0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپ‌فروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوشش‌دار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در تشخیص بیماری‌های گیاهی
نسرین سیدی
بررسی جامع آرد کامل گندم: ویژگی‌های تغذیه‌ای، روش‌های تولید و چالش‌های فناوری در صنعت آرد
محمد جواد هنرور میراب - مائده خجسته باغدار - سعید مطابق
اصلاح خاک‌های شور و سدیمی باغات پسته (مطالعه موردی- منطقه مرتاضیه استان یزد)
حسین بیرامی - رستم یزدانی بیوکی - علی مومن پور - امیر پرنیان - حسین پرویزی
فناوری تکنیک‌های هسته‌ای در کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
کاربرد CRISPR-Cas در کشاورزی
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی علیایی
اثر تنوع زیستی در حفاظت از امنیت غذایی
محمد سعید وقار
ارزیابی خلاء عملکرد دانه برنج در شرق استان گلستان
عباس بیابانی - علی راحمی کاریزکی - حدیثه فرامرزی کوهسار - آیهان آق ارکاکلی - مهین پودینه
کاربرد کوانتوم دات‌های کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2