0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نویسندگان :
نگین کریمی
1
ثمین دهقانی
2
حسین آهنگری
3
1- دانشکده علوم پزشکی مراغه
2- دانشکده علوم پزشکی مراغه
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
کلمات کلیدی :
نانوزیم ها،کنترل کیفیت،صنایع غذایی،زیست حسگرها
چکیده :
هدف: این مطالعه، مروری بر تکنیک های نوین مبتنی بر نانوزیم ها در آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی و شناسایی آلاینده های غذایی می باشد. مواد و روشها: برای یافتن مقالات مرتبط در پایگاه داده Pubmed و Scopus با کلمات کلیدی مدنظر مقالات مورد پایش قرار گرفته و مقالات به روز و کامل به عنوان مرجع انتخاب و استفاده شدند. یافتههای پژوهش: نانوزیم ها نانو مواد با ویژگی های واکنشی تقلیدی آنزیمی هستند که خواص آنزیمی را با ویژگی های مقیاس نانو ترکیب می کنند و به عنوان یک ابزار عالی در جایگزینی تکنیک های هزینه بر فعلی در آزمایش های کنترل کیفی مواد غذایی کاربرد دارند. فرآیند تولید تا خالص سازی آنزیم ها پرهزینه و زمان بر است و علاوه بر آن به دلیل ماهیت پروتئینی اغلب آنزیم ها در برابر شرایط محیطی تنشی مانند دما و اسیدیته-های بالا آسیب پذیر هستند و در نهایت باعث دناتوره شدن آن ها و کاهش قابل توجه فعالیت های آنزیمی و ناکارآمدی آن ها می-شوند. از این رو دانشمندان توجه خود را به تحقیقات در زمینه نانوزیم ها معطوف کرده اند که به دلیل پایداری بالا، سرعت عمل بیشتر و قابلیت تنظیم فعالیت به عنوان جایگزینی کاربردی برای آنزیم های بیولوژیکی هستند. نتیجهگیری: تحقیقات اخیر نشان میدهند که خواص ساختاری نانوزیم ها مانند اندازه ذرات و شکل آنها، تاثیر زیادی بر فعالیت های کاتالیزوری دارند و نانوزیم ها می-توانند افزودنی های غیرمجاز مانند کلنبوترول، ملامین، و بتا استرادیول ها را در قالب حسگرهای زیستی در مواد غذایی شناسایی کنند. از مهمترین کاربردهای نانوزیم ها می توان به توسعه سیستم های تشخیصی برای کنترل کیفی و ایمنی مواد غذایی اشاره کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
واکنش صفات مورفولوژیک و عملکرد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd) به سطوح افزایش یافته تراکم بوته و برگزدایی در شرایط اقلیمی اهواز (ملاثانی)
حسن شریفات - محمدرضا مرادی تلاوت - احمد کوچک زاده - علی مشتطی - هنا عبوده
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپفروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوششدار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای تغذیهای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
Potential Use of Wastewater from the Synthesis of Quercetin-Selenium Nanoparticles in Wheat Growth and Bromus Weed Control
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
اصول اساسی و دامنه کاربرد استاندارد 90-1995 کدکس پیرامون ماهی گیزشده
رضا رضانژاد
استفاده از توابع پایه شعاعی در ترسیم توزیع مکانی شوری خاک
حسین رضائی - سیدامیر سیدحسینی اصل - فرزین شهبازی - شاهین اوستان
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
گزارش مشاهده بیماری اکتیمای واگیر در یک راس گوسفند با علائم غیر رایج
امیرسعید صمیمی - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
پرینت سهبعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
ارزیابی راندمان انتقال و توزیع آب در شبکه آبیاری سبیلی دز
سعید طاهری قناد
تعیین عملکرد دانه نخود و اجزاء آن تحت تأثیر تاریخ کاشت و سامانه خاکورزی
شهرام چوبتاشانی - حسن حیدری - محمداقبال قبادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2