0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سازگاری حشرات تحت استرس گرمایی
نویسندگان :
اعظم امیری
1
1- دانشگاه سیستان و بلوچستان
کلمات کلیدی :
استرس گرمایی،تغییر اقلیم،حشرات،سازگاری
چکیده :
زنده ماندن در شرایط آب و هوایی در حال تغییر به ویژه برای موجوداتی مانند حشرات که برای تنظیم عملکردهای فیزیولوژیکی خود به دمای محیط وابسته هستند، دشوار است. حشرات به شدت توسط گرمایش جهانی تهدید می شوند، زیرا بسیاری از آنها تحمل فیزیولوژیکی کافی را حتی برای زنده ماندن در معرض حداکثر دمای فعلی در زیستگاه خود ندارند. مکانیسمهای فیزیولوژیکی مختلفی پاسخ به گرما را تنظیم میکنند و تحمل گرما را در حشرات فراهم میکنند مانند مکانیسمهای عصبی برای تشخیص و پاسخ به گرما، پاسخ متابولیک به گرما، تنظیم حرارت، پاسخ استرس برای تحمل گرما و هورمون هایی که واکنش های رشدی و رفتاری را در دماهای گرم هماهنگ می کنند. بررسی ها نشان میدهد که جدا از پاسخ استرس ناشی از پروتئینهای شوک حرارتی، دیگر مکانیسمهای فیزیولوژیکی تحمل گرما در حشرات هنوز مطالعه نشده است. برخی از حشرات ممکن است با گرم شدن مداوم زمین با انعطاف پذیری فنوتیپی و سازگاری ژنتیکی مقابله کنند. واکنش های انعطاف پذیری محدود است و ممکن است به تنهایی برای مقاومت در برابر روند گرمایش مداوم کافی نباشد. اگرچه شواهد هنوز کمیاب است و نیازمند تحقیقات بیشتر در گونه های مختلف حشرات است، سازگاری ژنتیکی با دماهای بالا ممکن است ناشی از تکامل سریع باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی میزان حساسیت بیابان¬زایی زاهدان با استفاده از مدل MEDALUS
سعید شجاعی
نقش پرورش میگو بر توسعه روستاهای ساحلی و تامین امنیت غذایی
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
بررسی آگاهی و رفتار کشاورزان شهرک شهید کریمی دزفول در ارتباط با شاخصهای توسعه پایدار کشاورزی
فاطمه صفائی راد - روشنا بهباش - سینا عطارروشن
ارزیابی کاربرد برگی ملاتونین بر خصوصیات موفولوژیک نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) تحت تنش شوری
سحر خمسه زاده قزوینی - موسی رسولی - فاطمه برنا
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
درونپوشانی ترکیبات زیستفعال به روش الکتروریسی و کاربرد آن در صنعت
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدینژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
تولید پروتئین از ضایعات کشتارگاهی با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی: فرایندها، چالشها و کاربرد¬ها
ثنا محمدی - صابر امیری - مهسا ضروری - فرزاد میراب توپچی
اثرات تغییر اقلیم و تنشهای محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4