0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
نویسندگان :
محمد کرد
1
1- دانشگاه ایلام
کلمات کلیدی :
بهینهسازی آنزیمی،بیوتکنولوژی آنزیمی،صنعت لبنیات،کاربردهای صنعتی،لاکتاز مهندسیشده
چکیده :
لاکتاز یک آنزیم کلیدی در صنعت غذایی است که نقش مهمی در هیدرولیز لاکتوز و بهبود قابلیت هضم محصولات لبنی دارد. با پیشرفتهای مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی، تولید لاکتاز مهندسیشده با ویژگیهای بهینه نظیر پایداری حرارتی، فعالیت آنزیمی بالا و کاربردهای گسترده در صنایع غذایی و دارویی توسعه یافته است. این مقاله به بررسی فرآیندهای تولید لاکتاز مهندسیشده، روشهای بهینهسازی آنزیم و کاربردهای آن در صنعت لبنیات و دیگر حوزههای غذایی میپردازد. همچنین، چالشها و فرصتهای مرتبط با استفاده از این آنزیم مهندسیشده مورد بحث قرار گرفته و راهکارهای بهبود بهرهوری آن ارائه میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی بیان ژن پروتئین تنظیمکننده حاد استروئیدوژنیک تحت تاثیر اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه کاملینا
محمدتقی بیگی نصیری - محمود نظری - سپیده رستمی
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونههای آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
ایدئولوژی الهی و الحادی و نحوه مواجهه حق و باطل در عصر مدرن
جلیل جلیلی
بررسی جایگاه شهید یحیی سنوار در تحقق تمدن نوین اسلامی با تأکید بر مفهوم مقاومت و شهادت
محمد فاضل عظیمی - سید حسین علوی زاده - محمد حسین بزرگر
تأثیر تنش خشکی بر شاخصهای بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
بررسی اثر پیش تیمارهای خراش دهی و هورمون پرایمینگ در جوانه زنی بذر و تولید گیاهچههای انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در شرایط کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
نقش اقتصاد چرخهای در انتشار دی اکسید کربن
هاجر اثنی عشری
نوآوریهای علمی در امنیت غذایی: پاسخ به چالشهای جهانی تغذیه و تغییرات اقلیمی
سیده فریناز صارم نژاد نمینی - پویا پورعالی - آیتن قاسم پور نیاری - سیده سوین صفوی هیر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2