0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
انجماد،پرینت سه بعدی موادغذایی،خشک کردن،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
فناوری پرینت سهبعدی مواد غذایی در سالهای اخیراً به جهت مزایای متعدد آن مثل کنترل دقیق تغذیه، طراحی سفارشی غذا، آمادهسازی سریع و آسان مورد توجه قرار گرفته است. پس از طراحی غذا با این پرینترها برای برخی از محصولات غذایی مثل خمیرها، حبوبات و... بهمنظور افزایش ماندگاری محصول، کاهش بار میکروبی، حفظ بافت، طعم و رنگ بهتر، ثبات شکل و قابلیت خوردن نیاز به یکسری روشها مثل پختهشدن، انجماد، خشکشدن و.... داریم. البته که انتخاب این روش بسته به نوع ماده غذایی متفاوت است زیرا حفظ شکل و یکپارچگی غذای چاپ شده در اولویت است و ماده غذایی باید بتواند شرایط پخت را تحمل کند؛ بنابراین، انتخاب روش مناسب پس از پردازش بسیار مهم است. هدف از این بررسی ارزیابی روشهای بعد از فراوری با چاپگرهای سهبعدی و اثر آنها بر محصول نهایی هست.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Potential Use of Wastewater from the Synthesis of Quercetin-Selenium Nanoparticles in Wheat Growth and Bromus Weed Control
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
بررسی کالوسزایی محور زیرلپه گیاهچههای انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
میکروپلاستیکها و نانوپلاستیکها: تهدیدی نوظهور برای سلامت دستگاه تولیدمثل و باروری انسان و دام
روح اله میرمحمودی - محدثه محمدی ساردو
مطالعه اسیدهای چرب روغن هسته خرمای ارقام مضافتی و کلوته جیرفت، راهکاری برای استفاده از ضایعات و دستیابی به امنیت غذایی
نجمه سلیمانی - بهمن پناهی - فاطمه دریجانی
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیتها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
ساجده اسکافی نوغانی - امید صفری
بررسی تاثیر کاربرد خارجی تیامین بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدانی گیاه کلزا تحت تنش سمیت مس
شقایق مرادی - طاهره السادات آقاجانزاده
بررسی خصوصیات جوانهزنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4