0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
نویسندگان :
زهرا نظیری
1
شهرزاد یونسیان
2
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
پریبیوتیک،رژیم غذایی،سلامتي،غذاهای فراسودمند،میکروبیوتا
چکیده :
رژیم غذایی سالم، اساس عملکرد صحیح بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها است، ازینرو، تولید مواد غذا یی فراسودمند مورد توجه ویژه قرار گرفته است. غذاهای فراسودمند علاوه بر نقش تغذیه ای حاوی افزودنی هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن می باشند. پری بیوتیک ها گروهی از موادمغذی هستند که توسط میکروب های روده تجزیه می شوند. رابطه آن ها با سلامت انسان و نقش حیاتی آن ها در به زیستی انسان در سال های اخیر مورد توجه فزاینده ای قرار گرفته است. پری بیوتیک ها موادی از نوع کربوهیدرات و فیبر هستند که بدن قادر به هضم و جذب آن ها نیست اما باکتری های مفید بدن از آن ها تغذیه کرده و بسیاری از عملکردهای مهم بدن را بهبود می بخشند. پری بیوتیک ها در سیستم گوارشی تا حد زیادی دست نخورده هستند و پس از ورود به روده توسط میکروبیوتای روده متابولیزه می شوند و محصولاتی از قبیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه که برای دستگاه گوارش مفید می باشند، تولید می کنند. الیگوساکاریدها، گالاکتوالیگوساکارید ها، فروکتوالیگوساکارید ها و اینولین از پری بیوتیک هایی هستند که تاثیرات زیادی بر سلامت ما دارند. میکروبیوتا از پری بیوتیک ها برای رشد و حفظ تعادل تعدادشان در بدن جهت برقراری ایمنی و سلامت استفاده می کنند. پری بیوتیک ها در دفاع در برابر عوامل بیماری زا، بهبود عملکرد سیستم ایمنی، افزایش جذب مواد معدنی و بهبود عملکرد روده نقش دارند. پری بیوتیک ها همچنین باعث افزايش پروبیوتیک ها می شوند و دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند. در نتیجه، استفاده از پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها بدليل حفظ و تقويت جمعیت باکتری های مفید بدن و محصولات متابولیسمی آن-ها، کلید درمان های موثر جدید بوده و اثرات مفیدی در سیستم هاي گوارش، قلبی-عروقی، ادراری-تناسلی، پوست، دهان و دندان و مغز میزبان دارند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدیریت پایدار منابع دریایی و کشاورزی در راستای توسعه اقتصاد
بهار خلیلی
کاربردهای فناوری فراصوت هوابرد در صنایع غذایی
نقش استارتآپها در توسعه اقتصادی کشاورزی و جوامع روستایی ایران
معصومه والی
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
تأثیر مقررات زیست محیطی بر توسعه سبز کشاورزی
هاجر اثنی عشری
لزوم بهبود معیشت دامداران مراتع جهت تولید محصولات ارگانیک در راستای امنیت غذایی
وحید کریمیان
اثر غلظتهای مختلف جیبرلین بر رشد درون شیشهای گیاهچه سیب زمینی حاصل از ریزنمونه میکروتیوبر
ناصر عسکری - امیرمحمد شاهرخی
Neoscytalidium dimidiatum (Botryosphaeriaceae, Ascomycota) همراه با شاخه، جوانه، میوه و بذر درختان انبه (Mangifera indica L.) در ایران
آتیه رئیسی - حمید محمدی
بررسی تأثیر باکتریهای شور و قلیاپسند بر رشد رویشی دانهالهای پسته
مهرنوش اسکندری تربقان - عبدالحمید شرافتی
مدیریت منابع آب درحوزه آبخیز تالاب جازموزیان با توسعه سدهای زیر زمینی
پرویز گرشاسبی - علی شریفی شلمانی - عطالله ابراهیمی - باقر قرمز چشمه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2