0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
نویسندگان :
زهرا نظیری
1
شهرزاد یونسیان
2
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
پریبیوتیک،رژیم غذایی،سلامتي،غذاهای فراسودمند،میکروبیوتا
چکیده :
رژیم غذایی سالم، اساس عملکرد صحیح بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها است، ازینرو، تولید مواد غذا یی فراسودمند مورد توجه ویژه قرار گرفته است. غذاهای فراسودمند علاوه بر نقش تغذیه ای حاوی افزودنی هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن می باشند. پری بیوتیک ها گروهی از موادمغذی هستند که توسط میکروب های روده تجزیه می شوند. رابطه آن ها با سلامت انسان و نقش حیاتی آن ها در به زیستی انسان در سال های اخیر مورد توجه فزاینده ای قرار گرفته است. پری بیوتیک ها موادی از نوع کربوهیدرات و فیبر هستند که بدن قادر به هضم و جذب آن ها نیست اما باکتری های مفید بدن از آن ها تغذیه کرده و بسیاری از عملکردهای مهم بدن را بهبود می بخشند. پری بیوتیک ها در سیستم گوارشی تا حد زیادی دست نخورده هستند و پس از ورود به روده توسط میکروبیوتای روده متابولیزه می شوند و محصولاتی از قبیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه که برای دستگاه گوارش مفید می باشند، تولید می کنند. الیگوساکاریدها، گالاکتوالیگوساکارید ها، فروکتوالیگوساکارید ها و اینولین از پری بیوتیک هایی هستند که تاثیرات زیادی بر سلامت ما دارند. میکروبیوتا از پری بیوتیک ها برای رشد و حفظ تعادل تعدادشان در بدن جهت برقراری ایمنی و سلامت استفاده می کنند. پری بیوتیک ها در دفاع در برابر عوامل بیماری زا، بهبود عملکرد سیستم ایمنی، افزایش جذب مواد معدنی و بهبود عملکرد روده نقش دارند. پری بیوتیک ها همچنین باعث افزايش پروبیوتیک ها می شوند و دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند. در نتیجه، استفاده از پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها بدليل حفظ و تقويت جمعیت باکتری های مفید بدن و محصولات متابولیسمی آن-ها، کلید درمان های موثر جدید بوده و اثرات مفیدی در سیستم هاي گوارش، قلبی-عروقی، ادراری-تناسلی، پوست، دهان و دندان و مغز میزبان دارند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر رعایت حق حیات موجودات زنده در محیط زیست بر تنوع زیستی در زیست بوم¬های کشاورزی: مطالعه موردی اثر حشرهکش دلتامترین بر جمعیت کفشدوزک هفت نقطهای در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
Towards Eco-friendly Farming: Biofertilizers as an Alternative to Chemical Pesticides
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
Review of Biological Fertilizers and Biotechnological Approaches for Sustainable Agriculture: Reducing Chemical Pesticide Dependency
Hosein Yousefi
ارزیابی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید چغندرقند در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - حسن حبیبی - محمد ملکان - مسعود تاجی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
ارزیابی بیان ژن مؤثر در متابولیسم اسید اولئیک در دو ژنوتیپ منتخب گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)
فاطمه السادات مهدوی نسب - قاسم محمدی نژاد - سمیه ساردویی نسب - اعظم نیک بخت دهکردی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسرویپور
جمعآوری و استفاده از آب باران بهعنوان راهکاری اساسی برای تحقق مدیریت یکپارچه و پایدار منابع آبی
رضوان رئیسی نژاد - تهمینه رئیسی نژاد - محمد رسول رئیسی نژاد
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4