0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنی‌های فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدان‌ها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
محورهای مهم حوزه شیلات در بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور
رضا رضانژاد
کاربرد پسماندهای کشاورزی در حذف آلاینده‌های آبی
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - فاطمه محمدحسنی - فاطمه شریف پور
نقش گیاهان دارویی و دانه‌های روغنی بر باروری خروس
صفورا برزگر - صالح طباطبایی وکیلی
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
ثمین آدینه
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپ‌فروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوشش‌دار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش‌، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسم‌های غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
بررسی سطح مختلف تنش شوری بر محتوای کاروفیل و وزن خشک گیاهچه ماش (Vigna radiata L.)
رقیه عبدلی نژاد - فاطمه فتاحیان - آزیتا ببراک - بهاره پارسامطلق
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2