0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
نویسندگان :
حمیرا مسعودی پور
1
1- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
بیوکاتالیزور،کشاورزی پایدار،فناوری نانو،نانوکود
چکیده :
باتوجهبه تغییرات اقلیمی، کشاورزی نوین با رویکرد پایدار و سازگار با محیطزیست ضروری است. فناوری نانو با توسعه کودهای زیستی نانو، راهکاری نوین برای افزایش تولید محصولات کشاورزی ارائه میدهد. این کودها که بر پایه میکروارگانیسمهای مفید خاک تولید میشوند، با استفاده از نانوذرات، محدودیتهای کودهای زیستی معمولی را برطرف میکنند. کودهای زیستی نانو، امکان رهاسازی کنترلشده مواد مغذی، افزایش حلالیت و جذب مواد مغذی توسط گیاهان را فراهم میکنند. در اين مقاله به بررسی مکانیسم و کاربرد کاتالیز زیستی در توسعه کودهای زیستی نانو میپردازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
برآورد عملکرد یونجه بر اساس نهادههای انرژی با استفاده از تابع تولید کاب داگلاس و الگوریتم کرم شبتاب
علیرضا خوشرو
تاثیر ماکروجلبکها بر عملکرد جوجههای گوشتی
علی حسین پیرای - رضا مهدوی - حسنا حاجاتی - جمیل بهرام پور
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
ترکیبات زیستی راهکار بهبود و ارتقاء پایداری اکوسیستمها
سمیه بدخشان - عنایت اله توحیدی نژاد - جلال قنبری - بهاره پارسا مطلق
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
مروری براثرات کودهای مورد استفاده در کشاورزی بر روی بارداری انسان
زهرا مطلبی ارباطان - حسین طایفی نصرآبادی
تاثیر پیوند و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوۀ گوجهفرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum var. cerasiforme) تحت تنش خشکی
رضا اصغری بایقوت - شهاب محمودی تک آغاج - صدیقه اصغری بایقوت - هادی وصال نعمتی آذر
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4