0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کنترل واکنشهای قهوهای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
نویسندگان :
محمدرضا بذرافشان
1
ابوالفضل فدوی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
کلمات کلیدی :
اولتراسوند،پراکسیداز،پلی فنل اکسیداز،قهوه ای شدن،محصولات تازه
چکیده :
واکنش قهوه ای شدن آنزیمی یک واکنش شیمیایی است که توسط پلی فنل اکسیداز، کاتکول اکسیداز و سایر آنزیمها رخ می دهد و موجب تبدیل فنلهای طبیعی به ملانین و بنزوکینون میشود. آنزیم پراکسیداز نیز یکی از آنزیم های عامل قهوه ای شدن است و با مقاومت حرارتی بسیار بالا به عنوان شاخصی برای نابودی آنزیمهای دیگر استفاده می شود. یکی از راههای غیر فعال سازی آنزیم پلی فنل اکسیداز، روش اولتراسوند است. اولتراسوند یک فناوری غیر حرارتی است. این فرایند باعث غیرفعال شدن آنزیم به علت لیز شدن سلول با استفاده از انرژی ارتعاشی ناشی از پدیده ی کاویتاسیون می شود. هنگامی که اولتراسوند با سایر فناوریها ترکیب میشود، کیفیت محصولات تازه برش خرده یا آبمیوه ها بهبود می یابد و امکان کاهش زمان یا دمای فرایند را فراهم میآورد. در میان فناوری های مختلف غیر فعالسازی آنزیم پلی فنل اکسیداز در محصولات کشاورزی، از جمله حرارت، فشار بالا، ترکیبات شیمیایی ضد قهوه ای شدن، اولتراسوند و ترموسونیکاسیون(TS) ، کارآمدترین و ایمن ترین روش ترموسونیکاسیون است. غیرفعال شدن یا مقاومت پلی فنل اکسیدازها از منشاء میوه های مختلف، از جمله گونه ای میوه، و در همان گونه، رقم میوه، می تواند کاملا متغیر باشد. بنابراین شدت توان اولتراسوند، مدت زمان فرآیند و دمای مورد استفاده برای محصولات مختلف متفاوت است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
فراواکاوی دادههای ترانسکریپتوم به منظور شناسایی ژنهای درگیر در پاسخ به تنش خشکی در کلزا (Brassica napus)
شهلا اتابکی - علی مقدم - هومن راضی - مرضیه مُهری
شیوع سرولوژیک توکسوپلاسموزیس در دام¬های استان مازندران
محمودرضا اثناعشری
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
محمدرضا بذرافشان - سید حسین حسینی قابوس
تعیین حدود بهینه برخی عوامل مدیریتی در خلاء عملکرد سویا
علی نخ زری مقدم - افشین سلطانی - علی منصوری راد - علی راحمی کاریزکی - بنیامین ترابی - مهین پودینه
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
مروری بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به فلزات سنگین
آمنه قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیانی - سوسن قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی
استفاده از کودهای زیستی و کاهش سموم شیمیایی در کشاورزی
زینب فیروزبخت - قباد جلالی - حمیدرضا علیزاده
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2