zohreh Iranmanesh parizi - Hassan Karimi maleh - Mohammadali Ebrahimi - Behsa Baghizadeh - Negar Sadeghi
An Overview on some Studies on Roasting Process in Food Industry
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بررسی جامع آرد کامل گندم: ویژگیهای تغذیهای، روشهای تولید و چالشهای فناوری در صنعت آرد
محمد جواد هنرور میراب - مائده خجسته باغدار - سعید مطابق
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4