0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کنترل واکنشهای قهوهای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
نویسندگان :
محمدرضا بذرافشان
1
ابوالفضل فدوی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
کلمات کلیدی :
اولتراسوند،پراکسیداز،پلی فنل اکسیداز،قهوه ای شدن،محصولات تازه
چکیده :
واکنش قهوه ای شدن آنزیمی یک واکنش شیمیایی است که توسط پلی فنل اکسیداز، کاتکول اکسیداز و سایر آنزیمها رخ می دهد و موجب تبدیل فنلهای طبیعی به ملانین و بنزوکینون میشود. آنزیم پراکسیداز نیز یکی از آنزیم های عامل قهوه ای شدن است و با مقاومت حرارتی بسیار بالا به عنوان شاخصی برای نابودی آنزیمهای دیگر استفاده می شود. یکی از راههای غیر فعال سازی آنزیم پلی فنل اکسیداز، روش اولتراسوند است. اولتراسوند یک فناوری غیر حرارتی است. این فرایند باعث غیرفعال شدن آنزیم به علت لیز شدن سلول با استفاده از انرژی ارتعاشی ناشی از پدیده ی کاویتاسیون می شود. هنگامی که اولتراسوند با سایر فناوریها ترکیب میشود، کیفیت محصولات تازه برش خرده یا آبمیوه ها بهبود می یابد و امکان کاهش زمان یا دمای فرایند را فراهم میآورد. در میان فناوری های مختلف غیر فعالسازی آنزیم پلی فنل اکسیداز در محصولات کشاورزی، از جمله حرارت، فشار بالا، ترکیبات شیمیایی ضد قهوه ای شدن، اولتراسوند و ترموسونیکاسیون(TS) ، کارآمدترین و ایمن ترین روش ترموسونیکاسیون است. غیرفعال شدن یا مقاومت پلی فنل اکسیدازها از منشاء میوه های مختلف، از جمله گونه ای میوه، و در همان گونه، رقم میوه، می تواند کاملا متغیر باشد. بنابراین شدت توان اولتراسوند، مدت زمان فرآیند و دمای مورد استفاده برای محصولات مختلف متفاوت است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
محمدرضا بذرافشان - سید حسین حسینی قابوس
Assessment of Monthly and Annual Discharge Trends of the Darreh Dozdan River Using Nonparametric Tests
Hedieh Ahmadpari - Vitaly Khaustov
اثر غلظتهای مختلف جیبرلین بر رشد درون شیشهای گیاهچه سیب زمینی حاصل از ریزنمونه میکروتیوبر
ناصر عسکری - امیرمحمد شاهرخی
پپتیدهای کارکردی و نقش آنها در مدیریت بیماریهای گیاهی
مهنوش صالحی - مریم میرطالبی
مدیریت پایدار منابع آب و انرژی در راستای دستیابی به امنیت غذایی در استان چهارمحالوبختیاری
مریم صدیقی هفشجانی - مصطفی کرباسیون - حسنا ابراهیمی حسین آبادی
برنامهریزی آبیاری ذرت علوفهای با استفاده از مدل CROPWAT 8.0 و دادههای اقلیمی: رویکردی نوین در مدیریت منابع آبی
ایمان حاجی راد
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
شناسایی و بررسی گیاهان مورد استفاده زنبور عسل در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
فراواکاوی دادههای ترانسکریپتوم به منظور شناسایی ژنهای درگیر در پاسخ به تنش خشکی در کلزا (Brassica napus)
شهلا اتابکی - علی مقدم - هومن راضی - مرضیه مُهری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2