0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
انجماد،پرینت سه بعدی موادغذایی،خشک کردن،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
فناوری پرینت سهبعدی مواد غذایی در سالهای اخیراً به جهت مزایای متعدد آن مثل کنترل دقیق تغذیه، طراحی سفارشی غذا، آمادهسازی سریع و آسان مورد توجه قرار گرفته است. پس از طراحی غذا با این پرینترها برای برخی از محصولات غذایی مثل خمیرها، حبوبات و... بهمنظور افزایش ماندگاری محصول، کاهش بار میکروبی، حفظ بافت، طعم و رنگ بهتر، ثبات شکل و قابلیت خوردن نیاز به یکسری روشها مثل پختهشدن، انجماد، خشکشدن و.... داریم. البته که انتخاب این روش بسته به نوع ماده غذایی متفاوت است زیرا حفظ شکل و یکپارچگی غذای چاپ شده در اولویت است و ماده غذایی باید بتواند شرایط پخت را تحمل کند؛ بنابراین، انتخاب روش مناسب پس از پردازش بسیار مهم است. هدف از این بررسی ارزیابی روشهای بعد از فراوری با چاپگرهای سهبعدی و اثر آنها بر محصول نهایی هست.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
The Effect of Nano Emulsions to Extend the Life of Rose Cuttings Flowers
Fatemeh Amini
اثرات Sclerotinia sclerotiorum بر تجزیه اسیدهای هومیک و تأثیر آن بر رشد ریشه Helianthus tuberosus
ستار طهماسبی انفرادی - داود محمدی پور - رضا یزد آبادی
اثر کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک و کارایی مصرف آب زرینگیاه در شرایط کمآبیاری
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
Algal Bioremediation
Aida Gifani - Zahra Khodadadi - Ahmed Jaafer Hannon Al-Yacoub
کاربرد بیوچار ویژگیهای فیتوشیمیایی و عملکردی گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) را تحت تنش شوری بهبود میدهد
احسان بیژن زاده - محمد کشاورز - حمید رضا بوستانی
بررسی فلزات سنگین سرب و جیوه در عضله میگو وانامی در شهر شیراز
امیرحسین رضازاده شیرازی
مروری بر تاثیر فیلم و پوششهای خوراکی در افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
ارزیابی کارایی انرژی تولید گندم با استفاده از برنامهریزی ریاضی
علیرضا خوشرو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2