0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پیامدهای تغییرات اقلیمی بر پرورش میگو و راهکارهایی برای کاهش پیامدها
نویسندگان :
میلاد جعفری
1
شهلا چوبچیان
2
1- دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشگاه تربیت مدرس
کلمات کلیدی :
آبزیپروری،تغییرات اقلیم،توسعه پایدار،محیط زیست
چکیده :
تغییرات اقلیمی به عنوان یکی از مهمترین چالشهای زیستمحیطی بشمار میرود و به عنوان موضوعی با اهمیت برای پژوهشگران در کشورهای مختلف تبدیل شده است. تحقیقات محققان نشان میدهد تغییرات اقلیمی تأثیرات گستردهای بر اکوسیستمهای آبی به ویژه صنعت پرورش میگو داشته است. افزایش دمای آب دریاها و استخرها، تغییر در میزان شوری، اسیدی شدن آب، افزایش سطح دریا و شدت یافتن طوفانها، از جمله عواملی هستند که بر کاهش رشد، افزایش مرگومیر و گسترش بیماریها در میگوهای پرورشی اثر میگذارند. این پژوهش با هدف بررسی پیامدهای تغییرات اقلیمی بر صنعت پرورش میگو و ارائه راهکارها و پیشنهاداتی در جهت کاهش این اثرات انجام شده است. روش این تحقیق بررسی توصیفی-تحلیلی منابع علمی و گزارشهای بینالمللی مرتبط با تغییرات اقلیمی و آبزیپروری است. نتایج به طور کلی نشان میدهد که تغییرات دما و کیفیت آب، تأثیر مستقیم بر رشد و سلامت میگوها دارد و میتواند باعث کاهش بهرهوری در این صنعت شود. همچنین خسارتهای اقتصادی و اجتماعی گسترده در جوامع پرورشدهنده میگو، از دیگر پیامدهای تغییرات اقلیمی ناشی از شدت گرفتن رخدادهای اقلیمی همچون طوفانها و سیلها میباشد. برای کاهش این پیامدها، استفاده از گونههای مقاوم، بهینهسازی مدیریت منابع آبی، بهکارگیری فناوریهای نوین همچون سیستمهای پرورش مداربسته و تدوین سیاستهای مناسب برای پایداری در برابر تغییرات اقلیم پیشنهاد شده است. این راهکارها میتواند به افزایش تابآوری این صنعت در برابر تغییرات اقلیمی منجر شود. در نهایت، یافتههای این پژوهش میتواند به سیاستگذاران، پرورشدهندگان و محققان در جهت توسعه پایدار و مقابله با چالشهای ناشی از تغییرات اقلیمی در پرورش میگو کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوهها
زینب میرزاپور
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
بررسی تولید سوخچه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالشهای تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم زاده انصاری
تاثیر کشاورزی مدرن روی باروری: تهدیدات میکروپلاستیکها برای انسان، دام، طیور و آبزیان
هانیه هادیزاده - نزهت موسوی فر
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسرویپور
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
محمد کرد
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس دادههای RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
تأثیر تنش خشکی بر شاخصهای بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2