0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
نویسندگان :
محمد مهران زاده
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
کلمات کلیدی :
بسته بندی محصول،دستگاه وکیوم،میزان انرژی مصرفی
چکیده :
در سال 1403 به منظور بررسی و مقایسه مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب از نظر میزان انرژی مصرفی پژوهشی در استان خوزستان انجام گردید. سه دستگاه وکیوم سیب مورد آزمایش در این پژوهش عبارتند از: 1-دستگاه وکیوم سیب مدل LW-ATVP-S/D320(از برند Leadworld)، 2-دستگاه وکیوم سیب مدل LG-520(از برند longer Food Machinery) و 3-دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160ZK(از برند LIN PACK). همچنین آزمایشات انجام شده بر سه دستگاه وکیوم سیب در 5 سرعت مختلف و استاندارد توصیه شده توسط سازنده(100 وکیوم در ساعت، 200 وکیوم در ساعت، 300 وکیوم در ساعت، 400 وکیوم در ساعت و 500 وکیوم در ساعت) انجام گرفتند. فاکتور مورد بررسی در این پژوهش میزان انرژی مصرفی دستگاهها میباشد. طرح آزمایشی این پژوهش نیز فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار میباشد. نتایج نشان داد سه دستگاه وکیوم سیب(دستگاه وکیوم سیب مدل D320، دستگاه وکیوم سیب مدل LG-520 و دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160Z) از نظر میزان انرژی مصرفی تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد دارند. دستگاه وکیوم سیب مدل D320 با میزان انرژی مصرفی 17/9 کیلووات ساعت بیشترین میزان انرژی مصرفی و دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160Z با میزان انرژی مصرفی 10/8 کیلووات ساعت کمترین میزان انرژی مصرفی را داشتند. همچنین پنج سرعت مختلف و استاندارد توصیه شده توسط سازندههای دستگاه وکیوم سیب بر میزان انرژی مصرفی دستگاههای وکیوم سیب تاثیر گذار بود و تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد وجود داشت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پیشتیمار بذرها با عصارههای گیاهی؛ یکی از راهکارهای کاهش آلودگی خاک ناشی از کاربرد مواد شیمیایی خطرناک (مطالعه موردی، گیاه فلفل زینتی)
مهرداد باباربیع - پروین ذوالفقاری - آتوسا دانیائی
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
تحلیل فراوانی و مشخصه یابی آلودگی میکروپلاستیکها به عنوان آلایندههای نوظهور در تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - سارا امامی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - امیر حمزه درخشانی
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی ژلاتین برای استفاده در بستهبندیهای خوراکی
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
ارزیابی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید چغندرقند در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - حسن حبیبی - محمد ملکان - مسعود تاجی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
ارزیابی سه روش مختلف تجربی (هارگریوز - تورگ - فائوپنمن مانتیث) و تخمین تبخیر و تعرق پتانسیل در ایستگاه سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد
غلامرضا علی پور مداب - ریحانه اسدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2