0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
درون‌پوشانی، فن‌آوری‌ نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
Detection of the CryIA(c) Gene in 12 Rice Samples from Iranian Market
Hajar Soleimani - Samin Asadi - Mahdieh Hosseyni Moghaddam
بررسي ویژگي‌هاي فيزيكوشيميايي نشاسته‌ي حاصل از ارقام مختلف سيب زميني
آرش جعفرزاده شایان - اسمعیل نصیری - زهرا اسپرورینی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اسانس‌ها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
تاثیر استقرار بودجه ریزی بر عملکرد صادراتی محصولات کشاورزی ( مطالعه موردی محصولات جالیزی در شهرستان جیرفت)
حسین محمدی
تأثیر تنوع زیستی قارچ‌های خاکزی بر عملکرد اکوسیستم‌های خاکی و سلامت آن‏ها
یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
بررسی کالوس‌زایی محور زیرلپه گیاهچه‌های انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
بسته‌بندی‌های زیستتجزیه‌پذیر در کاهش آلودگی محیط زیست
مبینا تحقیقی - زهرا شیخ
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلول‌پاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
ارزیابی کاربرد برگی ملاتونین بر خصوصیات موفولوژیک نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) تحت تنش شوری
سحر خمسه زاده قزوینی - موسی رسولی - فاطمه برنا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2