0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تأثیر تنوع زیستی قارچهای خاکزی بر عملکرد اکوسیستمهای خاکی و سلامت آنها
نویسندگان :
یاسمن مظفری گودرزی
1
زهرا میرسلیمانی
2
زینب بهمنی
3
1- دانشگاه شهید چمران اهواز
2- دانشگاه شهید چمران اهواز
3- دانشگاه ایلام
کلمات کلیدی :
حاصلخیزی،ساختار خاک،محیط زیست
چکیده :
سلامت خاک بهطور مستقیم با کیفیت و حاصلخیزی آن در ارتباط است و بهعنوان یکی از مهمترین ویژگیهای اکوسیستم خاک شناخته میشود. وضعیت سلامت خاک تأثیر قابل توجهی بر پایداری محیطزیست، از جمله پایداری در بخشهای کشاورزی، باغبانی و جنگلداری دارد. خاک بهعنوان یک سیستم زنده، سلامت خود را از طریق تعامل میان فرآیندها و ویژگیهای مختلف بهدست میآورد که این تعاملات تأثیر عمدهای بر فعالیتهای میکروبی خاک دارند. هرچند تمامی خاکها را میتوان بر اساس ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی توصیف کرد، اما سازگاری با تغییرات محیطی، که توسط فرآیندهای انتخاب طبیعی هدایت میشود، تنها در حوزه فرآیندهای بیولوژیکی رخ میدهد. این مطالعه بر تنوع زیستی قارچها و نقش آنها در سلامت خاکهای تحت مدیریت، همچنین روشهای نوین شناسایی و استفاده از فناوریهای توالییابی نسل جدید (NGS) در بررسی زیستتوده قارچی خاک متمرکز است. علاوه بر این، تأثیر کاربری زمین بر تنوع زیستی قارچها نیز در این پژوهش مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی فلزات سنگین سرب و جیوه در عضله میگو وانامی در شهر شیراز
امیرحسین رضازاده شیرازی
فناوریهای نوین افزایش دهنده کیفیت شیمیایی و ميکروبي مواد غذایی
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
ارزیابی اثر جانبی حشرهکش گیاهی ماترین روی کفشدوزک هفت نقطهای Coccinella septempunctata در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
مقایسه روشهای مختلف پیشبینی روند مصرف انرژیهای تجدیدناپذیر در ایران
فاطمه وزیری نسب
امنیت غذایی در توسعه کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
ویروس موزائیک رگه¬ای گندم: تاریخچه، خسارت و راهکارهای مقاومتی صورت گرفته در ایران
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - محمود معصومی
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
مدیریت تنش آب با TDS بالا در جوجههای گوشتی: تعامل سلنیوم آلی و سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS)
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
محمد کرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4