0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر سطوح مختلف پودر رازیانه بر ویژگیهای حسی و میکروبی کلمپه
نویسندگان :
فاطمه شهدادی
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
کلمپه،رازیانه،کیفیت میکروبی،خواص حسی
چکیده :
در این پژوهش تاثیر پودر رازیانه بر ویژگی های حسی و میکروبی کلمپه مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی های حسی (رنگ، بو، طعم و مزه، تردی و پذیرش کلی) با استفاده از روش هدونیک پنج نقطه ای و آزمون های شمارش کلی میکروبی و شمارش کلی کپک و مخمر به ترتیب با استفاده از محیط کشت های پلیت کانت آگار و پوتیتو دکستروز آگار تعیین گردید. نتایج نشان داد بیشترین امتیازات پذیرش کلی در پایان دوره نگهداری مربوط به تیمار حاوی 10 درصد پودر رازیانه بود. تیمارهای حاوی پودر رازیانه طعم و مزه و بو را بصورت معنی داری تحت تاثیر قرار دادند اما بر ویژگی های رنگ و تردی تاثیر معنی داری نشان ندادند (P>0.05). با افزایش دوره نگهداری شمارش کلی میکروبی و کپک و مخمر افزایش یافت اما تیمارهای حاوی پودر رازیانه شمارش کلی کمتری نسبت به تیمار شاهد نشان دادند. بطور کلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از پودر رازیانه در فرمولاسیون کلمپه باعث بهبود ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی فرآورده می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
آنالیز توالیهای پروموتری ژنهای کدکننده پروتئینهای دخیل در مقاومت به بیماری برق زدگی نخود
سارا نعیمی - فرهاد شکوهی فر - مجتبی ممرآبادی
بررسی شدت بیابانزایی با تأکید بر معیار آب زیرزمینی با استفاده از مدل IMDPA
حامد اسکندری دامنه - غلامرضا زهتابیان - حسن خسروی - حسین آذرنیوند - علی اکبر براتی
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
Challenges and Opportunities in the Management, Restoration, and Sustainable Development of Coastal Forest Ecosystems
Sosan Salajegheh
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
بهینهسازی تکثیر شیرین بیان در کشاورزی پایدار: راهکارهای نوین برای مناطق شور
رستم یزدانی بیوکی - محمدهادی راد - حسین بیرامی - امیر پرنیان - ولی سلطانی گردفرامرزی
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
مروری بر تاثیر فیلم و پوششهای خوراکی در افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4