0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش بیوفلاک در کاهش اثرات زیستمحیطی پرورش متراکم آبزیان
نویسندگان :
امیر حسین دولخانی بوانلو
1
مهرداد سرخیل
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
آبزی پروری،بازیافت مواد مغذی،فناوری،بیوفلاک،زیست محیطی
چکیده :
هدف: بیوفلاک یک سیستم نوین پرورش ماهی است که برپایه تجمیع میکروارگانیسم ها و مواد آلی درآب استخر ها کار می کند. دراین سیستم ،میکروارگانیسم ها با تجزیه مواد آلی و ترکیبات نیتروژنی موجود درآب به کاهش آمونیاک و دیگر مواد سمی کمک می کنند . این فرآیند باعث می شود که آب استخر ها به طور مداوم تصفیه شود و نیازی به تعویض مکرر آن نباشد . فناوري بيوفلاک مي تواند اهداف آبزي پروري پايدار را با استفاده از سيستم بدون تعويض آب دنبال کند. اين فناوری به عنوان يک روش جايگزين مؤثر که قادر است اثرات زيست محيطی را کاهش داده و از ورود عامل بيماری جلوگيری نمايد. اين مطالعه به بررسی استفاده از سيستم بيوفلاک برای توليد متراکم ميگو وآبزیان دیگر ؛ به جنبه های مختلف اين سيستم نوين پرداخته است. مواد و روشها: از منابع علمی مطالعات انجام شد و به مقایسه نتایج حاصل پرداخته شد. یافتههای پژوهش :استفاده از تکنولوژی بیوفلاک در آبزیپروری مزایای متعددی دارد، از جمله کاهش هزینههای تغذیه، بهبود ضریب تبدیل غذایی و افزایش قابلیتهای پردازش مواد مغذی.کاهش آلودگی آب، مدیریت ضایعات، حفاظت از آب، کنترل بیماری و تمایز بازار است. نتیجهگیری: همانطور که صنعت آبزیپروری به تکامل خود ادامه میدهد، تکنولوژی بیوفلاک یک مسیر امیدوار کننده به سمت شیوههای پایدارتر ارائه میدهد. BFT با بهرهبرداری از قدرت جوامع میکروبی برای بازیافت مواد مغذی و بهبود کیفیت شیوههای پایدارتر ارائه میدهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی هوشمند برای کاهش نیتراتها در محصولات کشاورزی
زهرا سیمایی - محمدحسین صیادی - سارا امامی
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
نقش گونههای باسیلوس در بهبود تحمل گیاهان به تنش خشکی: مکانیسمها و کاربردها
نگین جلیلیان - منا صراحی نوبر - خدیجه کیارستمی
بررسی توانایی مخمرهای اپیفیت توتفرنگی در مهار Botrytis cinerea در مرحله پس از برداشت
رضا معصومی - مسعود ابرین بنا - لاچین مختارنژاد - سیامک حنیفه
استفاده از توابع پایه شعاعی در ترسیم توزیع مکانی شوری خاک
حسین رضائی - سیدامیر سیدحسینی اصل - فرزین شهبازی - شاهین اوستان
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسمهای غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی چهار گونه جلبک قهوهای با روش طیف سنجی مرئی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
تهیه تقویم زنبورداری حوزه آبخیز درمیان در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
توسعه کاربردهای بستهبندی پایدار موادغذایی از فیلمهای ترکیبی کیتوزان/پلیوینیلالکل
حدیثه صادق زاده بجندی - ثمین صمدزاد - طرلان کرامتی - محمدحسین عبدلی حسین آبادی
پرینت سهبعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2