0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر ماکروجلبکها بر عملکرد جوجههای گوشتی
نویسندگان :
علی حسین پیرای
1
رضا مهدوی
2
حسنا حاجاتی
3
جمیل بهرام پور
4
1- دانشگاه رازی
2- دانشگاه رازی
3- موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
4- دانشگاه جیرف
کلمات کلیدی :
ماکروجلبک،جوجه گوشتی،عملکرد
چکیده :
ماکروجلبکها، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی متنوع و ضروری برای سلامت حیوانات، دارای سطوح قابلتوجهی از پروتئین، کربوهیدراتها (شامل پلیساکاریدهای غیرقابلهضم با اثرات پریبیوتیک)، فیبر غذایی (سلولز)، مواد معدنی (از جمله سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی، منگنز، مس و ید) و ویتامینها (نظیر توکوفرولها، اسید آسکوربیک، ویتامینهای گروه B و پیشویتامین A) میباشند. ماکروجلبکها همچنین تولیدکنندهی رنگدانههایی نظیر کلروفیل و کاروتنوئیدها بوده و برخی از گونهها حاوی اسیدهای چرب امگا-3 با ارزش تغذیهای بالا هستند. اثرات ماکروجلبکها بر عملکرد رشد متنوع بوده و تابعی از عواملی همچون نوع و میزان ماکروجلبک مورداستفاده و نیز مدت زمان تغذیه میباشد. این مقاله مروری تأثیر ماکروجلبکها بر عملکرد رشد جوجههای گوشتی را بررسی میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه عملکرد شاخص بارش موثر و تحلیل خوشهبندی در تعیین اقلیم مناطق مختلف
لاله پرویز - شهلا ارچینی - سحر محمدیان
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
تحلیل وضعیت شاخص ردپای آب در تولید محصول گندم (مطالعه موردی: یزد، بوشهر، مازندران)
سمیه نقوی
Challenges and Opportunities in the Management, Restoration, and Sustainable Development of Coastal Forest Ecosystems
Sosan Salajegheh
بررسی اثر پیش تیمارهای خراش دهی و هورمون پرایمینگ در جوانه زنی بذر و تولید گیاهچههای انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در شرایط کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
بررسی تکنیکهای مدلسازی برای برهمکنشهای خاک تغییر شکلپذیر- تایر
بررسی روشهای هیدرولیز کراتین پشم: تحلیل روشهای شیمیایی و سبز برای بازیابی پروتئینهای ارزشمند
فاطمه نسب پور
تاثیر سطوح مختلف پودر رازیانه بر ویژگیهای حسی و میکروبی کلمپه
فاطمه شهدادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2