0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
نویسندگان :
محمد کرد
1
1- دانشگاه ایلام
کلمات کلیدی :
بهینهسازی آنزیمی،بیوتکنولوژی آنزیمی،صنعت لبنیات،کاربردهای صنعتی،لاکتاز مهندسیشده
چکیده :
لاکتاز یک آنزیم کلیدی در صنعت غذایی است که نقش مهمی در هیدرولیز لاکتوز و بهبود قابلیت هضم محصولات لبنی دارد. با پیشرفتهای مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی، تولید لاکتاز مهندسیشده با ویژگیهای بهینه نظیر پایداری حرارتی، فعالیت آنزیمی بالا و کاربردهای گسترده در صنایع غذایی و دارویی توسعه یافته است. این مقاله به بررسی فرآیندهای تولید لاکتاز مهندسیشده، روشهای بهینهسازی آنزیم و کاربردهای آن در صنعت لبنیات و دیگر حوزههای غذایی میپردازد. همچنین، چالشها و فرصتهای مرتبط با استفاده از این آنزیم مهندسیشده مورد بحث قرار گرفته و راهکارهای بهبود بهرهوری آن ارائه میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
امیرحسین ابراهیمی - علیرضا بیعوض
پیشرو در کشاورزی پایدار از آپومیکسی طبیعی تا آپومیکسی مصنوعی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
مروری بر مکانیزم و تاثیر آلودگی ترکیبات شبه استروئیدی بر تغییرات متابولوم ماهی
سعید حاجی رضائی
فراوردههای گوشتی تخمیری عملگرا
مهلا الهی نیا
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
صدیقه یزدان پناه - زهرا فهیم - ملیکا اکبری
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
بررسی اثر تغییر اقلیم بر پراکنش و پویایی حشرات آفت
پریسا اسحاقی - وحید اعتماد - محمدابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - محمدحسین ارسلانلو
نقش پرورش میگو بر توسعه روستاهای ساحلی و تامین امنیت غذایی
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2