0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با خوراک فضولات طیورغنی شده با لارو مگس در جیره بر فراسنجه های تولید گاز در بره‌های پرواری قره گل
مجید یعقوب زاده - محبوبه حور - فریبا فریور
بررسی تقلب گونه‌ای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
واکنش صفات مورفولوژیک و عملکرد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd) به سطوح افزایش یافته تراکم بوته و برگ‌زدایی در شرایط اقلیمی اهواز (ملاثانی)
حسن شریفات - محمدرضا مرادی تلاوت - احمد کوچک زاده - علی مشتطی - هنا عبوده
A Review of Gluten-Free Cereals, Pseudo-Cereal Processing, and Food Products
Reza Pourhassani - Azam Ayoubi
اقتصاد چرخشی در بخش کشاورزی ایران:فرصت‌ها، چالش‌ها و راهکارها
معصومه والی
ارزیابی تنوع ژنتیکی لاین‌های اوتایپ چغندرقند از نظر مقاومت به بیماری رایزوکتونیای ریشه و طوقه
حمزه حمزه - حامد منصوری - مهدی حسنی - سعید صادق زاده حمایتی - نسرین قادری
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
نقش گیاهان دارویی و دانه‌های روغنی بر باروری خروس
صفورا برزگر - صالح طباطبایی وکیلی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده‌ خراسانی - اعظم‌ ایوبی - محمد‌‌ بلوردی
وضعیت تاکسونومیکی جنس Fusarium در ایران
کژال زائری - آسیه بهاری میمندی - امیررضا امیرمیجانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2