0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
نویسندگان :
بهمن خسرویپور
1
زینب نعامی
2
1- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
کلمات کلیدی :
توسعه،توسعه روستایی،صنایع تبدیلی،صنایع غذایی
چکیده :
امروزه ﺑﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻭﮔﺴﺘﺮﺵ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﻱ ﺑﺎﻻﺧﺺ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﮐﻮﭼﮏ ﻭ ﭘـﺮ ﺑـﺎﺯﺩﻩ ﺩﺭ ﺑﺨـﺶ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﻱ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻴﺶﺗﺮﻱ ﮔﺮﺩﻳﺪﻩ ﺍﺳﺖ. در این راستا صنایع تبدیلی مواد غذایی شامل فرآیندهای مختلف و سیستماتیک تغییرات فیزیکی، شیمیایی بر روی مواد اولیه با منشأ حیوانی و نباتی انجام و سپس با عملآوری، بستهبندی و بازاررسانی به توزیع فرآوردههای حاصله اقدام مینماید. ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺭﻭﺳﺘﺎﻳﻲ ﮐﺸـﻮﺭ ﻣﻮﺟـﺐ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝﺯﺍﻳﻲ ﻭ ﺟﺬﺏ ﻧﻴﺮﻭﻫﺎﻱ ﮐﺎﺭ ﻣﺎﺯﺍﺩ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﻱ ﮔﺮﺩﻳﺪﻩ ﻭ ﻫﻢﭼﻨﻴﻦ ﻣﻮﺟـﺐ ﺍﺭﺯﺁﻭﺭﻱ ﻭ ﺍﻓـﺰﺍﻳﺶ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺑﺮﺍﻱ ﮐﺸﻮﺭ میگردد. ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻓﺮﺁﻭﺭﯼ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺑﺎ ﺑﺨﺶ کشاورزی و ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻭ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯿﺎﻥ ﻧﻘﺶ ﻣؤﺛﺮﯼ ﺩﺭ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺭﻭﺳﺘﺎیی منطقه ﺍﯾﻔﺎ میﮐﻨﺪ. این مقاله به روش مروری و با استفاده از منابع کتابخانهای و سایتهای اینترنتی تهیه شده و تلاش دارد نقش استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی را به عنوان راهکاری کارآمد در توسعه روستایی بیان کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر فلزات سنگین بر رشد و سلامت گیاهان
اسما گرمی
مقایسه اثر نانو کلات سیلیکون و سیلیکون بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه گندم (رقم شیرودی) در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
بررسی مدلسازی خاک برای شبیهسازی عددی برهمکنش ابزارهای کشاورزی
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
سازگاری حشرات تحت استرس گرمایی
اعظم امیری
بررسی اثر کود سولوپتاس بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم اصلاحشده باقلا و یک توده بومی (Vicia faba L.) در شهرستان خاش
مسعود میرکازهی - مهدیه امیرینژاد - خالد میری
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
Evaluation of Grain Yield and Protein Content in Wheat Genotypes under End-of-the-Season Drought Stress
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2