0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
نویسندگان :
یاسر شهبازی
1
نسیم شاویسی
2
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
اتمسفر اصلاح شده،بسته بندی،مواد غذایی
چکیده :
مواد غذایی مختلف در طول فرآیند کاشت، برداشت، حمل و نقل و فرآوری توسط باکتری ها، خاک و حشرات آلوده می شوند. بسته-بندی در شرایط مناسب اتمسفری می تواند رشد میکروارگانیسم های مولد فساد و بیماری زا را به طور موثری در محصول کنترل نماید. در واقع، کاهش سطح اکسیژن، تکثیر میکروارگانیسم های هوازی را در محصول به تاخیر می اندازد. یکی از موثرترین روش-های بسته بندی برای مواد غذایی، گیاهان دارویی و سبزیجات بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده می باشد. در این پژوهش ، روش-های بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده در مواد غذایی به صورت مختصر مرور شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
The Effect of Nano Emulsions to Extend the Life of Rose Cuttings Flowers
Fatemeh Amini
مصرف دانه کتان مورفولوژی بیضه در فرزندان نسل اول موش سوری نر را بهبود بخشید
فهیمه پورجعفری
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
Variation of Morphological traits of Festuca rubra Genotypes under Water Deficit Stress
Sara Sabertanha - Fatemeh Amini - Ali Izadi Darbandi - Seyed Ahmad Sadat Noori
Diversity in High Molecular Weight Glutenin Subunit in some of Bread Wheat Genotypes
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
بررسی عوامل مؤثر بر تابآوری کشاورزی شهری
علیرضا کرباسی - سید علی اصغر قرشی
سازوکار هورمونِ گیاهیِ سیتوکینین در قارچها
مهسا ساکی - یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی
اقتصاد چرخشی در بخش کشاورزی ایران:فرصتها، چالشها و راهکارها
معصومه والی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2