0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بهبود طراحی بستهبندی انجیر خشک بر اساس الگوها و شیوههای مصرف: فرصتها و چالشها
نویسندگان :
محرم قهرمانی درویش
1
محمد حسین مقدسی
2
1- دانشگاه سمنان
2- دانشگاه سمنان
کلمات کلیدی :
انجیر،بسته بندی خشکبار،طراحی،مصرف روزانه،محک زنی
چکیده :
هدف از این مطالعه شناسایی نیازهای مصرفکنندگان در رشته خشکبار و ارائه راهکارهایی برای بهبود بستهبندی انجیر خشک است. این پژوهش از نظر کاربردی به بررسی نیازهای متناسب با بستهبندی انجیر خشک بر اساس شیوه و الگوی مصرف ایرانیان با هدف طراحی مفهومی میپردازد. پس از انجام مطالعات اسنادی در اولین مرحله مطالعه میدانی به روش محک زنی، محصولات برندهای پیشرو در بازار آنالیز محتوایی گردید، سپس در مرحله دوم با استفاده از پرسشنامه از یک نمونه 264 نفری از مصرفکنندگان بطور تصادفی در 12 فروشگاه آجیل و خشکبار در تهران، تجربیات آنها جمعآوری شد. یافتهها نشان میدهد که بیش از 70 درصد مصرفکنندگان، انجیر خشک را به صورت دانه کامل مصرف میکنند و عمده مشکلات مرتبط با بستهبندی شامل عدم سازگاری با محیط زیست، عدم رعایت بهداشت و دشواری در باز و بسته کردن بستهها و عدم توجه به الگوی مصرف خرد روزانه است. پس از تجمیع ابعاد بررسی های میدانی، پیشنهادهایی در قالب یک طرح مفهومی برای بهبود ویژگیهای بستهبندی انجیر خشک، با تأکید بر نیازهای شناسایی شده، ارائه شد. این تحقیق میتواند از نظر تولید به توسعه صنعت فراوری و بهبود کیفیت و در پژوهشهای پیشرفته در ایجاد مدل جامع محصولات خشکبار در ایران کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کشاورزی حفاظتی و امنیت غذایی: چالشهای موجود و راه حلهای بالقوه
جلال قنبری - مرضیه بشارتیفر
کاربرد هوش مصنوعی در شناسایی و پیشگیری از مقاومت آنتیبیوتیکی
مجتبی اسدی - زهرا خواجه زاده یاوری
ارزیابی انواع باکتری های افراطی پسند بر عملکرد ذرت و عناصر ریزمغذی تحت تنش شوری و قلیائیت خاک
مهرنوش اسکندری تربقان - غلامحسین خلیلی طربقه
تأثیر تنش خشکی بر شاخصهای بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
مطالعه اسیدهای چرب روغن هسته خرمای ارقام مضافتی و کلوته جیرفت، راهکاری برای استفاده از ضایعات و دستیابی به امنیت غذایی
نجمه سلیمانی - بهمن پناهی - فاطمه دریجانی
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
تاثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی انبه برداشت شده طی زمان ماندگاري
ملیکا براهوئی کنگوری - عارفه حسنوند
تأثیر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آب و زایشگاه بر زندهمانی نوزادان مولی (Poecilia sphenops) و گوپی (Poecilia reticulata) در آکواریومهای خانگی
فاطمه متفکر
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
امیر ساسان مظفری نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2