0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهره‌گیری از آن در بسته‌بندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
تأثیر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آب و زایشگاه بر زنده‌مانی نوزادان مولی (Poecilia sphenops) و گوپی (Poecilia reticulata) در آکواریوم‌های خانگی
فاطمه متفکر
تأثیر تیمار پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا
محمد صالحی سربیژن - حسین میغانی - محمد سادات حسینی - صدیقه افشاری پور
نقش کنه Pronematus ubiquitus (Trombidiformes:Iolinidae) در کنترل آفات
آزاده جمشیدی - مریم درب‌امامیه
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منطقه غرب تالاب جازموریان
محسن عادلی ساردوئی - سمیه نقوی
Passive and Active Microwave Remote Sensing in Agricultural Forecasting
Amin Rostami
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
تاثیر کاربرد لجن لاگونی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب بر رشد و عملکرد نعناع فلفلی
رضا تیموری الشتر - حسن مومیوند - رضا ابوالقاسمی - حسین میرزایی نجفقلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2