0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر سطوح مختلف پودر رازیانه بر ویژگیهای حسی و میکروبی کلمپه
نویسندگان :
فاطمه شهدادی
1
1- دانشگاه جیرفت
کلمات کلیدی :
کلمپه،رازیانه،کیفیت میکروبی،خواص حسی
چکیده :
در این پژوهش تاثیر پودر رازیانه بر ویژگی های حسی و میکروبی کلمپه مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی های حسی (رنگ، بو، طعم و مزه، تردی و پذیرش کلی) با استفاده از روش هدونیک پنج نقطه ای و آزمون های شمارش کلی میکروبی و شمارش کلی کپک و مخمر به ترتیب با استفاده از محیط کشت های پلیت کانت آگار و پوتیتو دکستروز آگار تعیین گردید. نتایج نشان داد بیشترین امتیازات پذیرش کلی در پایان دوره نگهداری مربوط به تیمار حاوی 10 درصد پودر رازیانه بود. تیمارهای حاوی پودر رازیانه طعم و مزه و بو را بصورت معنی داری تحت تاثیر قرار دادند اما بر ویژگی های رنگ و تردی تاثیر معنی داری نشان ندادند (P>0.05). با افزایش دوره نگهداری شمارش کلی میکروبی و کپک و مخمر افزایش یافت اما تیمارهای حاوی پودر رازیانه شمارش کلی کمتری نسبت به تیمار شاهد نشان دادند. بطور کلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از پودر رازیانه در فرمولاسیون کلمپه باعث بهبود ویژگی های حسی و کیفیت میکروبی فرآورده می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه روشهای مختلف پیشبینی روند مصرف انرژیهای تجدیدناپذیر در ایران
فاطمه وزیری نسب
پرینت سهبعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
مدیریت پسماندهای کشاورزی
تهمینه دهقانی - هدیه احمدپری
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
بررسی حذف زیستی فلزات سنگین از محیطهای آبی توسط جنس باسیلوس
شکوفه السادات اعتمادزاده - نرگس بالاور
ارزشگذاری سیبزمینی ارگانیک با نشان سیب سلامت در شهر شیراز
صمد عرفانی فر
کشاورزی آلی و حفاظت از تنوع زیستی در مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - نگار عبدالرحیمی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیتهای آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
مروری بر تکنیکهای چاپ سهبعدی (3D) مواد غذایی
مینا سالاری شهری
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2