0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تکنیک‌های بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سه‌بعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوه‌ها
زینب میرزاپور
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدل‌های مختلف دستگا‌ه‌های وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
بررسی تولید سوخ‌چه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالش‌های تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم‏‏ زاده انصاری
تاثیر کشاورزی مدرن روی باروری: تهدیدات میکروپلاستیک‌ها برای انسان، دام، طیور و آبزیان
هانیه هادیزاده - نزهت موسوی فر
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسروی‌پور
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
محمد کرد
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس داده‌های RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
تأثیر تنش خشکی بر شاخص‌های بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2