0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
درونپوشانی گیاهان دارویی به روش الکتروریسی
نویسندگان :
تکتم میری
1
هما ملائی
2
نفیسه مهدی نژاد
3
حسین بارانی
4
محمود سلوکی
5
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه بیرجند
3- دانشگاه رابل
4- دانشگاه بیرجند
5- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
درونپوشانی،گیاهان دارویی،الکتروریسی،سلامتی
چکیده :
انسانها هزاران سال است که از گیاهان برای مقاصد درمانی استفاده میکنند. بسیاری از داروهای مدرن ریشه در گیاهان دارویی دارند. خواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی گیاهان دارویی، مورد توجه محققان قرار گرفته است. به دلیل سرطانزا بودن افزودنیهای شیمیایی و همچنین بالا رفتن سطح آگاهی مصرفکنندگان، توجه روز افزونی به استفاده از مواد نگهدارنده نظیر اسانسهای گیاهی به وجود آمده است. یکی از ویژگیهای ترکیبات زیست فعال و اسانسهای گیاهی این است که در معرض تخریب یا آزادسازی صریح هستند بنابراین جهت حفظ ترکیبات زیست فعال از روش درونپوشانی استفاده میکنند که موجب کاهش افت فرآیند تجزیه و ممانعت از تخریب میشود. روش: ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاههای اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجوهای Google Scholar ، Elsevier Connect ، Web of Science درباره این موضوع انجام دادیم. نتیجهگیری: عصارهها و اسانسهای گیاهان دارویی دارای اثرات ضدباکتریایی است و باعث کنترل رشد باکتریهای بیماریزای غذایی و یا عامل فساد میشود، درنتیجه از آنها به عنوان نگهدارندههای غذایی استفاده میگردد. بیشتر اسانسهای گیاهی از لحاظ بیولوژیکی ناپایدار و نامحلول در آب بوده و بنابراین به محلهای هدف بطور ناقص متصل میگردند. درون پوشانی این ترکیبات، سبب میشود واکنش آنها با عوامل محیطی (آب، اکسیژن، نور) کاهش یافته و موجب کاهش تبخیر، افزایش قدرت انتقال، پوشش مزه و پخش یکنواخت آنها در فراورده نهایی میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Nano-Magnetic Iron Nanoparticles: A Cutting-Edge Approach to Mitigating Biotic Stresses in Plants
Leili Salahshour - Nader Bahramifar
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
نقش اقتصاد چرخهای در انتشار دی اکسید کربن
هاجر اثنی عشری
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
امیر ساسان مظفری نژاد
Towards Eco-friendly Farming: Biofertilizers as an Alternative to Chemical Pesticides
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
اثرات منابع مختلف سلنیوم آلی میکرو و نانو بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی آرین
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
تحلیل وضعیت شاخص ردپای آب در تولید محصول گندم (مطالعه موردی: یزد، بوشهر، مازندران)
سمیه نقوی
کاربرد کودهای زیستی، رویکردی برای اصلاح مراتع و افزایش تولید علوفه
محدثه امیری - سیف اله فیضی خانقاه
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
ثمین آدینه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2