0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
نویسندگان :
احسان شاهمرادی
1
سپیده خراسانی
2
کاظم جعفری نعیمی
3
حمید رضا اخوان
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
بادام تلخ،خصوصیات شیمیایی و درمانی،آمیگدالین،امینت غذائی
چکیده :
بادام یک محصول انرژی زا است که سرشار از لیپید، پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین می باشد. همچنین بادام دارای چربی بالا (حدود 50٪ لیپید)، اسیدهای چرب ارزشمند نظیر اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید پالمیتیک می باشد. بادام دارای محتوای سدیم کم و محتوای پتاسیم بالا می باشد که نقش آن را در رژیم های غذایی کم سدیم برجسته می نماید. مصرف بادام منجر به افزایش وزن نمی شوند و برای هیپوکلسترولمی مفید می باشد. بادام تلخ که جزء زیر مجموعه بادام قرار می گیرد یکی از گیاهان دارویی است که از قرن ها پیش برای پیشگیری و درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گرفته است. اسانس بادام تلخ را می توان به طور موثر برای التیام زخم ها، بواسیر و ریزش مو، تسکین درد مفاصل، تسهیل زایمان و تقویت و حالت دادن به موها استفاده کرد. علاوه بر این، دانه بادام تلخ به دلیل داشتن ترکیبات خاصی مانند آمیگدالین، اثرات آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی استفاده خوراکی دارد. با این حال، در تحقیقات انجام شده برای کشف داروهای خوراکی و گیاهی مبتنی بر بادام تلخ برای درمان بیماریهای مختلف مانند سرطان به دلیل مسمومیت ناشی از سیانید، چالشهایی وجود دارد که تا حدی مانع استفاده از این گیاه میشود. این مطالعه به منظور بررسی جامع مصارف سنتی، ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات درمانی بادام تلخ و ترکیبات آن و همچنین عوارض جانبی ناشی از مصرف بادام تلخ انجام گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر تاثیر تنش سرما بر فیزیولوژیک گیاهان زراعی
آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد جعفر هدایتی - سعید نوابپور
نقش قرآن در تمدنسازی اسلامی معاصر و شکلگیری تمدن نوین اسلامی
رضا ملازاده یامچی - سید مهدی مصطفوی
محورهای مهم حوزه شیلات در بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور
رضا رضانژاد
تأثیر روشهای نوین کشاورزی بر کاهش ردپای آب و بهینهسازی مصرف منابع آب در راستای مدیریت پایدار
امید بهمنی - مانا فروتن
اولین گزارش از شناسایی ویروس موزائیک زرد لوبیا (Potyvirus phaseoluteum) از گیاه فریزیا از ایران
سید عبداله معراجی نیا - احمد حسینی - علی پور خالویی
تغييرات فيزيولوژیکی و مورفولوژیکی خيار رقم سوپردومينوس در برابر آلودگی به ویروس موزائيک هندوانه
فاطمه سلیمانی - اسرا سالاری - مریم مظاهری-تیرانی - سیده عاطفه حسینی
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
بررسی انواع پلیمرها جهت استفاده در درون پوشانی مواد زیست فعال
اعظم دلاوری کاریزی - مجتبی کیخاصابر
نقش شناساگرهای دما-زمان در ارتقای امنیت غذایی و بهبود بستهبندی محصولات کشاورزی
محمدرضا عفیفی - هانیه باقری کیا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4