0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
نویسندگان :
احسان شاهمرادی
1
سپیده خراسانی
2
کاظم جعفری نعیمی
3
حمید رضا اخوان
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
بادام تلخ،خصوصیات شیمیایی و درمانی،آمیگدالین،امینت غذائی
چکیده :
بادام یک محصول انرژی زا است که سرشار از لیپید، پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین می باشد. همچنین بادام دارای چربی بالا (حدود 50٪ لیپید)، اسیدهای چرب ارزشمند نظیر اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید پالمیتیک می باشد. بادام دارای محتوای سدیم کم و محتوای پتاسیم بالا می باشد که نقش آن را در رژیم های غذایی کم سدیم برجسته می نماید. مصرف بادام منجر به افزایش وزن نمی شوند و برای هیپوکلسترولمی مفید می باشد. بادام تلخ که جزء زیر مجموعه بادام قرار می گیرد یکی از گیاهان دارویی است که از قرن ها پیش برای پیشگیری و درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گرفته است. اسانس بادام تلخ را می توان به طور موثر برای التیام زخم ها، بواسیر و ریزش مو، تسکین درد مفاصل، تسهیل زایمان و تقویت و حالت دادن به موها استفاده کرد. علاوه بر این، دانه بادام تلخ به دلیل داشتن ترکیبات خاصی مانند آمیگدالین، اثرات آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی استفاده خوراکی دارد. با این حال، در تحقیقات انجام شده برای کشف داروهای خوراکی و گیاهی مبتنی بر بادام تلخ برای درمان بیماریهای مختلف مانند سرطان به دلیل مسمومیت ناشی از سیانید، چالشهایی وجود دارد که تا حدی مانع استفاده از این گیاه میشود. این مطالعه به منظور بررسی جامع مصارف سنتی، ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات درمانی بادام تلخ و ترکیبات آن و همچنین عوارض جانبی ناشی از مصرف بادام تلخ انجام گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تاثیر تغییر اقلیم برآفات کشاورزی
محمدحسین ارسلانلو - وحید اعتماد - محمد ابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - پریسا اسحاقی
ارزیابی کارایی انرژی تولید گندم با استفاده از برنامهریزی ریاضی
علیرضا خوشرو
مروری بر فناوریهای نوین حفاظت آب و خاک با تأکید بر کاربرد آنها در مدیریت حوضههای آبخیز
سیده فائزه لاهوتی نسب
پیش تغلیظ و اندازهگیری دیازینون از نمونههای آبی با میکرو استخراج مایع-مایع هموژن از طریق شناورسازی با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
محبوبه شیرانی - محبوبه امیرانی پور
مروری بر گیاهپالایی در پالایش فلزات سنگین با تاکید بر گونههای بومی ایران
شیدا جباری - سیدوحید سیدنا
نقش پرندگان مهاجر در انتشار سویههای Salmonella زئونوز و تهدیدات آن برای سلامت عمومی
فاطمه متفکر - امیر حسین رضازاده شیرازی
بررسی تمایل کشاورزان حوزه غرب جازموریان نسبت به بذرهای اصلاحشده با مقاومت به تنشهای محیطی
محسن عادلی ساردوئی - محمد خداوردیزاده
پاسخهای عملکرد و اجزای عملکرد دانه گندم به کاربرد عناصر روی و گوگرد
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
بررسی میزان آلودگی به بروسلوز گاوی به روش تست حلقه شیر در استان مازندران طی سالهای اخیر
محمودرضا اثناعشری
برنامهریزی آبیاری ذرت علوفهای با استفاده از مدل CROPWAT 8.0 و دادههای اقلیمی: رویکردی نوین در مدیریت منابع آبی
ایمان حاجی راد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2