0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بهینه سازی مصرف آب و بررسی برخی شاخصهای عملکرد توت فرنگی گلخانهای در سامانه کاشت ایروپونیک عمودی
نویسندگان :
امین رضا جمشیدی
1
عرفان مهدی پور
2
اشرف کریمی نیک
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
2- دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
3- دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
کلمات کلیدی :
اندازه قطر نازل،محلول پاشی،فاکتوریل کامل جنرال
چکیده :
این تحقیق به منظور بهینه سازی سامانه کاشت اروپونیک عمودی برای تعیین بهینهترین کارایی مصرف آب و برخی شاخصهای عملکرد توت فرنگی گلخانهای انجام شد. جهت ارزیابی سامانهها، تأثیر محلولپاشی غذایی بر روی ریشه گیاه توت فرنگی گلخانهای با آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی توسط 9 سامانه و در 5 تکرار انجام شد. عامل اول اندازه قطر نازلهای محلولپاشی غذایی در سه سطح 25 میکرون، 50 میکرون و 75 میکرون بود و عامل دوم زمان محلولپاشی، در سه سطح 10 دقیقه، 15 دقیقه و 20 دقیقه مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور بهینه سازی سامانه برای افزایش کارایی مصرف آب و عملکرد توت فرنگی گلخانهای از روش طرح فاکتوریل کامل جنرال و بر پایه بلوک استفاده شد. در اين مطالعه مدلسازي به گونهاي صورت ميگيرد كه حداكثر عملکرد و کارایی مصرف آب سامانه را در استفاده از مناسب ترین اندازه قطر نازل و زمان محلولپاشی نشان میدهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه و ارزیابی ماشینهای بذرکار سینی نشاء از نظر مصرف برق در استان خوزستان
محمد مهران زاده
تحلیل اثرات امنیت غذایی بر معیشت اقتصادی و اجتماعی روستایی نمونه موردی: روستای تپه سلام
ساره پاکاریان
نقش پرندگان مهاجر در انتشار سویههای Salmonella زئونوز و تهدیدات آن برای سلامت عمومی
فاطمه متفکر - امیر حسین رضازاده شیرازی
تاثیر کشاورزی مدرن روی باروری: تهدیدات میکروپلاستیکها برای انسان، دام، طیور و آبزیان
هانیه هادیزاده - نزهت موسوی فر
بررسی اثر پرتودهی بر سوخ و پیاز گیاهان نرگس و گلایول به منظور کاهش ارتفاع و امکان کاشت گلدانی تجاری
محبوبه محمدی - مهرداد باباربیع - پروین ذوالفقاری
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپفروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوششدار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای تغذیهای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
سیستمهای آبیاری با استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر: کاهش مصرف آب و انرژی در کشاورزی
علی سپهوند - امیر کریم دوست یاسوری
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
کاربردهای فناوری فراصوت هوابرد در صنایع غذایی
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2