0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
نویسندگان :
محمد مهران زاده
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
کلمات کلیدی :
بسته بندی محصول،دستگاه وکیوم،میزان انرژی مصرفی
چکیده :
در سال 1403 به منظور بررسی و مقایسه مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب از نظر میزان انرژی مصرفی پژوهشی در استان خوزستان انجام گردید. سه دستگاه وکیوم سیب مورد آزمایش در این پژوهش عبارتند از: 1-دستگاه وکیوم سیب مدل LW-ATVP-S/D320(از برند Leadworld)، 2-دستگاه وکیوم سیب مدل LG-520(از برند longer Food Machinery) و 3-دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160ZK(از برند LIN PACK). همچنین آزمایشات انجام شده بر سه دستگاه وکیوم سیب در 5 سرعت مختلف و استاندارد توصیه شده توسط سازنده(100 وکیوم در ساعت، 200 وکیوم در ساعت، 300 وکیوم در ساعت، 400 وکیوم در ساعت و 500 وکیوم در ساعت) انجام گرفتند. فاکتور مورد بررسی در این پژوهش میزان انرژی مصرفی دستگاهها میباشد. طرح آزمایشی این پژوهش نیز فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار میباشد. نتایج نشان داد سه دستگاه وکیوم سیب(دستگاه وکیوم سیب مدل D320، دستگاه وکیوم سیب مدل LG-520 و دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160Z) از نظر میزان انرژی مصرفی تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد دارند. دستگاه وکیوم سیب مدل D320 با میزان انرژی مصرفی 17/9 کیلووات ساعت بیشترین میزان انرژی مصرفی و دستگاه وکیوم سیب مدل MR8-160Z با میزان انرژی مصرفی 10/8 کیلووات ساعت کمترین میزان انرژی مصرفی را داشتند. همچنین پنج سرعت مختلف و استاندارد توصیه شده توسط سازندههای دستگاه وکیوم سیب بر میزان انرژی مصرفی دستگاههای وکیوم سیب تاثیر گذار بود و تفاوت معناداری در سطح احتمال 1 درصد وجود داشت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
انواع سامانههای آبیاری با انرژی خورشیدی: مروری بر ادبیات موجود
داوود بهرامی کهیش نژاد - شعبان قوامی جولندان - مصطفی کیانی ده کیانی
تفاوت بیان آللی در ژنهای ایمنی MHC و TLR پرندگان: مطالعه سیستماتیک
آزاده ترابی
مروری کوتاه بر ارزیابی غیرتهاجمی استرس در گوسفندان: نقش کورتیزول پشم بهعنوان شاخص پایدار فیزیولوژیکی
فاطمه نسب پور
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفتکشها در مه: چالشها، تهدیدات و پیامدهای زیستمحیطی
کیمیا کوهستانی
بررسی روشهای حذف و تثبیت آلودگی آرسنیک در محیط
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
تمدن نوین اسلامی و غربزدایی
منیژه شهریاری کردی
تأثیر تنش شوری ناشی از تغییرات اقلیمی بر میزان کلروفیل برگ، هدایت روزنهای و کربوهیدراتهای محلول در ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.)
میترا جباری - نفیسه مهدی نژاد - خالد سلیمی
مسائل اخلاقی، حقوقی و اجتماعی بهکارگیری هوش مصنوعی: با تأکید بر بخش کشاورزی
زیبا سلیمانی - خدیجه سلیمانی - زینب مرادی یگانه
مروری بر کاربرد کنجاله دانههای روغنی در غنی سازی فرآوردههای غذایی
زهرا آذری - علیرضا مهرگان نیکو
علوم و فناوریهای نوین در مدیریت خاک برای دستیابی به کشاورزی پایدار
زهره الویار - معصومه مصطفائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4