0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر کشت کیوی بر برخی ویژگیهای فیزیکی خاک
نویسندگان :
ذکریا معنوی
1
نفیسه یغمائیان مهابادی
2
سپیده ابریشمکش
3
1- دانشگاه گیلان
2- دانشگاه گیلان
3- دانشگاه گیلان
کلمات کلیدی :
باغ کیوی،پایداری خاک دانه ها،جنگل
چکیده :
مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر کشت کیوی در مقایسه با کاربری جنگل (شاهد) بر برخی ویژگی فیزیکی خاک در باغهای کیوی دانشگاه گیلان انجام شد. برای این تحقیق از باغات کیوی ۷ و ۱۴ساله و کاربری جنگل مجاور از دو عمق صفر تا ۲۰ و ۲۰ تا ۴۰ سانتی متر، نمونهبرداری خاک در ۴ تکرار به تعداد ۱۲ نمونه به صورت تصادفی انجام شد. نتایج نشان دادکه اثر کاربری و عمق خاک در سطح یک درصد بر میانگین وزنی قطر خاکدانه معنیدار بوده است. میانگین وزنی قطر خاک دانه ها در کاربری جنگل ۳۱/۱ میلی متر بیش تر از باغات کیوی با میانگین وزنی قطر خاک دانه ها ۶۷/۰ میلی متر بوده است. همچنین میانگین وزنی قطر خاک دانه ها در عمق صفر تا۲۰ سانتی متر به مقدار ۹۸/۰ میلی متر بیش تر از عمق ۲۰ تا۴۰ سانتی متر با مقدار ۷۹/۰ میلی متر بوده است. اثر کاربری و اثر متقابل کاربری و عمق بر درصد رس در سطح یک درصد معنیدار شد؛ به طوری که بیش ترین میانگین رس با مقدار ۵۵/۴۹ در در عمق صفر تا۲۰ سانتی متر کاربری جنگل و کم ترین مقدار آن در عمق صفر تا۲۰ سانتی متر باغات کیوی مشاهده شد. بنابراین باغات کیوی تأتیر مهمی در میزان رس و پایداری خاک دانه ها ایفا نموده است. به عبارتی پایداری خاکدانهها و درصد رس خاک در اراضی جنگلی بالاتر از باغ کیوی میباشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
بررسی جایگاه پدافند غیر عامل درکشاورزی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
ریحانه حسنی پور - محدثه شمس الدین سعید
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
نقش استارتاپهای کشاورزی دقیق و هوشمند در توسعه اقتصادی
شراره قاسمی - امین محمودی نیا - محمد شجاع الدینی
A Review of Gluten-Free Cereals, Pseudo-Cereal Processing, and Food Products
Reza Pourhassani - Azam Ayoubi
استفاده از کودهای زیستی و کاهش سموم شیمیایی در کشاورزی
زینب فیروزبخت - قباد جلالی - حمیدرضا علیزاده
بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با خوراک فضولات طیورغنی شده با لارو مگس در جیره برعملکردهای پرواری در بره های پرواری قره گل
مجید یعقوب زاده - سارا رجب زاده - محسن شیرمحمدی - فریبا فریور
اثر گلایفوسیت و محصولات تراریخته (GMO) بر باروری انسان: تحلیل انتقادی از اثرات منفی و بالقوه آنها
پونه نیکوئی - غلامرضا مطلب
مروری بر اثر ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی
زهرا باغبانی پور - مژگان مظهری - زهرا رنجبری نسب - زهرا مشایخ بردسیری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2