0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
روش‌های تولید و کاربرد نانوذرات مس در بسته‌بندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
بررسی اثر حس تعلق مکانی بر تمایل به پرداخت جهت احیا تالاب جازموریان: مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه جیرفت
محسن عادلی ساردوئی
جزایر بیماری‌زایی سالمونلا
فرزانه جلدی - سید مصطفی پیغمبری
مروری بر بیماری‌زایی بیمارگرهای گیاهی در انسان
مینا راستگو - محمدرضا اتابکی
مروری جامع بر فلزات سنگین: منابع، اثرات زیست‌محیطی و انسانی، و روش‌های نوین اصلاح با نگاهی به وضعیت ایران
فهیمه سبزواری - ندا کبیری
درون‌پوشانی، فن‌آوری‌ نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسروی‌پور
تاثیر بیماری میوه سبز بر میکروبیوم ریزوسفر مرکبات در ایران
الهام ارجمند - علی مقدم - علیرضا افشاریفر
اولین گزارش از همراهی باکتری Klebsiella pneumoniae با بیماری لکه برگی پسته
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - مهدی آزادوار - اکبر حسینی پور - زهره لری
کاربرد کربن دات‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2