0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
انجماد،پرینت سه بعدی موادغذایی،خشک کردن،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
فناوری پرینت سهبعدی مواد غذایی در سالهای اخیراً به جهت مزایای متعدد آن مثل کنترل دقیق تغذیه، طراحی سفارشی غذا، آمادهسازی سریع و آسان مورد توجه قرار گرفته است. پس از طراحی غذا با این پرینترها برای برخی از محصولات غذایی مثل خمیرها، حبوبات و... بهمنظور افزایش ماندگاری محصول، کاهش بار میکروبی، حفظ بافت، طعم و رنگ بهتر، ثبات شکل و قابلیت خوردن نیاز به یکسری روشها مثل پختهشدن، انجماد، خشکشدن و.... داریم. البته که انتخاب این روش بسته به نوع ماده غذایی متفاوت است زیرا حفظ شکل و یکپارچگی غذای چاپ شده در اولویت است و ماده غذایی باید بتواند شرایط پخت را تحمل کند؛ بنابراین، انتخاب روش مناسب پس از پردازش بسیار مهم است. هدف از این بررسی ارزیابی روشهای بعد از فراوری با چاپگرهای سهبعدی و اثر آنها بر محصول نهایی هست.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کشاورزی پیشرفته با هوش مصنوعی: طرحی برای امنیت غذایی و آینده پایدار
خدیجه سلیمانی - بهمن خسروی پور
بررسی و تعیین سهم عناصر ماکرو خاک بر خلأ عملکرد سویا (Glycin Max L.)
علی نخ زری مقدم - افشین سلطانی - علی منصوری راد - علی راحمی کایزکی - بنیامین ترابی - مهین پودینه
متابولومیکس مقایسه¬ای ارقام مقاوم و حساس گندم آلوده به ویروس موزائیک رگه¬ای گندم در شرایط دمایی بهینه
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - حبیب الله حمزه زرقانی - امیر مساح - محسن یاسایی - ویکتور مانوئل رودریگز گرانا
مروری بر مینیاتورسازی دستگاه¬های آنالیز شیمیایی در صنعت غذایی
رحمت الله فتحی - محمد اسمی زاده - احد منافی
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوکودها
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
تأثیر راهکارهای تغذیهای پایدار بر شاخصهای فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و عملکردی بالنگو تحت تنش خشکی
محمد حقانی نیا
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
مروری بر روشهای ارزیابی کیفیت ماهی: تکنیکها، چالشها و نوآوریها
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
تجزیه خوشهای برخی از ژنوتیپهای پسته باغستان سنتی قزوین براساس صفات کیفی
پوریا کاکوند - علی سلیمانی - فرهنگ رضوی
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2