0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ترکیبات زیستی راهکار بهبود و ارتقاء پایداری اکوسیستمها
نویسندگان :
سمیه بدخشان
1
عنایت اله توحیدی نژاد
2
جلال قنبری
3
بهاره پارسا مطلق
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
تولید پایدار،ریزموجودات،محیط زیست
چکیده :
کشاورزی پایدار از نقطه نظر اکولوژیکی، شامل مدیریت موفق منابع جهت رفع نیازهای متغیر انسانی، حفظ و یا افزایش خصوصیات کیفی محیط زیست است که مبتنی بر معیارهایی مانند بالا بردن راندمان استفاده از منابع، افزایش چرخش عناصر غذایی و حداقل تخریب محیط زیست می باشد. اما ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺑﺎ وجود ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪات ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺑرای ﺭﻓﻊ ﻧﯿﺎﺯهای ﺟﻤﻌﯿﺖ رو به رشد، نگرانی هایی ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ تخریب محیط زیست و پایداری منابع، مشاهده می شود زیرا در سال های اخیر، استفاده ناصحیح از منابع موجود به منظور تولید محصولات کشاورزی، سبب بروز اختلال در شرایط تعادلی و متعارف محیط خاک شده است که نتیجه آن ناهنجاری ها و بحران های زیست محیطی متعددی می باشد. برهمین اساس، حفظ محیط زیست و دستیابی به توسعه و تولید پایدار محصولات مختلف، با استفاده از راهکارهای اگرواکولوژیک، یکی از مباحث اساسی است که تبدیل به سرلوحه تولید پایدار محصولات کشاورزی در کشورهای مختلف جهان شده است. لذا باتوجه به نادیده گرفتن اهمیت تأثیر ریزموجودات سودمند و به دنبال آن اثرات عملیات فعلی کشاورزی در بسیاری از جوامع، می توان استفاده از پتانسیل موجودات زیستی یا همان جامعه میکروبی مفید را یک راهکار مناسب برای رسیدن به پایداری در کشاورزی و حفظ زیست محیط معرفی نمود. بر همین اساس این مطالعه به معرفی برخی فواید کاربرد این نوع از ترکیبات به عنوان ابزاری جهت ارتقا پایداری اکوسیستم ها، می پردازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
مروری بر کاربرد الگوریتمهای یادگیری ماشین در ایمنی مواد غذایی
فاطمه زریسفی کرمانی
Detection of the CryIA(c) Gene in 12 Rice Samples from Iranian Market
Hajar Soleimani - Samin Asadi - Mahdieh Hosseyni Moghaddam
سازوکار هورمونِ گیاهیِ سیتوکینین در قارچها
مهسا ساکی - یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی
کاربرد قارچهای همزیست برای مقابله با تنش شوری در شیرین بیان
رستم یزدانی بیوکی - حسین کاری دولت آباد - محمدحسین بناکار - حسین بیرامی - امیر پرنیان
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
هوش مصنوعی: راهکار نوین برای مقابله با تغییرات اقلیمی و بهینهسازی منابع
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - عادله راه نشین - معصومه اسدی پور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4