0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
انجماد،پرینت سه بعدی موادغذایی،خشک کردن،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
فناوری پرینت سهبعدی مواد غذایی در سالهای اخیراً به جهت مزایای متعدد آن مثل کنترل دقیق تغذیه، طراحی سفارشی غذا، آمادهسازی سریع و آسان مورد توجه قرار گرفته است. پس از طراحی غذا با این پرینترها برای برخی از محصولات غذایی مثل خمیرها، حبوبات و... بهمنظور افزایش ماندگاری محصول، کاهش بار میکروبی، حفظ بافت، طعم و رنگ بهتر، ثبات شکل و قابلیت خوردن نیاز به یکسری روشها مثل پختهشدن، انجماد، خشکشدن و.... داریم. البته که انتخاب این روش بسته به نوع ماده غذایی متفاوت است زیرا حفظ شکل و یکپارچگی غذای چاپ شده در اولویت است و ماده غذایی باید بتواند شرایط پخت را تحمل کند؛ بنابراین، انتخاب روش مناسب پس از پردازش بسیار مهم است. هدف از این بررسی ارزیابی روشهای بعد از فراوری با چاپگرهای سهبعدی و اثر آنها بر محصول نهایی هست.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
تأثیر عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آب و زایشگاه بر زندهمانی نوزادان مولی (Poecilia sphenops) و گوپی (Poecilia reticulata) در آکواریومهای خانگی
فاطمه متفکر
تأثیر تیمار پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه توتفرنگی رقم سابرینا
محمد صالحی سربیژن - حسین میغانی - محمد سادات حسینی - صدیقه افشاری پور
نقش کنه Pronematus ubiquitus (Trombidiformes:Iolinidae) در کنترل آفات
آزاده جمشیدی - مریم دربامامیه
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منطقه غرب تالاب جازموریان
محسن عادلی ساردوئی - سمیه نقوی
Passive and Active Microwave Remote Sensing in Agricultural Forecasting
Amin Rostami
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
تاثیر کاربرد لجن لاگونی تصفیهخانههای فاضلاب بر رشد و عملکرد نعناع فلفلی
رضا تیموری الشتر - حسن مومیوند - رضا ابوالقاسمی - حسین میرزایی نجفقلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2