0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر سطوح مختلف پودر رازیانه بر ویژگیهای حسی و میکروبی کلمپه
نویسندگان :
فاطمه شهدادی
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
کلمپه،رازیانه،کیفیت میکروبی،خواص حسی
چکیده :
در این پژوهش تاثیر پودر رازیانه بر ویژگی های حسی و میکروبی کلمپه مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی های حسی (رنگ، بو، طعم و مزه، تردی و پذیرش کلی) با استفاده از روش هدونیک پنج نقطه ای و آزمون های شمارش کلی میکروبی و شمارش کلی کپک و مخمر به ترتیب با استفاده از محیط کشت های پلیت کانت آگار و پوتیتو دکستروز آگار تعیین گردید. نتایج نشان داد بیشترین امتیازات پذیرش کلی در پایان دوره نگهداری مربوط به تیمار حاوی 10 درصد پودر رازیانه بود. تیمارهای حاوی پودر رازیانه طعم و مزه و بو را بصورت معنی داری تحت تاثیر قرار دادند اما بر ویژگی های رنگ و تردی تاثیر معنی داری نشان ندادند (P>0.05). با افزایش دوره نگهداری شمارش کلی میکروبی و کپک و مخمر افزایش یافت اما تیمارهای حاوی پودر رازیانه شمارش کلی کمتری نسبت به تیمار شاهد نشان دادند. بطور کلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از پودر رازیانه در فرمولاسیون کلمپه باعث بهبود ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی فرآورده می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پایش آلودگي فلزات سنگين در پروفيل خاك (مطالعه موردی: شهرستان یزد)
اعظم رضوی نسب - عباس علی فقیه خراسانی
بررسی حذف فسفر از محلول آبی توسط بیوچارحاصل از پوستموز اصلاحشده با کلسیمکلرید
آرزو عطایی - رضا خوشبوی - فاطمه میانجیان
تلقیح مصنوعی در طیور: یک رویکرد کارآمد در بهبود تولیدمثل
فاطمه متفکر
شبیهسازی نیاز خالص آبیاری گیاه سیب زمینی در شرایط تغییر اقلیم با مدل کراپ وات
فاطمه بیاتانی - غلامعباس فلاح قالهری
تاثیر کاربرد بقایای گیاهی و زغال زیستی آنها بر صفات بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در شرایط تنش شوری
احسان بیژن زاده - زهرا ارکیان - حمید رضا بوستانی
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
پتانسیلهای اکولوژیکی و گردشگری تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - ُامیر حمزه درخشانی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - حسین هادی زاده - امین ترابی فر - حسین میرکی - نجم هادی زاده
واکاوی شبکههای ژنی دفاعی پرتقال شیرین در پاسخ به باکتری Candidatus Liberibacter asiaticus
فاطمه سهرابی - علی مقدم - مرضیه مهری
مروری بر کاربردهای ترکیبات پریبیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2