0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کنترل واکنش‌های قهوه‌ای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
محمدرضا بذرافشان - ابوالفضل فدوی
بهینه‌سازی مصرف آب و افزایش بهره‌وری در کشاورزی با استفاده از سامانه‌های آبیاری هوشمند
حسن شریفات
Sustainable Urbanization: Pioneering Green Infrastructure in Semi-Arid Regions
Iman Saeedi
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسم‌های غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
Review of Investigations of Medical effect Punica granatum L. in the Recent Years
Mahbobeh Khatabakhsh
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
عوامل موثر بر مرگ و میر در بزهای مورسیا –گرانادینا
محمد محسنی تکلو - مسعود اسدی فوزی - مرتضی مختاری
سیستم‌های آبیاری با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر: کاهش مصرف آب و انرژی در کشاورزی
علی سپهوند - امیر کریم دوست یاسوری
کاربرد بیوچار ویژگی‌های فیتوشیمیایی و عملکردی گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) را تحت تنش شوری بهبود می‌دهد
احسان بیژن زاده - محمد کشاورز - حمید رضا بوستانی
بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و خصوصیات کیفی تعدادی از ژنوتیپ‌های برنج
نادعلی باقری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2