0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
نویسندگان :
زهرا نظیری
1
شهرزاد یونسیان
2
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
پریبیوتیک،رژیم غذایی،سلامتي،غذاهای فراسودمند،میکروبیوتا
چکیده :
رژیم غذایی سالم، اساس عملکرد صحیح بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها است، ازینرو، تولید مواد غذا یی فراسودمند مورد توجه ویژه قرار گرفته است. غذاهای فراسودمند علاوه بر نقش تغذیه ای حاوی افزودنی هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن می باشند. پری بیوتیک ها گروهی از موادمغذی هستند که توسط میکروب های روده تجزیه می شوند. رابطه آن ها با سلامت انسان و نقش حیاتی آن ها در به زیستی انسان در سال های اخیر مورد توجه فزاینده ای قرار گرفته است. پری بیوتیک ها موادی از نوع کربوهیدرات و فیبر هستند که بدن قادر به هضم و جذب آن ها نیست اما باکتری های مفید بدن از آن ها تغذیه کرده و بسیاری از عملکردهای مهم بدن را بهبود می بخشند. پری بیوتیک ها در سیستم گوارشی تا حد زیادی دست نخورده هستند و پس از ورود به روده توسط میکروبیوتای روده متابولیزه می شوند و محصولاتی از قبیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه که برای دستگاه گوارش مفید می باشند، تولید می کنند. الیگوساکاریدها، گالاکتوالیگوساکارید ها، فروکتوالیگوساکارید ها و اینولین از پری بیوتیک هایی هستند که تاثیرات زیادی بر سلامت ما دارند. میکروبیوتا از پری بیوتیک ها برای رشد و حفظ تعادل تعدادشان در بدن جهت برقراری ایمنی و سلامت استفاده می کنند. پری بیوتیک ها در دفاع در برابر عوامل بیماری زا، بهبود عملکرد سیستم ایمنی، افزایش جذب مواد معدنی و بهبود عملکرد روده نقش دارند. پری بیوتیک ها همچنین باعث افزايش پروبیوتیک ها می شوند و دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند. در نتیجه، استفاده از پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها بدليل حفظ و تقويت جمعیت باکتری های مفید بدن و محصولات متابولیسمی آن-ها، کلید درمان های موثر جدید بوده و اثرات مفیدی در سیستم هاي گوارش، قلبی-عروقی، ادراری-تناسلی، پوست، دهان و دندان و مغز میزبان دارند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه ویژگیهای بیوشیمیایی ترخون (Artemisia dracunculus) در مواجهه با تنش خشکی و همزیستی با قارچهای میکوریز آربوسکولار
نرگس حاتمی
بررسی اثرات زیست محیطی تولید یونجه در اگرواکوسیستم¬های شهرستان سرخس
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
اثر تراکم بوته و تاريخ كاشت بر برخی ویژگیهای زراعی بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
روشهای تولید و کاربرد نانوذرات مس در بستهبندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
تأثیر مقررات زیست محیطی بر توسعه سبز کشاورزی
هاجر اثنی عشری
نقش کشاورزی دقیق مبتنی بر هوش مصنوعی در پیادهسازی اصول قانون اساسی و سیاستهای کلان بخش کشاورزی
حسن بیارجمندی
مدل سازی ارزشگذاری مشروط با دادههای دوگانه دو بعدی
صمد عرفانی فر - محمد بخشوده
ترسیب کربن در مراتع
فاطمه امیری - زهرا امیری
نقش قرآن در تمدنسازی اسلامی معاصر و شکلگیری تمدن نوین اسلامی
رضا ملازاده یامچی - سید مهدی مصطفوی
تنوع زیستی نماتدهاي انگل گياهي درختان سیب باغهاي شهرستان دماوند
فرناز فکرت - رضا قادری - ابراهیم پورجم - اکبر کارگربیده - مجید پدرام - ذبیح الله اعظمی ساردویی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2