0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کنترل واکنشهای قهوهای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
نویسندگان :
محمدرضا بذرافشان
1
ابوالفضل فدوی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
کلمات کلیدی :
اولتراسوند،پراکسیداز،پلی فنل اکسیداز،قهوه ای شدن،محصولات تازه
چکیده :
واکنش قهوه ای شدن آنزیمی یک واکنش شیمیایی است که توسط پلی فنل اکسیداز، کاتکول اکسیداز و سایر آنزیمها رخ می دهد و موجب تبدیل فنلهای طبیعی به ملانین و بنزوکینون میشود. آنزیم پراکسیداز نیز یکی از آنزیم های عامل قهوه ای شدن است و با مقاومت حرارتی بسیار بالا به عنوان شاخصی برای نابودی آنزیمهای دیگر استفاده می شود. یکی از راههای غیر فعال سازی آنزیم پلی فنل اکسیداز، روش اولتراسوند است. اولتراسوند یک فناوری غیر حرارتی است. این فرایند باعث غیرفعال شدن آنزیم به علت لیز شدن سلول با استفاده از انرژی ارتعاشی ناشی از پدیده ی کاویتاسیون می شود. هنگامی که اولتراسوند با سایر فناوریها ترکیب میشود، کیفیت محصولات تازه برش خرده یا آبمیوه ها بهبود می یابد و امکان کاهش زمان یا دمای فرایند را فراهم میآورد. در میان فناوری های مختلف غیر فعالسازی آنزیم پلی فنل اکسیداز در محصولات کشاورزی، از جمله حرارت، فشار بالا، ترکیبات شیمیایی ضد قهوه ای شدن، اولتراسوند و ترموسونیکاسیون(TS) ، کارآمدترین و ایمن ترین روش ترموسونیکاسیون است. غیرفعال شدن یا مقاومت پلی فنل اکسیدازها از منشاء میوه های مختلف، از جمله گونه ای میوه، و در همان گونه، رقم میوه، می تواند کاملا متغیر باشد. بنابراین شدت توان اولتراسوند، مدت زمان فرآیند و دمای مورد استفاده برای محصولات مختلف متفاوت است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تحلیل رفتار کشاورزان شهرستان جیرفت در کاهش مصرف سموم کشاورزی بر مبنای نظریه رفتار برنامهریزیشده
امید شریفی
پیش تغلیظ و اندازهگیری دیازینون از نمونههای آبی با میکرو استخراج مایع-مایع هموژن از طریق شناورسازی با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
محبوبه شیرانی - محبوبه امیرانی پور
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشهها و اندامهای هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
بررسی تغییرات کاربری اراضی رویشگاه زاکرس با استفاده از سنجش از راه دور
سوسن سلاجقه - حامد اسکندری دامنه - هادی اسکندری دامنه
اجرای اقتصاد چرخهای در زنجیره تأمین کشاورزی
سمیه Naghavi
کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی هوشمند برای کاهش نیتراتها در محصولات کشاورزی
زهرا سیمایی - محمدحسین صیادی - سارا امامی
تاثیر کاربرد بقایای گیاهی و زغال زیستی آنها بر صفات بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در شرایط تنش شوری
احسان بیژن زاده - زهرا ارکیان - حمید رضا بوستانی
بهبود اثرات تنشخشکی بر رشد، زنده¬مانی و برخی صفات فیزیولوژیک نهال¬¬های بلندمازو با استفاده از کود اوره
الهام اکاتی - علیرضا علی عرب
نقش بیوفلاک در کاهش اثرات زیستمحیطی پرورش متراکم آبزیان
امیر حسین دولخانی بوانلو - مهرداد سرخیل
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4