0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
نویسندگان :
یاسر شهبازی
1
نسیم شاویسی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
اتمسفر اصلاح شده،بسته بندی،مواد غذایی
چکیده :
مواد غذایی مختلف در طول فرآیند کاشت، برداشت، حمل و نقل و فرآوری توسط باکتری ها، خاک و حشرات آلوده می شوند. بسته-بندی در شرایط مناسب اتمسفری می تواند رشد میکروارگانیسم های مولد فساد و بیماری زا را به طور موثری در محصول کنترل نماید. در واقع، کاهش سطح اکسیژن، تکثیر میکروارگانیسم های هوازی را در محصول به تاخیر می اندازد. یکی از موثرترین روش-های بسته بندی برای مواد غذایی، گیاهان دارویی و سبزیجات بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده می باشد. در این پژوهش ، روش-های بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده در مواد غذایی به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Emerging and Re-emerging Zoonotic Diseases: Transmission Dynamics, Public Health Impact, and Control Strategies
Hosein Yousefi
ارزیابی رهاسازی فسفر از کودهای حیوانی و لجن فاضلاب طی زمان¬های مختلف گرماگذاری در یک خاک آهکی
لیلا زارع - عبدالمجید رونقی
مروری بر بیماریزایی بیمارگرهای گیاهی در انسان
مینا راستگو - محمدرضا اتابکی
مروری بر تاثیر فیلم و پوششهای خوراکی در افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
High-Performance Activated Biochars Tailored by Potassium Hydroxide for Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیتها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
محدثه احمدی - اکبر عرب حسینی - هادی صمیمی اخیجهانی
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
کاربرد و اثرات حسگرهای هوشمند در کشاورزی دقیق
احسان باقری - هیمن خودکام
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4