0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بهبود طراحی بستهبندی انجیر خشک بر اساس الگوها و شیوههای مصرف: فرصتها و چالشها
نویسندگان :
محرم قهرمانی درویش
1
محمد حسین مقدسی
2
1- دانشگاه سمنان
2- دانشگاه سمنان
کلمات کلیدی :
انجیر،بسته بندی خشکبار،طراحی،مصرف روزانه،محک زنی
چکیده :
هدف از این مطالعه شناسایی نیازهای مصرفکنندگان در رشته خشکبار و ارائه راهکارهایی برای بهبود بستهبندی انجیر خشک است. این پژوهش از نظر کاربردی به بررسی نیازهای متناسب با بستهبندی انجیر خشک بر اساس شیوه و الگوی مصرف ایرانیان با هدف طراحی مفهومی میپردازد. پس از انجام مطالعات اسنادی در اولین مرحله مطالعه میدانی به روش محک زنی، محصولات برندهای پیشرو در بازار آنالیز محتوایی گردید، سپس در مرحله دوم با استفاده از پرسشنامه از یک نمونه 264 نفری از مصرفکنندگان بطور تصادفی در 12 فروشگاه آجیل و خشکبار در تهران، تجربیات آنها جمعآوری شد. یافتهها نشان میدهد که بیش از 70 درصد مصرفکنندگان، انجیر خشک را به صورت دانه کامل مصرف میکنند و عمده مشکلات مرتبط با بستهبندی شامل عدم سازگاری با محیط زیست، عدم رعایت بهداشت و دشواری در باز و بسته کردن بستهها و عدم توجه به الگوی مصرف خرد روزانه است. پس از تجمیع ابعاد بررسی های میدانی، پیشنهادهایی در قالب یک طرح مفهومی برای بهبود ویژگیهای بستهبندی انجیر خشک، با تأکید بر نیازهای شناسایی شده، ارائه شد. این تحقیق میتواند از نظر تولید به توسعه صنعت فراوری و بهبود کیفیت و در پژوهشهای پیشرفته در ایجاد مدل جامع محصولات خشکبار در ایران کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مزایا استفاده از ضایعات ماهی در خوراک دام و و خطرات احتمالی آن بر سلامت دام و بهداشت عمومی
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
مروری بر تأثیر عوامل ضدکلوخهای شدن بر ویژگیهای کیفی پودر خرما
کیمیا شفیعی زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی
ایدئولوژی الهی و الحادی و نحوه مواجهه حق و باطل در عصر مدرن
جلیل جلیلی
عوامل موثر بر مرگ و میر در بزهای مورسیا –گرانادینا
محمد محسنی تکلو - مسعود اسدی فوزی - مرتضی مختاری
ارزیابی مقاومت و شناسایی لاین¬های گرده افشان جدید چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریزوکتونیایی
حامد منصوری - حمزه حمزه - مهدی حسنی - اکبر علی وردی
فناوری جدید و مدرن برای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی و مدیریت ایمنی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
کاربرد کودهای زیستی، رویکردی برای اصلاح مراتع و افزایش تولید علوفه
محدثه امیری - سیف اله فیضی خانقاه
مروری بر مینیاتورسازی دستگاه¬های آنالیز شیمیایی در صنعت غذایی
رحمت الله فتحی - محمد اسمی زاده - احد منافی
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
بهینهسازی تکثیر شیرین بیان در کشاورزی پایدار: راهکارهای نوین برای مناطق شور
رستم یزدانی بیوکی - محمدهادی راد - حسین بیرامی - امیر پرنیان - ولی سلطانی گردفرامرزی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2