0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
نویسندگان :
پریا دهخدایی
1
محمود اثنی عشری
2
مهدی رحیم ملک
3
داود عسگری
4
1- دانشگاه بوعلی سینا
2- دانشگاه بوعلی سینا
3- دانشگاه صنعتی اصفهان
4- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
ال ای دی،فضاهای سرپوشیده،گلخانه،گیاه،نور
چکیده :
کاهش بهره وری محصول در زمین های قابل کشت و عوامل محیطی چالش برانگیز نیاز به استفاده از گلخانه ها و فضاهای سرپوشیده برای تولید بیشتر گیاهان را افزایش داده اند. از این رو، مدیریت معماری این سازه ها برای افزایش راندمان تولید محصولات کشاورزی بسیار مهم است. مدت زمان روشنایی، شدت و کیفیت نور در گلخانه ها بسیار ضروری است زیرا نور تاثیر بسزایی در نحوه رشد و نمو گیاهان دارد. سیستم های تولید محصولات باغبانی بسیاری از نور مصنوعی استفاده می کنند. امروزه استفاده از لامپ های ال ای دی جهت تامین نور گیاهان در گلخانه ها مورد توجه قرار گرفته است. امکان تنظیم طیف نور و تنظیم شدت نور بسته به نیازهای محصولات مختلف و مراحل توسعه آن ها ال ای دی می تواند به طور سودآور در باغبانی برای بهبود برنامه های تولید، عملکرد و کیفیت محصول به کار رود. در این مقاله قصد داریم به مزایای و اثرات لامپ ال ای دی در گلخانه ها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان بپردازیم.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Evaluating the Safety Profiles of Probiotic Bacteria in Aquaculture: A Comprehensive Review
Mohamad Fakhrian - Golbahar Zeitounli - Ali Ghanadi - Tahmineh Soltani
اثر گلایفوسیت و محصولات تراریخته (GMO) بر باروری انسان: تحلیل انتقادی از اثرات منفی و بالقوه آنها
پونه نیکوئی - غلامرضا مطلب
Study of Morphological Traits in Different Genotypes of Festuca ovina
AliReza Jabbari - Fatemeh Amini - Seyed Mohammad Mahdi Mortazavian
پیامدهای تغییرات اقلیمی بر پرورش میگو و راهکارهایی برای کاهش پیامدها
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
شناسایی و بررسی گیاهان مورد استفاده زنبور عسل در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمهای میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2