0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ترکیبات زیستی راهکار بهبود و ارتقاء پایداری اکوسیستمها
نویسندگان :
سمیه بدخشان
1
عنایت اله توحیدی نژاد
2
جلال قنبری
3
بهاره پارسا مطلق
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
تولید پایدار،ریزموجودات،محیط زیست
چکیده :
کشاورزی پایدار از نقطه نظر اکولوژیکی، شامل مدیریت موفق منابع جهت رفع نیازهای متغیر انسانی، حفظ و یا افزایش خصوصیات کیفی محیط زیست است که مبتنی بر معیارهایی مانند بالا بردن راندمان استفاده از منابع، افزایش چرخش عناصر غذایی و حداقل تخریب محیط زیست می باشد. اما ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺑﺎ وجود ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪات ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺑرای ﺭﻓﻊ ﻧﯿﺎﺯهای ﺟﻤﻌﯿﺖ رو به رشد، نگرانی هایی ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ تخریب محیط زیست و پایداری منابع، مشاهده می شود زیرا در سال های اخیر، استفاده ناصحیح از منابع موجود به منظور تولید محصولات کشاورزی، سبب بروز اختلال در شرایط تعادلی و متعارف محیط خاک شده است که نتیجه آن ناهنجاری ها و بحران های زیست محیطی متعددی می باشد. برهمین اساس، حفظ محیط زیست و دستیابی به توسعه و تولید پایدار محصولات مختلف، با استفاده از راهکارهای اگرواکولوژیک، یکی از مباحث اساسی است که تبدیل به سرلوحه تولید پایدار محصولات کشاورزی در کشورهای مختلف جهان شده است. لذا باتوجه به نادیده گرفتن اهمیت تأثیر ریزموجودات سودمند و به دنبال آن اثرات عملیات فعلی کشاورزی در بسیاری از جوامع، می توان استفاده از پتانسیل موجودات زیستی یا همان جامعه میکروبی مفید را یک راهکار مناسب برای رسیدن به پایداری در کشاورزی و حفظ زیست محیط معرفی نمود. بر همین اساس این مطالعه به معرفی برخی فواید کاربرد این نوع از ترکیبات به عنوان ابزاری جهت ارتقا پایداری اکوسیستم ها، می پردازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر تنش خشکی بر شاخصهای بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
Sustainable Urbanization: Pioneering Green Infrastructure in Semi-Arid Regions
Iman Saeedi
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
Diversity in High Molecular Weight Glutenin Subunit in some of Bread Wheat Genotypes
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
Challenges and Opportunities in the Management, Restoration, and Sustainable Development of Coastal Forest Ecosystems
Sosan Salajegheh
پتانسیل گرمایش جهانی و انتشار گازهای گلخانهای ناشی از تولید پنبه در سیستمهای کشاورزی شهرستان نیشابور
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
شیوع سرمی تب کیو در زنان باردار روستایی خرم آباد با استفاده از روش IFA
امین جایدری - ایمان عزیزیار قبادی - شیوا آزادی چگنی
Nano-Magnetic Iron Nanoparticles: A Cutting-Edge Approach to Mitigating Biotic Stresses in Plants
Leili Salahshour - Nader Bahramifar
بررسی و تعیین سهم عناصر ماکرو خاک بر خلأ عملکرد سویا (Glycin Max L.)
علی نخ زری مقدم - افشین سلطانی - علی منصوری راد - علی راحمی کایزکی - بنیامین ترابی - مهین پودینه
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2