0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
نویسندگان :
مهین ریگی
1
1- پژوهشگاه تالاب بین المللی هامون- زابل
کلمات کلیدی :
توسعه پایدار،آبزی پروری ارگانیک،چالش های زیست محیطی،نیازهای غذایی
چکیده :
دستیابی به توسعه برای همه ی ممالک در واقع توجه به تمام جوانب توسعه است. علاوه بر توسعه انسانی توجه به توسعه پایدار و زیست محیطی نیز در سال های اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. توجه به ایمنی غذایی حاکی از اهمیت قائل شدن مصرف کنندگان بر آنچه که مصرف می کنند می باشد؛ که با این وجود توجه به مراحل فراهم آوری مواد غذایی تا مرحله مصرف دارای اهمیت بسزایی است. تولید غذای کافی برای پاسخگویی به نیازهای جمعیت رو به رشد همواره بزرگترین دغدغه سیاست گذاران غذایی در سراسر جهان بوده است . با توجه به توجه روزافزون به کشاورزی ارگانیک، ما این مطالعه را برای بررسی فرصت ها و چالش های اصلی سیستم تولید مواد غذایی کشاورزان کوچک در کشورهای در حال توسعه با تاکید بر معیشت آنها انجام دادیم. این مطالعه نشان داد که مهمترین مزایای کشاورزی ارگانیک حفاظت از محیط زیست و تاب آوری بیشتر در برابر تغییرات محیطی ، افزایش درآمد کشاورزان و کاهش هزینه نهاده های خارجی، افزایش ظرفیت اجتماعی و افزایش فرصت های شغلی است. همچنین افزایش امنیت غذایی در درجه اول با افزایش قدرت خرید غذا در مردم محلی . با این حال، چالش های اصلی این سیستم تولید مواد غذایی شامل عملکرد کمتر در مقایسه با سیستم های معمولی، مشکلات مدیریت مواد مغذی خاک، گواهینامه و موانع بازار و نیازهای آموزشی و تحقیقاتی خرده فروشان است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
شناسایی و بررسي عوامل مؤثر بر معیشت پایدار روستایی مبتنی بر نقش بوم گردشگری
لیلا معصومی - مصطفی کرباسیون - قاسم لیانی - سونیا سوری
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
مهرداد قاسمی نژاد
بررسی حذف زیستی فلزات سنگین از محیطهای آبی توسط جنس باسیلوس
شکوفه السادات اعتمادزاده - نرگس بالاور
پروتئینهای تکسلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
اثرات منابع سلنیوم غیرآلی بر میزان بروز آسیت القا شده در جوجههای گوشتی آرین
محمدرضا شیرکوند - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - شکوفه غضنفری - محمد دیانی
مروری بر روشهای ارزیابی کیفیت ماهی: تکنیکها، چالشها و نوآوریها
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
Mealworm (Tenebrio molitor): A Promising Candidate for Biocompound Extraction
Marzieh Kashkouli - Amir mohammad Ghazavi
عوامل موثر بر مديريت اقتصاد آب با رويكرد تكنولوژيهاي نوين در بخش کشاورزي
احمد نادری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2