0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
درونپوشانی گیاهان دارویی به روش الکتروریسی
نویسندگان :
تکتم میری
1
هما ملائی
2
نفیسه مهدی نژاد
3
حسین بارانی
4
محمود سلوکی
5
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه بیرجند
3- دانشگاه رابل
4- دانشگاه بیرجند
5- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
درونپوشانی،گیاهان دارویی،الکتروریسی،سلامتی
چکیده :
انسانها هزاران سال است که از گیاهان برای مقاصد درمانی استفاده میکنند. بسیاری از داروهای مدرن ریشه در گیاهان دارویی دارند. خواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی گیاهان دارویی، مورد توجه محققان قرار گرفته است. به دلیل سرطانزا بودن افزودنیهای شیمیایی و همچنین بالا رفتن سطح آگاهی مصرفکنندگان، توجه روز افزونی به استفاده از مواد نگهدارنده نظیر اسانسهای گیاهی به وجود آمده است. یکی از ویژگیهای ترکیبات زیست فعال و اسانسهای گیاهی این است که در معرض تخریب یا آزادسازی صریح هستند بنابراین جهت حفظ ترکیبات زیست فعال از روش درونپوشانی استفاده میکنند که موجب کاهش افت فرآیند تجزیه و ممانعت از تخریب میشود. روش: ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاههای اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجوهای Google Scholar ، Elsevier Connect ، Web of Science درباره این موضوع انجام دادیم. نتیجهگیری: عصارهها و اسانسهای گیاهان دارویی دارای اثرات ضدباکتریایی است و باعث کنترل رشد باکتریهای بیماریزای غذایی و یا عامل فساد میشود، درنتیجه از آنها به عنوان نگهدارندههای غذایی استفاده میگردد. بیشتر اسانسهای گیاهی از لحاظ بیولوژیکی ناپایدار و نامحلول در آب بوده و بنابراین به محلهای هدف بطور ناقص متصل میگردند. درون پوشانی این ترکیبات، سبب میشود واکنش آنها با عوامل محیطی (آب، اکسیژن، نور) کاهش یافته و موجب کاهش تبخیر، افزایش قدرت انتقال، پوشش مزه و پخش یکنواخت آنها در فراورده نهایی میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر اثرات استفاده از تفاله انگور در تغذیه برهها بر برخی خصوصیات لاشه
جمیل بهرام پور - علی حسین پیرای
اثر درجه حرارت آب بر زنده مانی، رشد، عوامل بیوشیمیایی خون و تحمل به استرس دستکاری حاد در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
سعید زاهدی - نیکتا میرحسینی
Nano-Magnetic Iron Nanoparticles: A Cutting-Edge Approach to Mitigating Biotic Stresses in Plants
Leili Salahshour - Nader Bahramifar
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
بررسی خصوصیات کیفی آب آبیاری تحت تاثیر دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی
عارف فاتحی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
Perspective of Nanosensors in Food Quality Evaluation
Zahra Izadi
نقش پرندگان مهاجر در انتشار سویههای Salmonella زئونوز و تهدیدات آن برای سلامت عمومی
فاطمه متفکر - امیر حسین رضازاده شیرازی
الگوهای قرآنی خدمت در اندیشه شهید خدمت و مقاومت حاج قاسم سلیمانی
مریم نعیمی باغینی - مهناز نعیمی - مهناز مجازدلفاردی
بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و خصوصیات کیفی تعدادی از ژنوتیپهای برنج
نادعلی باقری
مطالعه تنوع ژنتیکی اجزاء عملکرد در گندم وحشیAegilops tauschii تحت شرایط تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4