0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بهبود رشد و عملکرد سورل (Rumex acetosa) در سامانه هیدروپونیک عمودی: اثرات هم افزایی آبهای نسل جدید، هیبریدی و نور مکمل الایدی
نویسندگان :
نجمه زینلی پور
1
مهدی سرچشمه پور
2
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
سامانه عمودی،آب مغناطیسه،نرخ خالص فتوسنتز،جمع نیترات،آب هیبرید
چکیده :
این مطالعه در قالب طرح فاکتوریل کاملاً تصادفی دو عاملی شامل فاکتور اصلی منبع آبهای دیونیزه، کوانتومی و هیبریدی: پلاسما + مغناطیسه و نیز دو فاکتور فرعی بصورت تیمار نوری شامل نور طبیعی گلخانه و نور مکمل چهار ساعته الایدی به دنبال نور طبیعی گلخانه بر رشد سبزی برگی سورل Rumex acetosa در سیستم هیدروپونیک عمودی در گلخانه هیدروپونیک دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. نتایج نشان داد تیمار ترکیبی آب کوانتومی + نور مکمل الایدی و آب کوانتومی + نور طبیعی بهطور معنی داری بیشترین عملکرد رویشی (وزن تر و ارتفاع بوته) را ایجاد کردند. آب هیبریدی نیز با بهبود شاخص کلروفیل (۴۵ درصد) و وزن تر ریشه (6/7گرم) همراه بود. تیمار تلفیقی نور الایدی نرخ فتوسنتز را تا μmol/m²/s-1 33/18 افزایش داد. در مقابل تیمار آب مقطر + نور طبیعی بالاترین نرخ تجمع نیترات برگ را نشان داد. در مجموع نتایج این مطالعه، تأثیر هم افزایی آب کوانتومی و نور بهینه الایدی و یا آب هیبریدی و نور بهینه الایدی بر پارامترهای رشد و عملکرد این گیاه را تأیید کرد. این یافتهها بر پتانسیل کاربرد فناوریهای کوانتومی و نورپردازی تکمیلی در کشتهای هیدروپونیک پایدار تأکید دارد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی ژلاتین برای استفاده در بستهبندیهای خوراکی
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
بررسی بیان ژن پروتئین تنظیمکننده حاد استروئیدوژنیک تحت تاثیر اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه کاملینا
محمدتقی بیگی نصیری - محمود نظری - سپیده رستمی
ریز جلبک اسپرولینا (Spirulina)؛ طلای سبز
سید مبین قنبری - سجاد صفری
تمدن نوین اسلامی و غربزدایی
منیژه شهریاری کردی
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
محمد کرد
ارزیابی خاصیت آنتیاکسیدانتی میوه گیاه پسته کوهی (بنه)
شکوفه حاجی هاشمی - ام البنین جهانتیغ - نسترن ایمانی فر - شیوا گرشاسبی - زهرا مهاجر
شناسایی و بررسي عوامل مؤثر بر معیشت پایدار روستایی مبتنی بر نقش بوم گردشگری
لیلا معصومی - مصطفی کرباسیون - قاسم لیانی - سونیا سوری
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
بررسی میزان آلودگی به بروسلوز گاوی به روش تست حلقه شیر در استان مازندران طی سالهای اخیر
محمودرضا اثناعشری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2