0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تأثیر تنوع زیستی قارچهای خاکزی بر عملکرد اکوسیستمهای خاکی و سلامت آنها
نویسندگان :
یاسمن مظفری گودرزی
1
زهرا میرسلیمانی
2
زینب بهمنی
3
1- دانشگاه شهید چمران اهواز
2- دانشگاه شهید چمران اهواز
3- دانشگاه ایلام
کلمات کلیدی :
حاصلخیزی،ساختار خاک،محیط زیست
چکیده :
سلامت خاک بهطور مستقیم با کیفیت و حاصلخیزی آن در ارتباط است و بهعنوان یکی از مهمترین ویژگیهای اکوسیستم خاک شناخته میشود. وضعیت سلامت خاک تأثیر قابل توجهی بر پایداری محیطزیست، از جمله پایداری در بخشهای کشاورزی، باغبانی و جنگلداری دارد. خاک بهعنوان یک سیستم زنده، سلامت خود را از طریق تعامل میان فرآیندها و ویژگیهای مختلف بهدست میآورد که این تعاملات تأثیر عمدهای بر فعالیتهای میکروبی خاک دارند. هرچند تمامی خاکها را میتوان بر اساس ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی توصیف کرد، اما سازگاری با تغییرات محیطی، که توسط فرآیندهای انتخاب طبیعی هدایت میشود، تنها در حوزه فرآیندهای بیولوژیکی رخ میدهد. این مطالعه بر تنوع زیستی قارچها و نقش آنها در سلامت خاکهای تحت مدیریت، همچنین روشهای نوین شناسایی و استفاده از فناوریهای توالییابی نسل جدید (NGS) در بررسی زیستتوده قارچی خاک متمرکز است. علاوه بر این، تأثیر کاربری زمین بر تنوع زیستی قارچها نیز در این پژوهش مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر تنوع زیستی قارچهای خاکزی بر عملکرد اکوسیستمهای خاکی و سلامت آنها
یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
روش¬های مختلف آبزی پروری در مناطق خشک جهت تولید پایدار
هاشم خندان بارانی - محدثه میری
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
A Review of Gluten-Free Cereals, Pseudo-Cereal Processing, and Food Products
Reza Pourhassani - Azam Ayoubi
سنتز سبز نانو کامپوزیت روی-سولفور (nZn-S) و بررسی اثر آن بر رشد گیاه کلزا در شرایط تنش آرسنیک
فاطمه رنجبری - زهرا سوری - لیلا نوروزی
ارزیابی انواع باکتری های افراطی پسند بر عملکرد ذرت و عناصر ریزمغذی تحت تنش شوری و قلیائیت خاک
مهرنوش اسکندری تربقان - غلامحسین خلیلی طربقه
مروری بر اثر ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی
زهرا باغبانی پور - مژگان مظهری - زهرا رنجبری نسب - زهرا مشایخ بردسیری
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی - ارسلان برازنده - جمیل بهرامپور
تعامل بین اسید سالیسیلیک و دیگر هورمونها در پاسخ به تنش در گیاهان
محبوبه محمدی - سمیه رستگار - سکینه ملائی محمدآبادی
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
صدیقه یزدان پناه - زهرا فهیم - ملیکا اکبری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2