0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد اسانس‌های گیاهی در افزایش ماندگاری میوه خرما
یاسمن رنجبر - حمیدرضا اخوان - رضا حاجی محمدی فریمانی - سپیده خراسانی
بهبود رشد و عملکرد سورل (Rumex acetosa) در سامانه هیدروپونیک عمودی: اثرات هم افزایی آب‌های نسل جدید، هیبریدی و نور مکمل ال‌ای‌دی
نجمه زینلی پور - مهدی سرچشمه پور
تاثیرات آبیاری فاضلاب بر خاک‌های کشاورزی
محمدرضا فدایی تهرانی - زهرا خارزنی - سهیلا غلامی
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسروی‌پور
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیست‌محیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی - سیدرفیع عارف حسینی - حسام الدین حسینی - میدیا جرایی
تغييرات فيزيولوژیکی و مورفولوژیکی خيار رقم سوپردومينوس در برابر آلودگی به ویروس موزائيک هندوانه
فاطمه سلیمانی - اسرا سالاری - مریم مظاهری-تیرانی - سیده عاطفه حسینی
ردیابی و شناسایی ویروس نهفته زعفران (Potyvirus croci) از مزارع زعفران استان کرمان
فاطمه شمسی - احمد حسینی
بررسی کاربرد باکتری‌های مقاوم به شوری در کشاورزی
معصومه مقبلی گردینی - قباد جلالی - شکوفه السادات اعتمادزاده
بررسی تأثیر اقتصاد دیجیتال بر تاب‌آوری بخش کشاورزی
علیرضا کرباسی - رسول بنسبردی
مروری بر تکنیک‌های چاپ سه‌بعدی (3D) مواد غذایی
مینا سالاری شهری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2