0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
نویسندگان :
مهین ریگی
1
1- پژوهشگاه تالاب بین المللی هامون- زابل
کلمات کلیدی :
توسعه پایدار،آبزی پروری ارگانیک،چالش های زیست محیطی،نیازهای غذایی
چکیده :
دستیابی به توسعه برای همه ی ممالک در واقع توجه به تمام جوانب توسعه است. علاوه بر توسعه انسانی توجه به توسعه پایدار و زیست محیطی نیز در سال های اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. توجه به ایمنی غذایی حاکی از اهمیت قائل شدن مصرف کنندگان بر آنچه که مصرف می کنند می باشد؛ که با این وجود توجه به مراحل فراهم آوری مواد غذایی تا مرحله مصرف دارای اهمیت بسزایی است. تولید غذای کافی برای پاسخگویی به نیازهای جمعیت رو به رشد همواره بزرگترین دغدغه سیاست گذاران غذایی در سراسر جهان بوده است . با توجه به توجه روزافزون به کشاورزی ارگانیک، ما این مطالعه را برای بررسی فرصت ها و چالش های اصلی سیستم تولید مواد غذایی کشاورزان کوچک در کشورهای در حال توسعه با تاکید بر معیشت آنها انجام دادیم. این مطالعه نشان داد که مهمترین مزایای کشاورزی ارگانیک حفاظت از محیط زیست و تاب آوری بیشتر در برابر تغییرات محیطی ، افزایش درآمد کشاورزان و کاهش هزینه نهاده های خارجی، افزایش ظرفیت اجتماعی و افزایش فرصت های شغلی است. همچنین افزایش امنیت غذایی در درجه اول با افزایش قدرت خرید غذا در مردم محلی . با این حال، چالش های اصلی این سیستم تولید مواد غذایی شامل عملکرد کمتر در مقایسه با سیستم های معمولی، مشکلات مدیریت مواد مغذی خاک، گواهینامه و موانع بازار و نیازهای آموزشی و تحقیقاتی خرده فروشان است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
ارزیابی کارایی مدلهای یادگیری ماشین جهت مدلسازی فرآیند بارش-رواناب حوضه آبریز سد اکباتان
سجاد پویان فر - نادیا صدق نژاد - حامد نوذری
تأثیر کاربرد عصاره جلبکی در افزایش رشد و عملکرد گیاهان گلخانهای
محمدرضا علیزاده جلگه پور - ساناز طراح یزدی - سمیه قاسمی سعادت آبادی
تحلیل تأثیر ترکیبات امولسیونی بر ضریب فنریت فیلم بیوپلیمری سدیم کربوکسی متیل سلولز
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
اثر سن و حذف برگ نشاء بر زنده¬مانی چغندر علوفهای
پروانه فتحی - حسن حیدری - محمود خرمی وفا
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
Amin Baghizadeh - Zohreh Iranmanesh parizi - Hassan Karimi maleh - Mohammadali Ebrahimi - Behsa Baghizadeh - Negar Sadeghi
پتانسیل ضایعات میوه به عنوان مکمل پریبیوتیک در خوراک دام و تأثیر آن بر سلامت گوارش دام
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
Diversity in High Molecular Weight Glutenin Subunit in some of Bread Wheat Genotypes
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
Potential Use of Wastewater from the Synthesis of Quercetin-Selenium Nanoparticles in Wheat Growth and Bromus Weed Control
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2