0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
نویسندگان :
محمد مهران زاده
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
کلمات کلیدی :
بسته بندی محصول،دستگاه وکیوم،میزان انرژی مصرفی
چکیده :
در سال 1403 به منظور بررسی و مقایسه مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب از نظر میزان انرژی مصرفی پژوهشی در استان خوزستان انجام گردید. سه دستگاه وکیوم سیب مورد آزمایش در این پژوهش عبارتند از: 1-دستگاه وکیوم سیب مدل LW-ATVP-S/D320(از برند Leadworld)، 2-دستگاه وکیوم سیب مدل LG-520(از برند longer Food Machinery) و 3-دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160ZK(از برند LIN PACK). همچنین آزمایشات انجام شده بر سه دستگاه وکیوم سیب در 5 سرعت مختلف و استاندارد توصیه شده توسط سازنده(100 وکیوم در ساعت، 200 وکیوم در ساعت، 300 وکیوم در ساعت، 400 وکیوم در ساعت و 500 وکیوم در ساعت) انجام گرفتند. فاکتور مورد بررسی در این پژوهش میزان انرژی مصرفی دستگاهها میباشد. طرح آزمایشی این پژوهش نیز فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار میباشد. نتایج نشان داد سه دستگاه وکیوم سیب(دستگاه وکیوم سیب مدل D320، دستگاه وکیوم سیب مدل LG-520 و دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160Z) از نظر میزان انرژی مصرفی تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد دارند. دستگاه وکیوم سیب مدل D320 با میزان انرژی مصرفی 17/9 کیلووات ساعت بیشترین میزان انرژی مصرفی و دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160Z با میزان انرژی مصرفی 10/8 کیلووات ساعت کمترین میزان انرژی مصرفی را داشتند. همچنین پنج سرعت مختلف و استاندارد توصیه شده توسط سازندههای دستگاه وکیوم سیب بر میزان انرژی مصرفی دستگاههای وکیوم سیب تاثیر گذار بود و تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد وجود داشت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
مطالعه هموپارازیتها در خوتکای اوراسیایی (Anas crecca)
آلا غلامرضازاده یوسفی - حسین جوان بخت
درونپوشانی گیاهان دارویی به روش الکتروریسی
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدی نژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
فناوری تکنیکهای هستهای در کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
احیای گونههای گیاهی بومی در جهت حفظ تنوع زیستی مطالعه موردی: استان هرمزگان
شراره قاسمی
High-Performance Activated Biochars Tailored by Potassium Hydroxide for Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
عملکرد و ترکیبات شیمیایی بالنگوی شهری (Lalelemantia iberica Fisch. et Mey) تحت تاثیر تاریخ کاشت و فاصله
ویدا فتاحی - علیرضا پیرزاد - سعیده رحیم زاده
کنترل کیفیت میوهها پس از برداشت با استفاده از فناوری طیف سنجی مادون قرمز
دنیا حسینی - حسن صباغی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
کودهای زیستی: مروری بر نقش آنها در بهبود خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک
معصومه مصطفائی - زهره الویار
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2