0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نویسندگان :
نگین کریمی
1
ثمین دهقانی
2
حسین آهنگری
3
1- دانشکده علوم پزشکی مراغه
2- دانشکده علوم پزشکی مراغه
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
کلمات کلیدی :
نانوزیم ها،کنترل کیفیت،صنایع غذایی،زیست حسگرها
چکیده :
هدف: این مطالعه، مروری بر تکنیک های نوین مبتنی بر نانوزیم ها در آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی و شناسایی آلاینده های غذایی می باشد. مواد و روشها: برای یافتن مقالات مرتبط در پایگاه داده Pubmed و Scopus با کلمات کلیدی مدنظر مقالات مورد پایش قرار گرفته و مقالات به روز و کامل به عنوان مرجع انتخاب و استفاده شدند. یافتههای پژوهش: نانوزیم ها نانو مواد با ویژگی های واکنشی تقلیدی آنزیمی هستند که خواص آنزیمی را با ویژگی های مقیاس نانو ترکیب می کنند و به عنوان یک ابزار عالی در جایگزینی تکنیک های هزینه بر فعلی در آزمایش های کنترل کیفی مواد غذایی کاربرد دارند. فرآیند تولید تا خالص سازی آنزیم ها پرهزینه و زمان بر است و علاوه بر آن به دلیل ماهیت پروتئینی اغلب آنزیم ها در برابر شرایط محیطی تنشی مانند دما و اسیدیته-های بالا آسیب پذیر هستند و در نهایت باعث دناتوره شدن آن ها و کاهش قابل توجه فعالیت های آنزیمی و ناکارآمدی آن ها می-شوند. از این رو دانشمندان توجه خود را به تحقیقات در زمینه نانوزیم ها معطوف کرده اند که به دلیل پایداری بالا، سرعت عمل بیشتر و قابلیت تنظیم فعالیت به عنوان جایگزینی کاربردی برای آنزیم های بیولوژیکی هستند. نتیجهگیری: تحقیقات اخیر نشان میدهند که خواص ساختاری نانوزیم ها مانند اندازه ذرات و شکل آنها، تاثیر زیادی بر فعالیت های کاتالیزوری دارند و نانوزیم ها می-توانند افزودنی های غیرمجاز مانند کلنبوترول، ملامین، و بتا استرادیول ها را در قالب حسگرهای زیستی در مواد غذایی شناسایی کنند. از مهمترین کاربردهای نانوزیم ها می توان به توسعه سیستم های تشخیصی برای کنترل کیفی و ایمنی مواد غذایی اشاره کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تعیین نیروی گسیختگی پسته
سید رسول راضی هشجین - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
بررسی تاثیر تغییر اقلیم برآفات کشاورزی
محمدحسین ارسلانلو - وحید اعتماد - محمد ابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - پریسا اسحاقی
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
محورهای مهم حوزه شیلات در بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور
رضا رضانژاد
اولین گزارش از همراهی باکتری Klebsiella pneumoniae با بیماری لکه برگی پسته
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - مهدی آزادوار - اکبر حسینی پور - زهره لری
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
بررسی اثر ترکیب کائولین و روغن معدنی بر مهار پروانه برگخوار مرکبات Papilio demoleus (Lep., Papilionidae)
عاطفه اسدنیا چوب بستی - محمدرضا دماوندیان - بهنام امیری بشلی
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4