0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ارزیابی روشهای تولید و بهبود عملکرد پریبیوتیکها بر پایه ترکیبات گیاهی
نویسندگان :
رضا پورحسنی
1
اعظم ایوبی
2
محمد بلوردی
3
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
پریبیوتیک،تخمیر میکروبی،زایلوالیگوساکارید،صنایع غذایی،فروکتوالیگوساکارید،گالاکتوالیگوساکارید،نانوکپسولهسازی
چکیده :
پریبیوتیکها ترکیبات زیستفعالی هستند که بدون هضم در دستگاه گوارش به روده بزرگ رسیده و بهعنوان منبع غذایی برای باکتریهای مفید عمل میکنند. مطالعات بر روی این ترکیبات از نیمه دوم قرن بیستم آغاز شد و منجر به شناسایی انواع مختلفی از آنها، نظیر فروکتوالیگوساکاریدها (FOS)، گالاکتوالیگوساکاریدها (GOS)، زایلوالیگوساکاریدها (XOS) و مانانالیگوساکاریدها (MOS) گردید. پریبیوتیکها به دلیل اثرات مثبت بر سلامت دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی و بهبود جذب مواد معدنی، کاربرد گستردهای در صنایع غذایی دارند. تولید این ترکیبات از منابع طبیعی و صنعتی با استفاده از روشهایی نظیر استخراج از منابع گیاهی، هیدرولیز آنزیمی، تخمیر میکروبی و فناوریهای نوین مانند نانوکپسولهسازی و امواج فراصوت انجام میشود. استفاده از ضایعات کشاورزی و غذایی برای تولید پریبیوتیکها بهعنوان یک راهکار پایدار مورد توجه قرار گرفته است. با این حال، چالشهایی مانند هزینههای بالای تولید، پایداری در شرایط فرآوری و محدودیتهای تنظیمی همچنان وجود دارد. پژوهشهای آتی باید بر بهینهسازی فرآیندهای تولید و شناسایی منابع جدید پریبیوتیکی تمرکز کنند تا ضمن افزایش کارایی، هزینهها کاهشیافته و دسترسی به این ترکیبات برای صنایع غذایی تسهیل شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعهی اثر محلولپاشی اسيد آمينه آرژینین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهالهای پسته رقم بادامی ریز زرند تحت تنش سرما
حسین سجادیان
بررسی تقلب گونهای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
بررسی غلظت آفلاتوکسین در نمونههاي شیرینی سنتی (باقلوا) شهر ایرانشهر
ساناز کامرانی - معصومه مرحمتی - امیر ساسان مظفری نژاد - مهدیه رفیعی جم - حسین فرجی
تاثیر فلزات سنگین بر گیاهان
سارا محبعلی - حسین مددی - حمید طالشی
Passive and Active Microwave Remote Sensing in Agricultural Forecasting
Amin Rostami
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
مکانیسم¬های افزایش مقاومت در گیاهان علیه آفات توسط باکتری¬های ریزوسفری محرک رشد
مصطفی خنامانی - الهه درینی - حمیدرضا علیزاده
واکاوی آثار تغییر اقلیم بر دمای بیشینه¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی و امنیت غذایی (مطالعه¬ی موردی: شهر سمنان)
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
آشنایی با ساختار و قابلیتهای سامانههای پشتیبان تصمیم در هوشمندسازی سامانههای آبیاری تحت فشار
مهرزاد محصص مستشاری - مهدی یونسی
میزان زیرالنون در روغن، برنج و نان و روشهای کاهش آن: یک مطالعهی مروری
محیا سلطانی - احسان صادقی - مارال نیستانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4