0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر خصوصیات مروفولوژیک کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
Electrochemical Biosensor and its Application in Food Evaluation Process
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
چشم انداز توسعه کشت و صنعت خرما در ایران
فاطمه ارتیاعی - مجید جعفری
پیامدهای تغییر اقلیم در کاهش تنوع زیستی در خاک و پوشش جنگل
فاطمه امیری - زهرا امیری
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
Lippia citriodora (lemon verbena): A Comprehensive Review of its Medicinal and Culinary Applications Accounting Phytochemistry
Mohammad-Reza Jalali - Mina Amani
ارزشگذاری سیب‌زمینی ارگانیک با نشان سیب ‌سلامت در شهر شیراز
صمد عرفانی فر
تأثیر روش¬های نوین بسته¬بندی زیست¬تجزیه¬پذیر بر محیط زیست
حدیث شیرخانی - آریو امامی‌فر
ارزیابی خشکسالی در حوضه آجی‌چای، استان آذربایجان شرقی
پویا اللهویردی پور - یعقوب دین پژوه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2